- 8 Aralık 2017
- 328
- 181
- 18
- 34
Canım ben de pkoluyum ovulasyon testi kullanmaya başladım. Adetin biter bitmez testi kullanmaya başla. Birde yumurtanın kolay çatlamasını sağlayan ilaçlar var. inofolic, gynositol gibi doktoruna danış ve bunları almaya başlaMerhaba,
Bende pkoluyum. Korunmamamıza rağmen 1 yıldır hamile kalamadım. Bütün hormon testlerime ve yumurtlama testi yapıldı hepsi gayet normal çıktı. Sanırım yumurtlama gününü tutturamıyoruz. Çünkü her ay ya 33 günde ya 35 günde ya 40 günde yada 30 günde adet oluyorum. Yumurtlama günümü nasıl tutturabilirim ki. Ovulasyon testiyle mi kızlar. Deneyimli olanlar yardım edin.
Merhaba,
Bende pkoluyum. Korunmamamıza rağmen 1 yıldır hamile kalamadım. Bütün hormon testlerime ve yumurtlama testi yapıldı hepsi gayet normal çıktı. Sanırım yumurtlama gününü tutturamıyoruz. Çünkü her ay ya 33 günde ya 35 günde ya 40 günde yada 30 günde adet oluyorum. Yumurtlama günümü nasıl tutturabilirim ki. Ovulasyon testiyle mi kızlar. Deneyimli olanlar yardım edin.
Insallah, bugun tam isten eve donus saatinde hic su icmedigimi farkedip buyuk bir bardak ictim. Su alimini durdurmak gerekiyormus ya gece 10 gibi yapayim dedim bakalim.P pkoluolmak canım sen ne durumdasın?
kaldem Inşallah yakalarsin yumurtlama gününu ovu. Testine başka bence tabi elinde fazla varsa :)
Ben tekrar ovulasyon testi yaptım kimileri bu şekilde erken öğrenmiş bunu yorumlatacak olan var mı kiP pkoluolmak canım sen ne durumdasın?
kaldem Inşallah yakalarsin yumurtlama gününu ovu. Testine başka bence tabi elinde fazla varsa :)
Insallah, bugun tam isten eve donus saatinde hic su icmedigimi farkedip buyuk bir bardak ictim. Su alimini durdurmak gerekiyormus ya gece 10 gibi yapayim dedim bakalim.
Ben tekrar ovulasyon testi yaptım kimileri bu şekilde erken öğrenmiş bunu yorumlatacak olan var mı ki
Bu bugün canım dün de yaptım ama onun çizgisini. Çıkma süresi daha uzun gibiydi. Bu sefer çabuk belirdi gibi. Yarın sabahta yapacağım bakalımCanım dün de yaptın mı ovu testi yoksa bu yumurtlama bitiminden sonra ilk mi?
Bu bugün canım dün de yaptım ama onun çizgisini. Çıkma süresi daha uzun gibiydi. Bu sefer çabuk belirdi gibi. Yarın sabahta yapacağım bakalım
Çok teşekkürler bilgilendirme için. Ben doktora göründüm hormon değerlerim normal. Pkolu olduğum için yumurtaların kolayına çatlamıyor. Onun için gynositol kullanıyorum İlk ayım daha umarım ovu testi işe yarar.Bende pkoluyum. Neredeyse 7-8 ay ovulasyon testini denedim maalesef olmadı. Şu an tüp bebek aşamasındayım. 3 yıldır da bebek istiyorum.
Sizlere tavsiyem kilonuzun % 10'unu vermeniz, günde 30 dk yürümenizdir. Şeker ve undan uzak durun. Ben başaramadım siz yapın.
Ovulasyon testine başlamadan lütfen doktora görünün. Doktor diyecek ki 35 yaşının altındaysanız 1 yıldır korunmasız ilişkiniz oldu mu? Evet deyinnnn. Yoksa bekletiyorlar süreç uzadıkça uzuyor. Benim ovulasyon testlerim de adetimden bir gün önce ovulasyon testi pozitif çıkıyordu
Sorusu olan varsa daha detaylı yanıtlarım. Sevgiler
Canım pkoluların genel olarak yumurtlama düzenleri bozuk yada yumurtlamıyorlar. doktorum bana şunu söyledi yumurtluyorsun ama en az 4-5 tane. Vücudun bunları büyütemiyor kiste dönüştürüp yumurtalık içinde biriktiriyor. Bel çevresi yağların azalması ve spor gerkli düzenin sağlanmasını kolaylaştırıyor.Çok teşekkürler bilgilendirme için. Ben doktora göründüm hormon değerlerim normal. Pkolu olduğum için yumurtaların kolayına çatlamıyor. Onun için gynositol kullanıyorum İlk ayım daha umarım ovu testi işe yarar.
Benim de aynen böyle oluyordu, adet olmadan bir iki gün önce çift çizgi çıkıyordu.24.günüm ovulasyon testi hala silik
Benim de aynen böyle oluyordu, adet olmadan bir iki gün önce çift çizgi çıkıyordu.
Canım bende 35-40 günde bir adet görüyordum. Hiç öyle hissetmiyorsum yumurtlamayı falan.Peki yumurtlama günleri belirtilerin oluyor muydu? Akıntı ve kasık ağrısı yani bunları hissediyor muydun?
Bugün 24.gün ama ben 28 de adet olmuyorum33, 40, 50 değişiyor bu şekilde düzensizim . Sadece tek umudum araştırdığım yumurtlama belirtilerini adet görmeden 14-15 gün önce yaşıyordum yumurtlama olduğunu bilmiyordum bunun. 2 hafta sonra da adet görüyordum. Geçen ay araştırmaya başladım yumurtlama belirtileriymiş onlar ve takip ettim. Son adetim 53. gün (19 Kasım )da oldu. Ama adetten iki hafta önce doğum günüm süreçlerinde çok hassaslaşmıştım. İnşallah yumurta olusuyor ve buyuyordur
Canım bende 35-40 günde bir adet görüyordum. Hiç öyle hissetmiyorsum yumurtlamayı falan.
Canım benim teşekkür ederim. Allah sana da bebeğini kucağına almayı nasip etsin.Çok zor işler bunlar yaaaİnşallah senin bebişin en kısa zamanda gelir kalbini ferah tut canım olumlu düşünmeye çalış. Senin psikolojin iyiyse herşey kolaylaşıyor diyorlar
Canım benim teşekkür ederim. Allah sana da bebeğini kucağına almayı nasip etsin.
Psikolojim ilk yıllarda çok daha kötüydü, 1 yıldır daha iyiyim. Doktorumun korkma olur demesi yetti sanıyorum.
Canım eğitim ve araştırma hastanlerinde uzun zaman sonraya randevu veriyorlar. Eğer şu an düşünmüyorsan bile şimdiden randevu al. Randevu sırası gelince gidersinAmiinn canım inşallah Rabbim biran önce hayırlısıyla bebislerimize kavuştursun :) Çok cins doktorlar da var ben devlet hastanesinde gittim kadın nasıl olumsuz konustu . Halbuki geçen sene özele gitmiştim. Pco olduğumu orda öğrenmiştim ama gebelik planımız yoktu. Doktor Pco dedi, çocuk düşününce 1 sene dene olmazsa ilaç yardımıyla yumurtayı büyütürüz dedi gayet de iyiydi. Bu sene tekrar gideyim dedim ama tahliller çok tutmasın diye devlete gittim kadın nasıl olumsuz konuştu çıktığımda ağladım. Bikere hiçbişeyi net söylemedi. Ne kilo vermen gerekiyor diyo, ne ilaç kullanımı. Doğal yollarla biraz zor olabilir dedi. 6 ay deneyin sonra olmazsa araştırma hastanelerine gidin dedi. İyi tarafı sözde hormonlarım normal tabi onu da doğru mu yorumladı bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?