PKO SENDROMU

Kizlar bende pkoyum.1.65 boyum war 73 kiloyum.sizce kilo engelmi???sizler kac kilosunuz???benim birde reglim kendi kendine gelmiyor

Kizlar bende pkoyum.1.65 boyum war 73 kiloyum.sizce kilo engelmi???sizler kac kilosunuz???benim birde reglim kendi kendine gelmiyor
ayni boydayiz ve benim kilom 50ydi evlendigimde 55 kiloyla hamile kaldim ve 75 le.dogum yaptim biraz zayifla fazla kilo yumurtalarda yaglanma yapiyor ve gebelik sansini azaltiyor. bizim gibi hastalar da kklo almaya musaittir dikkat et cnm sunuda dile getiriyim benimde ilacsiz adet gormuyorum tedavi goruyorum ve bittigi zaman tedavi bir kac ay kendiliginden lluyor duzenleniyor ve kesiliyor. ben hamile kalmadan dogum kontrol haplariyla korundum ve adetlerkmi duzene soktukdan sonra biraktim bu da yaklasik 6 ay kadardi ve biraktikdan sonra 3 ay boyunca korunmayi biraktim ve adet goruyordjm o aylarda 3. ayda gebe kaldim ama desigim gibi kilom azdi kistlerim yoktu

Adetlerin düzenli hormonlarında düzgün peki nasıl anladi pko olduğunu?
Kistlermi vardı

Ultrason da göründü adetliyken hatta bende gördüm böyle iki yumurtaligimda da birkaç tane. Ama yumurtlama zamanı gittiğim de tek tuk göründü.

Bende kistte war iste cnm;( ama dogum kntrol bana yaramadi iste 1sene yasmin ictim tikir tkir adet oldum braktim gene ayni 3ay gelmedi

Bende kistte war iste cnm;( ama dogum kntrol bana yaramadi iste 1sene yasmin ictim tikir tkir adet oldum braktim gene ayni 3ay gelmedi
peki tedavi gordugun o bir sene boyunca dogum kotrol hapi kullandinya o zamanda kist varmiydi. kalici kistmi bide adet olmadigin icin uzun sure kist olusabiliyor ve ader gorunce temizleniyor. benim oyleydi ve normal bir seydi yani kimi doktor bana kist var derdi adet gorurdum ilacla aonra giderdi mesala. birde 1 sene tedavi gordun yasminle ilaci biraktigim ay adet gormuyormusun kendiliginden.

Hayir girmuyorum cnm.sorunda bu ya zaten(benim kistlerim adetle falan gtmio yaa hep ordalarr

Hayir girmuyorum cnm.sorunda bu ya zaten(benim kistlerim adetle falan gtmio yaa hep ordalarr

anladim cnm senin yumurtlama sorunun var bence sen doktor tedavisini ihmal etmemelisin. asilama falan yada catlatma ignesi yapiyorlar yumurtan ne zaman olgunlasiyorsa ona gore doktor ayarliyor cokda bilgim yok acikcasi duydugum kadariyla eminim tedaviyle olur allahin izniyle

Ins cnim ins..

Ya bende rahim filmi cekunmistum ya temiz çıkmıştı doktor adet olursan tekrar gel demişti öğretmenim ben tatile girecez memlekete gidicez adetim de tatile denk geliyor diye aradım tamam tatilden sonra gel dedi hocam bundan sonra ne yapıcaz dedim eşinle bir hafta aralıksız ilişki deneriz dedi bende hocam onu yaptık zaten dedim catlatma iğnesi de yaptık olmadı dedim bana sen gel bi bakarız dedi ben çok sinirlendim benim için çok önemli olan bu durumu nasıl sen gel bakarız seklinde ifade edebiliyor ve kaç kere görüşmemize rağmen beni hatırlamıyor her defasında aynı soruları soruyor bu doktoru değiştirmeli miyim

bence degistirmelisin bu kadar sacma is olurmu ya insan bir bilgisayarina kayit yapar hastasinin durumunu ona gire yol izler hic bekleme

Canım merhaba nasıl hamile kaldın neler yaptın anlatabilir misin

kilo yumurtlamaya engel olabiliyor bendede sol yumurtalıkta tembellik vardı doktorum kilo vermelisin dedi çok kilom olmasada göbişim vardı o bile yaramadı bana düşün :)

Valla bende de aynı senin gibi sadece ultrason goruntüründe var bide kullanma ve sivilce var. Hormonlarım filan normal ama henüz hamile kalamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…