Gebeliğe Hazırlık PKO VE OVULASYON TESTİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Çift çizgi aynı Koyulukta ise yumurtlamışsın demek, değerlendir demekmiş canım :)

Herkese tekrar merhaba :)
Ben ovulasyon testlerini kullanıyorum bikaç gündür, test yarım saatte renk değiştiriyo ve koyulaşıyo ama tüm testler değil son iki günün testi. 5 dakikadan sonrasının dikkate alınmayacağını biliyorum fakat yine de çok şüpheliyim yumurtlama olduğundan. yani yavaş yavaş koyulaşıyo yarım saatte netleşiyo

Resmini atarsan bakarız cnm

Merhaba kızlar oncelkle allah şifa versin 1dusuğüm var evlndgm ilk aydan kalmstm malesf dusukle sonclandı smdı 1senedr tık yok adet duzenlı hormon duzenlı hsg temz ama pko teshısı ve geçmeyen sarı akıntım .. bunun yanında daha bısey yokmu dıyen cevre baskısı neye uzulcegmı bilmiyorum takmamak elde degil hıc olmucakmı duygusu cevredekılern hamıle haberı kıskanmıyorum asla ama ınsan özeniyor bilmiyorum zaman ne gosterır tek bildiğim imtihansa eger bu allah yardcmcm yardımcımız olsun rabbım evlatla sınıamasın kımsenın kucagını bos bırakmasın

Çift çizgi aynı Koyulukta ise yumurtlamışsın demek, değerlendir demekmiş canım :)
Lütfen yardım edin sinirden ağlıcam
Dün sabah elimde kalan son ovu testinde koyu çizgiyi yakaladım. Ama dün akşam eşim uyudu ilişki olamadı. Şimdi ben kaçırmışmı oldum ovu gunumu bu akşam yapsam geçmi kalmış oluyorum. Evde cocugum var gün arası ilişki mümkün olmuyor akşama kaldı o yüzden

Yumurtlama olacağını ilk 5 dk da oluşan sonuçlara bakarak tespit edebilirsin. Ben en son Ekim de adet olmuştum. Bir önceki aydan 19. Gün yumurtladığımı anladım. 19. Gün testte iki çizgi de bir birine aynı koyuluktaydı. Ertesi günü değerlendirmiştik. 14 gün boyunca hamile sandım kendimi Belirtilerin bir çoğunu hissettim hatta psikolojik olmadığınada kendimi inandırmıştım. Çok yoğun bir işim var kendimi dinleyecek vaktim yok diyerek. Neyse adet tarihime geldim yine negatif.. adet olmayı beklerken testlere devam ediyordum. 42. Günde bir koyuluk yakaladım. Hem de daha önce hiç yakalayamadığım kadar. Damlaları damlatır damlatmaz iki çizgi de koyuydu. Yine ertesi günü değerlendirdik. Öyle okumuştum 24-36 saat sonra çatlıyor diye. İnşallah Allah hayırlısını versin hepimiz için

Kaçırmamışsındır, koyu çıktıktan 24-36 saat sonra çatlıyor. Birde sonrasında canlı kalma süresi var 24 saat. Allah’ın izniyle inşallah olur

Bana da öyle geliyo :) merak ettigim idrar dökülür dökülmez çizgi koyulasiyo mu? 21.gundeyim bugün takip edicem daha :)
Ben bu ay tecrübe ettim onu damlatır damlatmaz ikisi birden çıktı. Ama bu hamile kalma şansını arttıran bir şey mi bilmiyorum.

Merhaba

Pko teşhisini neye göre koydular o zaman? Bak çok klasik olucak ama şuan biliyosun ki hamile kalabiliyosun üstelik doğal yollarla. Çevredekilerin hamilelik haberleri seni üzmesin biz korunurken hamilelik haberi alsam ben de ozeniyodum çünkü eşim o dönem istemiyodu. Daha erken biraz gezelim önümüzü görelim diyordu. Doktorun iyi bi doktor olmalı sana moral verebilecek ve rahatlatabilecek. Cevremde rahatsızlığı olduğu halde iyi doktorlarla hamile kalan insanlar var birinde miyom vardı diğeri tüp bebek denemesinden sonra akışına bıraktığında oldu. Yani demem o ki icini ferah tut uzme kendini. Kendinle eşinle, calisiyosan işinle ilgilen. Cevrene de suan istemiyoruz desen cok guzel olurmus. Sen kendi moralini hep yüksek tut Allah isteyince herşey oluyo. Emin ol biraz rahatladiginda olacaktır inşallah canım

Ben bu ay tecrübe ettim onu damlatır damlatmaz ikisi birden çıktı. Ama bu hamile kalma şansını arttıran bir şey mi bilmiyorum.

Gebelik testi ile ilgili arkadaşım da demişti hamileysen idrarı damlattigin an çizgi koyulasiyo diye sanırım bu da öyle. Bu ay da geç yumurtliycam veya hiç yumurtlama olmiycak

Kaçırmamışsındır, koyu çıktıktan 24-36 saat sonra çatlıyor. Birde sonrasında canlı kalma süresi var 24 saat. Allah’ın izniyle inşallah olur
Ayy çok saol canım Allah razı olsun her ay bişey cıkıyor tam bu günlerde. Rabbim bana nasip etmiyor diye töbe estafrullah isyan noktasına geldim çok yıpramdım bi türlü tam anlamıyla planlı yapamıyoruz o günlerde hep şansa kalıyor. Bu ay son kez denicem sonra salcam valla

Gebelik testi ile ilgili arkadaşım da demişti hamileysen idrarı damlattigin an çizgi koyulasiyo diye sanırım bu da öyle. Bu ay da geç yumurtliycam veya hiç yumurtlama olmiycak
Eğer maddi olarak sizi etkilemeyecek bir şeyse hergün yapmanızı tavsiye ederim. Hamile kaldım mı bilmiyorum ama 42. Gün lh pikini yakalayamazdım. Hatta çizgi silik çıktığı günler hem sabah 11 de hem akşam 8 de yaptım. Pik olduğu gün hem sabah hem akşam koyuydu. Ertesi gün silikleşti.

Yaa hiç öyle düşünmeyin nasip, Allah hayırlı olanı bilir. Bizler ona razıyız. Pkolu olanlar için ya doktor kontrolünde yumurta takibi ya da ovulasyon testi kullanılıyor okuduklarıma göre. Ben ovulasyon tercih ettim 6 ay bu şekilde deneyeceğim.

Laboquick 'ın 24 lü testini aldim internette uygun fiyatlı. Hergün yapıyorum bikac gündür. Bir de en son 53.cu günde adet oldum belki yine 40 ları bulur yumurtlama . Siz kaçıncı gundesiniz şuan anladigim kadarıyla yumurtlamayı yakaladınız şuan bekliyorsunuz:)

Allah yardımcınız olsun inşallah tez zamanda hayırlı haberleri alırsınız sizde :) inşallah bende size burda müjdeyi paylaşırım tutturursam :)

Ayy en sinir olduğum şey o kadar uğraş sonra eş uyusun yok sen iki günü mutlaka değerlendir çatladıktan sonra eğer kaliteli bi yumurtaysa 24 canlı kalıyo Cnm akşamı değerlendirseydin süper olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…