pko ve hamileyim

cnsmt125

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2015
15
11
33
Bayanlar ben pko hastasıyım yumurta takıpıyle hamıle kaldım cok sukur yanlız kac haftalık oldgunu hesaplayamıyorum doktorumda bişey demedı..
10 ocak da doktora gttıgımde catlamaya yakın bı yumurtam oldugunu söyledi iki hafta sonra gıttım hamıle oldugumu ogrendım ıkı hafta sonra tekrar gıttım keseyı gördü kalp atışı duyulmadı size cok mu kucuk o yuzden mı kalp atışı duyulmadı yada kaç haftalık hamıleyım ?

canım kalp atışı 6 veya 7. haftalarda duyulur korkma herkezin öyle oluyor :) hayırlı olsun

Pko hastasiym ve 4 yıl sonunda şükür hamileyim klomenle aşılamaya hazırlanırken Dr un bu ay tutmaz demesiyle normal yolla hamile kaldım allah herkese nasip etsin ..
Bana sürekli zahıflaman lazım dıyordu doktorlar allah kısmet edince oluyor allahım bagıslasın melegini ..

Kizlarrrr yardim edin nolur... subat 8de catlatma ignesi oldum 12 ve 15 gun sonra idrar testi silik cikti ve 16. Gun 27.76 iki gun sonra 18. Gun yani 32.58 cikti pkoluyum bende adetler duzensiz ama nerden baksam 10 gun var rahim filmide cektirdim cok sukur acik cikti tupler hamilemiyim acaba kizlar yada yukselirmi ki cok heyecanliyim yardim edin biseyler diyin banada lutfen

Bayanlar ben pko hastasıyım yumurta takıpıyle hamıle kaldım cok sukur yanlız kac haftalık oldgunu hesaplayamıyorum doktorumda bişey demedı..
10 ocak da doktora gttıgımde catlamaya yakın bı yumurtam oldugunu söyledi iki hafta sonra gıttım hamıle oldugumu ogrendım ıkı hafta sonra tekrar gıttım keseyı gördü kalp atışı duyulmadı size cok mu kucuk o yuzden mı kalp atışı duyulmadı yada kaç haftalık hamıleyım ?

hayırlı olsun cnm ınsallah sag salım kucağına alırsın bebegını
bende yenı ogrendım hamılelıgımı ama henüz hastaneye gıtmedım sen naptın duydun mu bebegının kalp atımını

sağlıcakla alın bebeğinizi kucağınıza..:emir_bebek:pko lular adına çok seviniyorum..hamilelik haberi duyunca..çünkü kızımda pko lu..

Yumurta takibini kaç ay ya da ne kadar süre yaptınız? Kullandığınız ovulasyon testi hangisiydi yaptığınız saatler vb biraz anlatır mısınız bize ışık olmak için
Hamis Hamis sizi biraz yorucaz ama :)
Rabbim Bebeğinizi size bağışlayip sağlıcakla kucağıniza almayı nasip etsin darısı başımıza

"cnsmt125, post: 39308841, member: 658569"]Bayanlar ben pko hastasıyım yumurta takıpıyle hamıle kaldım cok sukur yanlız kac haftalık oldgunu hesaplayamıyorum doktorumda bişey demedı..
[/QUOTE]
Hayirli olsun cnm bende 12 ocakta gitmistm yumurta takibine 6 şubatta gebeligimi öğrendim SAT 29 aralık fakat döllenme 10 ocakta olmuş o tarihe gore hhesaplanior sanırım Dr un bilgi vermedimi

Merhaba kızlar bende pko hastayım suan klomenle başladık doktorum çok ön seviye biz önemsemiyoruz bile dedi ama ben normal yolla 7aydır kalamadım 7aylık Evliyim korunmadık hiç şimdi bu ay klomen kullandım Perşembe doktora gttm 8mm dedi pazar çatlıycak dedi aşırı bir ağrı var çatladıgını naSıl anlayabilirim siz anladnzmı

Merhaba bende pko lu oldugumu daha evlenmeden once biliyordum 4 bucuk senelik evliyim ve 1 bucuk senedir cocuk istiyoduk. 4 ay once klomen progestan ve insulin direnci icin glukofen tedavisine basladik.6 kilo verdim ve bu ay adetlerim duzene girdiginden beri ilk kez 10 gun gecikti test yaptim pozitif cikti ama kimyasal gebelikmis suan dusugum devam ediyor.yani pkoluyum diye hamile kalamicam saniyodum ve en azindan kalabildigimi gordum... boyle birsey yasayan varmi

Oncelille hayrli olsn cnm rabbim saglikli kucagina almayi nasip etsin.darisida bizlere olsn.Bizlere tedavi surecini anlatrmsn hangi ilaclari kullandn neler yaptn

Kizlar ben 31 agustosta rahim filmi cektrdm pko hastasym. Son 1 senedr adetlerimde duzenli rahim filmi cektrdktn sonra adet olmadm 7 gun gecti klomensiz yumurtalarm gelismior her ay surekli test yapmaktn ve o negatif sonucu gormektn xok yoruldm... hala da test yapmadm rahim filmi sonrasi bu sekilde hamile kalan var mi aranzda... doktorm adet olunca gel demisti olamadgm icinde gitmedm daha...

X