canım kalp atışı 6 veya 7. haftalarda duyulur korkma herkezin öyle oluyor :) hayırlı olsun
Bana sürekli zahıflaman lazım dıyordu doktorlar allah kısmet edince oluyor allahım bagıslasın melegini ..Pko hastasiym ve 4 yıl sonunda şükür hamileyim klomenle aşılamaya hazırlanırken Dr un bu ay tutmaz demesiyle normal yolla hamile kaldım allah herkese nasip etsin ..
Kötü şeyler duyup endişelenıyorm hayırlısıyla bende duyarım inşallah..Benim 2 ayliktan sonra kalp atışı duyuldu
canım doktoruna güven ama merak ettiysen ben 7+2 de duymuştum kalp atışını acele etmeYani benim İçin cok erken mi ?
cumartesi bende duyarım umarım ..tesekkur ederım :*canım doktoruna güven ama merak ettiysen ben 7+2 de duymuştum kalp atışını acele etme
Bayanlar ben pko hastasıyım yumurta takıpıyle hamıle kaldım cok sukur yanlız kac haftalık oldgunu hesaplayamıyorum doktorumda bişey demedı..
10 ocak da doktora gttıgımde catlamaya yakın bı yumurtam oldugunu söyledi iki hafta sonra gıttım hamıle oldugumu ogrendım ıkı hafta sonra tekrar gıttım keseyı gördü kalp atışı duyulmadı size cok mu kucuk o yuzden mı kalp atışı duyulmadı yada kaç haftalık hamıleyım ?
Hayırlı olsun hadiKizzzllaaarrr bende 6+5 te kalp atışını duydum şükürler olsun
Bayanlar ben pko hastasıyım yumurta takıpıyle hamıle kaldım cok sukur yanlız kac haftalık oldgunu hesaplayamıyorum doktorumda bişey demedı..
10 ocak da doktora gttıgımde catlamaya yakın bı yumurtam oldugunu söyledi iki hafta sonra gıttım hamıle oldugumu ogrendım ıkı hafta sonra tekrar gıttım keseyı gördü kalp atışı duyulmadı size cok mu kucuk o yuzden mı kalp atışı duyulmadı yada kaç haftalık hamıleyım ?
Yumurta takibini kaç ay ya da ne kadar süre yaptınız? Kullandığınız ovulasyon testi hangisiydi yaptığınız saatler vb biraz anlatır mısınız bize ışık olmak içinBayanlar ben pko hastasıyım yumurta takıpıyle hamıle kaldım cok sukur yanlız kac haftalık oldgunu hesaplayamıyorum doktorumda bişey demedı..
Oncelille hayrli olsn cnm rabbim saglikli kucagina almayi nasip etsin.darisida bizlere olsn.Bizlere tedavi surecini anlatrmsn hangi ilaclari kullandn neler yaptnBayanlar ben pko hastasıyım yumurta takıpıyle hamıle kaldım cok sukur yanlız kac haftalık oldgunu hesaplayamıyorum doktorumda bişey demedı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?