• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pko su olup yumurta takibi ile hamile kalan var mı ?????

Nekadarcilekbirhayat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2017
2.442
1.809
133
35
Kızlar düzenli adet görüp te aranızda ultrason görüntüsü pko gibi çıkan var mı varsa yumurtalarınız her ay çatlıyo mu ve de ne kadar sürede hamile kaldınız... biliyorum çok sordum ama bi de hangi tedaviler yapıldı hamile kalana kadar yardım ederseniz sevinirim :110:

Ben adetleri düzensiz olan bı pkoluyum yumurta takibi ve çatlatma iğnesi ve tabi en başta Rabbimin izniyle hamile kaldim

Pco luyum ve adet duzensizligim var catlamiyor benim
Yumurtalar sanirim ama bir ayda birden fazla yumurtam oluyor ovulasyon testi yaptigim ay 3 defa koyu cizgi gordum ve yine de adet olmadim buyuyup buyuyp catlamiyor demekki

Canım çok mutlu oldum yazını görünce kaçıncı ayda iğne verdi doktor ve yumurta geliştirmek için ayrıca hap verdimi :110:
Pko yazısı görünce yazmak istiyorum hemen bazı doktorlar benim hevesimi kırdığı için ben başkalarının içini rahatlatmak istiyorum bir seneye yakın kendimiz denedik olmadı sonra ilgili bi doktora denk geldim bana yapmam gerekenleri anlattı tatlıyı ve hamur işini hayatımdan çıkarmam gerektiğini balık ve yeşilliği bol yememi işlenmemiş badem fındık fıstık yememi söyledi ve inofolic başladık benim bel cevremdeki yaglarim tamamen eridi bariz kilom olmadığı halde doktor kilo vermemi istemişti sonra bı ay normal denedik yeterli boyuta gelmedi yumurta sonraki ay günde iki defa serophene kullandim 19 mm tek bi yumurtam gelişti çatlatma iğnesi oldum ve mutlu son bütün bunların yanında duamı hiç eksik etmesin ve inancimi hiç kaybetmedim

Korunurken hamile kalmistim ustelik, sonra bebegimi kaybettim doktorum su an kontrolleri yapmiyor gebelik sureci tamamlanmadi gerekiyor diye. Ama yuksek ihtimalle tekrar bebek dusundugumde yumurta takibi ve catlama ignesi kullanmam gerekecek sanirim.
Çok geçmiş olsun canım anlıyorum seni nasıl bi süreçmiş ne kadar beklemeni istedi doktor

Pko yazısı görünce yazmak istiyorum hemen bazı doktorlar benim hevesimi kırdığı için ben başkalarının içini rahatlatmak istiyorum bir seneye yakın kendimiz denedik olmadı sonra ilgili bi doktora denk geldim bana yapmam gerekenleri anlattı tatlıyı ve hamur işini hayatımdan çıkarmam gerektiğini balık ve yeşilliği bol yememi işlenmemiş badem fındık fıstık yememi söyledi ve inofolic başladık benim bel cevremdeki yaglarim tamamen eridi bariz kilom olmadığı halde doktor kilo vermemi istemişti sonra bı ay normal denedik yeterli boyuta gelmedi yumurta sonraki ay günde iki defa serophene kullandim 19 mm tek bi yumurtam gelişti çatlatma iğnesi oldum ve mutlu son bütün bunların yanında duamı hiç eksik etmesin ve inancimi hiç kaybetmedim
Canım benim hormonlar normal adet düzenli ama pko gibi ultrason dedi sen yokmuş gibi düşün dedi ama işte o kurt girdi beynime bikere.. sen de nasıldı canım birden çok yumurta mı oluşuyordu her ay

Canım benim hormonlar normal adet düzenli ama pko gibi ultrason dedi sen yokmuş gibi düşün dedi ama işte o kurt girdi beynime bikere.. sen de nasıldı canım birden çok yumurta mı oluşuyordu her ay
Hormonların ve adetlerin duzenliyse hiç korkma tam bı pkolu değilsin demekki benim hem lh yüksekti hemde yumurtalarim buyumuyor ve catlamiyordu küçük küçük kistler oluşuyordu

Hormonların ve adetlerin duzenliyse hiç korkma tam bı pkolu değilsin demekki benim hem lh yüksekti hemde yumurtalarim buyumuyor ve catlamiyordu küçük küçük kistler oluşuyordu
Ben ilk defa bugün yumurta takibine gittim böyle bişeyi duyunca çok şaşırdım bi de internette yazanları okuyunca çok korktum canım ya inş öyledir her ay uzayan akıntımı görüyorum yumurtlama zamanı ama bilemiyorum inş bu ay güzel olur her şey

Ben ilk defa bugün yumurta takibine gittim böyle bişeyi duyunca çok şaşırdım bi de internette yazanları okuyunca çok korktum canım ya inş öyledir her ay uzayan akıntımı görüyorum yumurtlama zamanı ama bilemiyorum inş bu ay güzel olur her şey
Stresten kesinlikle uzak dur çok zorlanmadan hamile kalicaksindir eminim

Nette her yazılani dikkate alma canim hatta okuma boşuna stres yaparsın senin sadece görünüm pko skinti yapma bosuna
Ay çok teşekkür ederim canım valla içim ferahladı :KK15: salı günü tekrar gidicem bakalım nolacak eşim hemen başka doktorada gidelim dedi ama bekleyelim dedim. Senin yaş kaç canım ben 26 ☺

Ay çok teşekkür ederim canım valla içim ferahladı :KK15: salı günü tekrar gidicem bakalım nolacak eşim hemen başka doktorada gidelim dedi ama bekleyelim dedim. Senin yaş kaç canım ben 26 ☺
Başka doktorada git bence canım bakalım o da aynı şeyi söylüycekr mı benim yaş 27 oldu canım

Back
X