Gebeliğe Hazırlık PKO VE OVULASYON TESTİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşallah benim belim çok ağrımıştı yumurtlama gününden sonra hele hiç geçmedi inşallah seninde vardır Rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallah canlarım :)
Ya bilmiyorum ama sağ kaşığın çok acayip ağrıyor tekrar test yaptım ve t c den daha koyu geldi bu defa bi siliklesti bi koyulasti geri acaba fazla yumurta mı oldu ondan midir ki ya

Heyecanın boşa çıkmayacak canım gör bak ilk defa böyle oldu diyorsun Esra dersi dersin inşallah

İçini ferah tut hayırlısını iste canım Benim
Öyle yapıyorum canım çok sağol inşallah dediğin gibi olur 110 tane besmele yazdım kağıda birde hayırlısı olsun tabi öncelikle ama diyorumki artık çok istediğim için Allahım sen onu bana hayırlı eyle ve bu ayı da hayırlı eyle diyorum o derece oldu artık

Cok kafaya takip bu sefer olacak diye iliski yasayinca malesf hayal kirikligi olabiliyor allah nezman nasip ederse hic beklemedgi anda hamile kalan cok arkdsm var cok isteyince olumsz oluyor bu arada ovulasyon testleri pkoda cok yaniltici cunki bzm duzenli degil en iyisi doktor takibi ona gore dusunmek lazm hayirlisiyla bu ay deilse bile önümüzdeki ay guzel haber aliriz insllah

İnşallah canım, insanın beynine hükmedememesi sonucu oluyor böyle. Düşünmeden edemiyor insan. Ama beni ne oyalar ne yapmam gerekiyor bilemiyorum işte. İşe gidip geliyorum nöbetten çıkıyorum uykusuzluktan ölüyorum gene de düşünmeden uyuyamıyorum Yok olmuyor. Hiç kafaya takmadığım ay hamile kaldım yazanları bende çok gördüm. Nasıl beceriyorlar takmamayı helal olsun diyip alkışlıyorum valla

Gunaydin canim. Sanirim ben bundan sonra ovulasyon testi yapmicam. Dun aglaya aglaya canim cikti cizgiyi silik gorunce,hepten moralim bozuldu. Hayit suyu killandiriyor filan diyenler var bir turlu cesaret edemoyorum. Sogan siyunu yaptim ama. Bu arada neden oldu bilmiyorum sortimda bir suru sivilce cikmis ki hic boyle olmazdi. Bir dahaki ay ilaca baslayacagim ya yaninda baska seyler kullansam mi bilemedim. Ilacin etkisini azaltmasin.

Kizlaar belim ağrıyo akintim var beyazımsı ama ovulasyon yine silik ve kocam burda degilHani diyolar ya adet oldum sanıyorum tuvalete gidiyorum diye aynen öyleyim. Acaba adet mi olucam yumurtlamayı beklerken

Of olan bize oluyor valla ağladığımız yanımıza kalıyor. Bence sivilce strestendir. Benimde yüzüm döktü bu bir kaç Ayda niye çok düşünmekten. Bende o konudan muzdaribim. İlaçla adet olcam ya soğan kürü mü yapsam 5. Günden sonra. Yoksa hiç karıştırmasak mi. Kafam çok karışık bende bilemedim ‍ ilaçla olacağı varsa da olmaz mı sonra.

Kizlaar belim ağrıyo akintim var beyazımsı ama ovulasyon yine silik ve kocam burda degilHani diyolar ya adet oldum sanıyorum tuvalete gidiyorum diye aynen öyleyim. Acaba adet mi olucam yumurtlamayı beklerken

Aaaamannn ovulasyonu boşver benimde aynı o hayali çizgi bile Yok kocamda Yok takılıyorum kendi kendime. E sen gelince değerlendir gün aşırı boş bırakma canım :))) Adet belirtileri ile karışıyormuş ya belki de öyledir seninde.

Bidaha ovulasyon testi almiycam yaa:))) Ahahaha kocam gelsin direkt degerlendiricem perşembe:)

Ya ovulasyon bizde işe yaramıyor mu.

Ya ovulasyon bizde işe yaramıyor mu.

Ya bende lh yüksekliği yok normal lh o yüzden ise yarayacağını düşünüyorum ama henüz pik yapmadi:) bugün bi tık daha iyi net koyu çizgiyi göremedim . Asıl bizde ise yaraması lazim düşünsene 30. 40. Gün yumurtlama olduğu oluyo ve düzensiz. Işe yaramasını umut ediyorum ve çok beklentim var bu testten. Pik yapmasını bekliyorum açıkçası bu ara

Bende hiç pik yapmadı Dr yumurtlamışsın dediğinde bile

Ben yumurtan catlayacagi icin oyle hissettigini dusunuyorum canim. Ama bunun ha catlicam ha catladim demesi var. Bence canini sikma esin gelmis olur seninde yumurtan catlar ohh mis :)

Ben iki kez sogan suyu yaptim. Birinde sabahlari ac karnina ictim ve yatarken. Digerinde aksam eve geldigimde aksam yemeginden once ve yatarken. Iyilik yaparken kendimize daha buyuk kotuluk yapmaktan korkuyorum. Sogan suyu yaptigimda ovulasyon testi hic pozitif olmadi mesela. Hep cok silik oldu 2 ay boyunca... nacizane tavsiyem bence bu ay karistirma.

doktorum bana kadın yumurtlar ama her yumurta döllenecek diye birşey yok demişti

hatta bana gebelik için uzun bir tedavi olman gerek demişti

ünv den evlenene kadar çektim ben bunu
ama evlendiğim ilk ayda bebeğim oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…