Eki Görüntüle 2076458 Mrb kızlar bende pcoluyum ama bence değilim :/ çünkü düzenli adet görüyorum önce en geç 30-32 gündü döngüm bir düşük yaptım 26-28 düştü hormonlarında normal değerde düşükten sonra yumurtalıklarım için doktor en son gittiğimde normal çalışıyor dedi doktorum biraz aksi pek memnun değilim zaten zor durumda kalmadıkçada gitmiyorum ..İki gündür aşırı bel ve kasık agrım var bu günde ovulasyon testi aldım ve öğlen 2 gibi falan yaptığım baya koyuydu sonra akşam 7.30 falandı yaptım silikleşmeye başlamış şimdi saat bir tekrar yaptım daha çok silikleşmiş ..Acaba yumurtlama oldumu testte mi hata var emin olamadım :/(yurtdışında olduğum için saat farkı var)
Resmini atarsan bakarız cnmHerkese tekrar merhaba :)
Ben ovulasyon testlerini kullanıyorum bikaç gündür, test yarım saatte renk değiştiriyo ve koyulaşıyo ama tüm testler değil son iki günün testi. 5 dakikadan sonrasının dikkate alınmayacağını biliyorum fakat yine de çok şüpheliyim yumurtlama olduğundan. yani yavaş yavaş koyulaşıyo yarım saatte netleşiyo
Bence daha yumurtlaman gerçekleşmemişEkte canım
Bence daha yumurtlaman gerçekleşmemiş
Lütfen yardım edin sinirden ağlıcamÇift çizgi aynı Koyulukta ise yumurtlamışsın demek, değerlendir demekmiş canım :)
Yumurtlama olacağını ilk 5 dk da oluşan sonuçlara bakarak tespit edebilirsin. Ben en son Ekim de adet olmuştum. Bir önceki aydan 19. Gün yumurtladığımı anladım. 19. Gün testte iki çizgi de bir birine aynı koyuluktaydı. Ertesi günü değerlendirmiştik. 14 gün boyunca hamile sandım kendimiEkte canım
Kaçırmamışsındır, koyu çıktıktan 24-36 saat sonra çatlıyor. Birde sonrasında canlı kalma süresi var 24 saat. Allah’ın izniyle inşallah olurLütfen yardım edin sinirden ağlıcam
Dün sabah elimde kalan son ovu testinde koyu çizgiyi yakaladım. Ama dün akşam eşim uyudu ilişki olamadı. Şimdi ben kaçırmışmı oldum ovu gunumubu akşam yapsam geçmi kalmış oluyorum. Evde cocugum var gün arası ilişki mümkün olmuyor akşama kaldı o yüzden
Ben bu ay tecrübe ettim onu damlatır damlatmaz ikisi birden çıktı. Ama bu hamile kalma şansını arttıran bir şey mi bilmiyorum.Bana da öyle geliyo :) merak ettigim idrar dökülür dökülmez çizgi koyulasiyo mu? 21.gundeyim bugün takip edicem daha :)
Merhaba kızlar oncelkle allah şifa versin 1dusuğüm var evlndgm ilk aydan kalmstm malesf dusukle sonclandı smdı 1senedr tık yok adet duzenlı hormon duzenlı hsg temz ama pko teshısı ve geçmeyen sarı akıntım .. bunun yanında daha bısey yokmu dıyen cevre baskısı neye uzulcegmı bilmiyorum takmamak elde degil hıc olmucakmı duygusu cevredekılern hamıle haberı kıskanmıyorum asla ama ınsan özeniyor bilmiyorum zaman ne gosterır tek bildiğim imtihansa eger bu allah yardcmcm yardımcımız olsun rabbım evlatla sınıamasın kımsenın kucagını bos bırakmasın
Ben bu ay tecrübe ettim onu damlatır damlatmaz ikisi birden çıktı. Ama bu hamile kalma şansını arttıran bir şey mi bilmiyorum.
Ayy çok saol canım Allah razı olsunKaçırmamışsındır, koyu çıktıktan 24-36 saat sonra çatlıyor. Birde sonrasında canlı kalma süresi var 24 saat. Allah’ın izniyle inşallah olur
Eğer maddi olarak sizi etkilemeyecek bir şeyse hergün yapmanızı tavsiye ederim. Hamile kaldım mı bilmiyorum ama 42. Gün lh pikini yakalayamazdım. Hatta çizgi silik çıktığı günler hem sabah 11 de hem akşam 8 de yaptım. Pik olduğu gün hem sabah hem akşam koyuydu. Ertesi gün silikleşti.Gebelik testi ile ilgili arkadaşım da demişti hamileysen idrarı damlattigin an çizgi koyulasiyo diye sanırım bu da öyle. Bu ay da geç yumurtliycam veya hiç yumurtlama olmiycak
Yaa hiç öyle düşünmeyin nasip, Allah hayırlı olanı bilir. Bizler ona razıyız. Pkolu olanlar için ya doktor kontrolünde yumurta takibi ya da ovulasyon testi kullanılıyor okuduklarıma göre. Ben ovulasyon tercih ettim 6 ay bu şekilde deneyeceğim.Ayy çok saol canım Allah razı olsunher ay bişey cıkıyor tam bu günlerde. Rabbim bana nasip etmiyor diye töbe estafrullah isyan noktasına geldim çok yıpramdım bi türlü tam anlamıyla planlı yapamıyoruz o günlerde hep şansa kalıyor. Bu ay son kez denicem sonra salcam valla
Eğer maddi olarak sizi etkilemeyecek bir şeyse hergün yapmanızı tavsiye ederim. Hamile kaldım mı bilmiyorum ama 42. Gün lh pikini yakalayamazdım. Hatta çizgi silik çıktığı günler hem sabah 11 de hem akşam 8 de yaptım. Pik olduğu gün hem sabah hem akşam koyuydu. Ertesi gün silikleşti.
Allah yardımcınız olsun inşallah tez zamanda hayırlı haberleri alırsınız sizde :) inşallah bende size burda müjdeyi paylaşırım tutturursam :)Yaa hiç öyle düşünmeyin nasip, Allah hayırlı olanı bilir. Bizler ona razıyız. Pkolu olanlar için ya doktor kontrolünde yumurta takibi ya da ovulasyon testi kullanılıyor okuduklarıma göre. Ben ovulasyon tercih ettim 6 ay bu şekilde deneyeceğim.
Ayy en sinir olduğum şey o kadar uğraş sonra eş uyusun yok sen iki günü mutlaka değerlendir çatladıktan sonra eğer kaliteli bi yumurtaysa 24 canlı kalıyo Cnm akşamı değerlendirseydin süper olurduLütfen yardım edin sinirden ağlıcam
Dün sabah elimde kalan son ovu testinde koyu çizgiyi yakaladım. Ama dün akşam eşim uyudu ilişki olamadı. Şimdi ben kaçırmışmı oldum ovu gunumubu akşam yapsam geçmi kalmış oluyorum. Evde cocugum var gün arası ilişki mümkün olmuyor akşama kaldı o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?