Tabi hemen anlatıyorum

hastada dediğim gibi adetlerim aşırı duzensizlesmisti ve artık çocuk istediğim için doktora gitmem gerek dedim gittim doktorum pko dedi yumurtalıkların tembel kendiliğinden büyümüyor dedi ilaçsız zor hamile kalman dedi hatta. Prolaktin değerim yüksekti önce onun için ilaç kulldum sonrasında klomene başladım adetimin 5. Günü başladım 5 gün günde 3 defa kullandım beş gün bittikten iki gün sonra kontrole gittim bu kadar yüksek doza rağmen hala hiç yumurtan buyumemis dedi iki gün sonra geri gel dedi oturdum agladim ilaçlada olmicak çocuğum falan diye neyse üç gün sonra tekrar gittim doktorumun yanına iki yumurtan büyümüş dedi biri 22mm diğeri sanırım 29mm di çok güzel hemen catlatalim dedi gittim çatlatma iğnesi aldım geldim hastanede karnından yaptılar iğneyi saat sabah 10.03 su doktorum ona göre hesapladı 36 saat sonra ilişki dedi ama biz iğneden önceki gün ve iğne olduğum günde ilişkiye girdik 36. Saatide değerlendirdik sonra günaşırı devam ettik. İğneden sonraki 7. Günümde dayanamayıp test yaptım ikinci çizgi silikti 9. Gün tekrar test oda silik çizgi 13. Gün tekrar test negatif yine üzüldüm olmadi diye adet belirtilerimde vardı zaten kasık ağrılarım falan oluyordu adet günüm iğneden sonraki 16. Gün tekrar test yaptım pozitifti hemen kan verdim 433 çıktı tek hamilelik belirtim benim göğüs uclarim acıyordu diğer tüm belirtilerin adetle ayniydi