Biraz fazla yazdım bu akşam ama şimdi yaptım test 5 dakikada bu kadar koyulasti normalde bukadar olmaz yaklaştı gibi hissediyorum akinti ve agridan
Tatlim ben hic ovu testi yapmadim. Ama sunu diyebilirim ki bu forumda gordugum testlere gore senin suan catlamiyor yumurtan bence. Cunku iki cizgi de kopkoyu bordo olmasi lazim. Bende dedigine katiliyorum 20. Gunden itibaren gun asiri iliski olmali. Ben birde incir kurunu falan sordum. Yapmak fayda eder mi diye. Ben ilac kullandigim icin bana onermedi. Ayriyaten kilo vermek cok onemliymis. Pkolu oldugumuz icin kilo etkiliyormus. Benim normalde ideal saniyordum ama 2 3 kilo vermemi istedi. Sporda hormonlarin calismasina yardimci oluyormus.
Ovus testlerini kullaniyim mi dedim doktora. " pkolularda tam net yakalayamiyolar. O yuzden alttan kobtrol ile surekli dr gelmen daha iyi dedi" ama bence akinti onemli bi ipucu. Bence ona dikkat edelim.
Benim hiç ümidim kalmadı 2 gündür test yapıyordum negatif çıktı hep olsa çıkardı ya bence bu ayda hamile değilim bi de hissediyormuş insanlar baksana ben de his falan kalmadı. Bu sabah yapmadım bile. Yarın doktora gideceğim zaten 54 gün oldu hala adet olmadım. canım inanılmaz sıkkınP pkoluolmak canım durumun ne sesin çıkmıyo hic
senin durumun nasılP pkoluolmak canım durumun ne sesin çıkmıyo hic
Dogru soyluyorsun. Alttan kontrol bizim icin en garanti yontem. Ama benim icin takipnolayi cok sikintili. Is yerinde izin problemimiz var zaten. Nasil olacak bilmiyorum. Bende yarin dr kontrolune gidicem hsgden sonrakinilk kontrol bakalim ne diyecekTatlim ben hic ovu testi yapmadim. Ama sunu diyebilirim ki bu forumda gordugum testlere gore senin suan catlamiyor yumurtan bence. Cunku iki cizgi de kopkoyu bordo olmasi lazim. Bende dedigine katiliyorum 20. Gunden itibaren gun asiri iliski olmali. Ben birde incir kurunu falan sordum. Yapmak fayda eder mi diye. Ben ilac kullandigim icin bana onermedi. Ayriyaten kilo vermek cok onemliymis. Pkolu oldugumuz icin kilo etkiliyormus. Benim normalde ideal saniyordum ama 2 3 kilo vermemi istedi. Sporda hormonlarin calismasina yardimci oluyormus.
Ovus testlerini kullaniyim mi dedim doktora. " pkolularda tam net yakalayamiyolar. O yuzden alttan kobtrol ile surekli dr gelmen daha iyi dedi" ama bence akinti onemli bi ipucu. Bence ona dikkat edelim.
Benim hiç ümidim kalmadı 2 gündür test yapıyordum negatif çıktı hep olsa çıkardı ya bence bu ayda hamile değilim bi de hissediyormuş insanlar baksana ben de his falan kalmadı. Bu sabah yapmadım bile. Yarın doktora gideceğim zaten 54 gün oldu hala adet olmadım. canım inanılmaz sıkkın
senin durumun nasıl
Çok teşekkür ederim canım, inşallah daha çok yeni sayılırım aslında ama insan korkuyor. İnşallah en kısa zamanda kavuşuruz biz deCanım benim hiç sıkma kendini . Biliyorum insan dusunuyo kafaya takıyo çok normal bebişimizin olmasını istememiz annelik duygusunu yaşamak istememiz. Bi akrabam var 2 çocuğu var 3. Yu istiyodu. Her ay adet gecikince test yapiyodu ve her negatif te hayal kırıklığı yaşıyordu ki düzenli adet gören sorunsuz biri. Düşün 2 çocuğu olanlar bile 6 ay olmayınca moral bozukluğu yasiyo biz napalim:) yanı söyleyeceğim pko olmayan çok sağlıklı adet görenler de 6-7 ay olmuyo . O yüzden stres yapma her ay olabilecek gibi pozitif bak olur mu canim
de27.gundeyim kendi kendime takip yapmaya çalışıyorum ovu testiyle. Çift çizgiyi yakalasam mutlu olucam . Hadi yakaladım diyelim onun da garantisi yok. Eşim ptesi 3 günlüğüne yurtdışına gidecek o döneme bile denk gelebilir
27.gundeyim kendi kendime takip yapmaya çalışıyorum ovu testiyle. Çift çizgiyi yakalasam mutlu olucam . Hadi yakaladım diyelim onun da garantisi yok. Eşim ptesi 3 günlüğüne yurtdışına gidecek o döneme bile denk gelebilir
Çok teşekkür ederim canım, inşallah daha çok yeni sayılırım aslında ama insan korkuyor. İnşallah en kısa zamanda kavuşuruz biz de
Gitmeden evvel çift çizgi olmasa bile değerlendirin canım belli olmaz nasip inşallah bu ay seni hamile duyarız :)
de
Al benden de o kadar. 3 aydır çatlamıyor eşim bir hafta yok o ara çatlarsa kafayı yerim herhalde. BiraZDan doktora gideceğim bakalım ne diyecek. İğne istemeyi düşünüyorum
3 ay adet olmayıp adet dönemini beklerken hamile olduğunu öğrenenleri okudum kadınlar kulübünde:) demekki yumurta orda yavaş yavaş büyüdü diyelim örneğin 2.ayın sonunda çatladı dollendi. Yani bu şekilde de olabiliyo. Haberdar et bizi de canım doktordan sonra:)
Ay valla ne güzel konuşuyorsun canım yaa inşallah ama Arada test yaptım negatifti hep.Geldim şimdi overler normal, hormon testi istedi bide betahcg bakalım dedi :) Öğleden sonra gidicem sonuçlarımla. Bakalım ne diyecek. Zaten içeri girdim bi of çektim diyor ki çok dertlisin sen başla anlat bakalım ne oldu :)) Sorun da o hiç bişey olmadı ne mens oldum ne gebe kaldım hiç bişey yok dedim gülerek, sonra bi kahkaha koptu odada hepimizden Bu Dr beni inanılmaz rahatlatıyor ya doktor çok önemli çok relaks bayılıyorum adama
Kan sonuçlarından sonra yazarım canım yeni tedavimiziGönül ister ki test pozitif çıksın havalara uçalım ama sanmıyorum..
Pozitif cikarsa buyuk surpriz olur Negatifse de zaten alıştırmışsın kendini bu duruma canim benim. Yalnız doktorun efsaneymis:) hangi ildesin doktor kim? Ben istanbul avrupa yakasında doktor bakıyorum iyi birini bulmak istiyorum:)) haber bekliyoruz canimm
Dogru soyluyorsun. Alttan kontrol bizim icin en garanti yontem. Ama benim icin takipnolayi cok sikintili. Is yerinde izin problemimiz var zaten. Nasil olacak bilmiyorum. Bende yarin dr kontrolune gidicem hsgden sonrakinilk kontrol bakalim ne diyecek
Aynen canım sürpriz olsa keşke :) E adam idol, çatlatma iğnesi filan diyecektim vazgeçtim düşün artık :)) Ben Erzurum’dayım doktorum Muhammet Usta. İstanbul’da yaşayanlar yardımcı olabilir sana
Benim adetlerim çok düzenli günü bile şaşmaz ve hep böyle.dün doktora gittim bana vajinal usg baktı sağda pko var dedi.kilomda hiç yok.beş aydır bebek olmuyor ve ovulasyon testini de kullandım beş aydır bende bariz iki gün üst üste çift koyu çizgi çıkıyordu hatta t daha koyu oluyordu.sonra silikleşiyordu.yani teste göre her ay yumurtlamam da oluyordu.ama usg de pko çıktı sağda ve klomen başladı günde iki kez on gün kullanıcam ben anlamadım hala yumurtlamam olmasa o test niye iki gün pozitif çıktı. Ben yakaladığımı zannediyordum ama İki Aydır adet görmeyince yanıldığımı anladım. Ya yumurtlamıyorum yada çatlamıyor çözemedim. Adetim düzenli olsa keşke, hesap kitap yapabilirim ama böyle iki üç ayda bir adet olunca çaresiz kalıyorum. Senin nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?