Resmen yememem lazim . E elim ayagim tutmiyor gelemiyorum acliga. Glikopashe mi ne aldim onu iciyorum ama hala acim. Sen neler yapiyorsun. Uyguladigin diyet filan var mi
Ah kuzum benim bu ay bos sanirim. Adet agrisi hissediyorum
Insallah :) nasip bakalim :) . Buraya yazarim iyide kotude. Kotu olursa biraz aglasamda burnumu silip devam ediyorum. Rabbim evlat isteyeni cok aratmasin.Ayyy belki hamilesindir.. adetle cok benziyor diyorlar. Yaa hadi insallahh..
Anladim. Aslinda plates hamilelik oncesi ve hamilelik sirasinda cok yararliymis. Ama ben ay acaba hamilemiyimdir diye uzanirken bile kontrollu olmaya calisiyorum. Dusun hamile platesi yaptigimi :) anca nefes alip veririmAyrıca geçen sene spora gitmiştim biraz daha düzenlemişti. 30 - 32 günde adet olduğum oldu spora giderken. Bu sene mart gibi eşim le gideriz dedik ama bebek planlarından benin gitmemi istemiyor esim riskli olur diye. Marta kadar olmazsa tam tersi spora gidicem ben de ağır hareketlerden kacinarak:)
Oy oyy. Durumlar ayni. Bu pko zaten sekerden besleniyormus. Tatli - hamur isi yemezsek olayi cozebiliriz benceYa biliyorum ben de aynı sekildeyim börek arada yiyorum bile şuan hiç yememek lazım ama dayanamıyorum. Acıkınca yoğurt falan yiyorum 3-5 fındık badem yiyorum ceviz falan. Akşam yemeği tavuk yaptım mesela yanına pilav yapmıyorum sade salata yapıyorum çok güzel olmuyo ama yine de hafif doyuruyo tam tok kalkamıyorum sofradan. Tatlı olayı ayrı bi eziyet((((
Elimde pet bardak, ay catladimi catlamadimi derken nasil unutucamKızlar bide biliyorum daha önce de yazmıştım ama dünEsrdbkkk da anlattı. Benim annem de aynı şekilde 3-5 ayda bir adet gören birisi. Geçen hafta bizdeydi detaylı bi sordum tekrar. Evlenmeden bi kaç gün önce adeti bitmiş evlenmiş. 2 hafta sonra mide bulantıları başlamış ve hamile olduğunu öğrenmiş. Yani 3 ayda adet gören bi kadın hemen hamile kalmış. Artı kardeşlerimde de 2 ayda hamile kaldı beklemeden. Demem o ki hastal8gi bilmeyen daha rahat :) O yüzden yumurtaları unut dedi bana:))
Al benden de o kadarElimde pet bardak, ay catladimi catlamadimi derken nasil unutucam
Bu ay adet oldugumda dr gel ilaca baslayalim dedi. Esim 5 kg ver ilacsiz deneyelim boylesi daha iyi olmaz mi diyor. 1.65 boyum 61 kiloyum ne yapsam. Ha o 5 kgya da 5 aydir rejimdeyim inemedim. 60in altina dusemiyorum
Glifor alayim bari bende. Gunde 1 kez iciyorum aksamlarida mi icsem. Annelereimizin ne guzelmis gercekten. 57 icin darisi basima :)Kızlar annelerimizin mantığından gitsek herşey daha kolay olacak onlar ne bilmiş yumurtlama ne çatlama ne. Öyle akışına bırakmışlar kafa rahat oh miss. Adet olursanızda üzülmeyin yeni aylar bizi bekler. Hem adet olduğunuza da şükredin bence :)))
Glifor nasıl iştah kesmiyor anlamadım. Ben resmen tok yaşıyorum onunla canım hiç bişey istemiyor. Benimde boyum 1.65 ve 61 i gördüm ilaça başladım çorap söküğü gibi gitti. Şimdi 57yim darısı başına canım :)) ama tabi bu sürede gene adet olamadım benim ki Çok dirençli sanırım :)
Cehalet mutlulukmus ya simdi hersey var daha cok huzursuzuz. Daha dun bile yaptim ovulasyon testini cok cok az da olsa 2. Cizgi vardi mesela.Al benden de o kadar
Canim bende glifor kullaniyorum 1 ay olacak. Ama ne kilo verdim nede yumurtalarim buyudu. Hic etki etmedi bende. Hala devam ediyorum. Bi sonraki ay klomenle birlikte kullanmaya devam edecekmisim. Ama gliforla hamile kalani cok okudum burada.
Kuzum bende glifor kullandım 3 ay değişen bişey olmadı yazmıştım önceden buraya da. 3 yıl uzun bi süre. Kendiliğinden oluşmasını bekleme bence tüp bebek işini ertelemeyin.
Merhaba hoşgeldin
3 yıl hep farklı doktorlar m8 yoksa tek doktor mu?
Yani sürekli her ay takip edildi mi yumurtalar canım. Yani kimyasal da olsa bi gebelik oluşmuş artı baya da kilo vermişsin önümüzdeki aylarda şansın yüksek olabilir. 3 yıl iyi bi süre ama bu kadar kilo vermişken biraz kendini rahat bıraksan sanki olacak gibi düşünüyorum. 10 kilo az değil çünkü.
Hoşbuldum :)
Bursada yaşıyorum şuan pembe mavide nedret hnm gittim klomen verdi 1 yumurta büyüdü çatlatma iğnesi yaptı negatif 2.ay ben kafama göre bir önceki ay gibi klomen kullandım çatlatma iğnesi ve yumurta kontrolü yapılmadan kimyasal gebelik oluştu ki ben hala şüpheliyim kimyasalda 2 hafta bekledim değerim hep arttı keşke biraz daha bekleseydim diyorum belki keseyi görürdük ama nedret hanım dış gebelikten korktu sonra faruk dinçşahine gittim kürtaj yapıldı kimyasal dendi 2 ay ara verdik yine faruk beye gittik gonal f verdi 5 kutu kullandım yumurtam büyümedi ve ben kürtaj sonrası çok kilo aldım 85 kilo oldum sonra yine 4 ay ara verdik yine pembe mavi nevin hanıma gittik farklı doktora letu die bir ilaç verdi yine yumurta büyümedi ben yaklaşık 86 kiloya vurdum yumurta büyümeyince kiloya bağladılar 3 ay doğum kontrol ilacı verdiler kullandım sonra bodruma yerleştik acıbademde aybala hanıma başladım düzenli o süreçte 5 kilo verdim 80 ile 82 kilo arası gidiyordu kilom aybala hanım 2 ay düzenli ilişki dedi ilaca gerek yok dedi baktık olmuyor klomen verdi klomenle yumurta oluşmadı son bursaya tekrar döndük prof dr osman develioğluna tüp bebek uzmanı adama tahlilleri gösterdik aynen bu şekilde anlattım sen tedavi görmemişsin dedi evet şuan detaylı yazınca ben gerçekten tedavi görmemişim :) bu arada eşim 3 yıldır işi gereği 2 veya 3 haftada bir 2 günlüğüne geliyor eve bodrumda sadece 7 ay birlikteydik :) durum bundan ibaret sence tedavi görmüşmüüyümve 2 aydır azim ettim ve şuan 73 kiloyum :) hedefim nisan ayında 59 kiloyu görmek bıktım çünkü tüm bu doktorların tamamı ilaç vermeden önce kilo etken değil dedi nedense yumurta büyümeyince kilo vermen lazım dedi madem öyle kilomu veririm kimsede bana senin yüzünden olmuyor demezz.... k .bakma ne olur içimi boşalttım çok doldum son zamanlarda
Kızlar testimi yorumlar mısınız. Bilmeyenler için özet geçeyim 16 su ile 20 si arasında adet olmayı bekliyordum olmadım gebelik idrar testi negatif ovulasyon testleri ise gittikçe koyulaşıyor tekrar mı yumurtluyorum acaba
Hayirlisi canim bakalim. Ben adet olacakmisim gibi hissediyorum ama kirmizilari gormeden kesin diyemiyorum tabi. Hayirlisi bakalim. Hepimiz saglikla evlatlarimizi kucaklarimiza alalim.Canım sen de belirtiler de vardı zaten :) ovu testi baya koyu olmak üzere net koyuluğu yakaladığında ertesi gün tekrar yap bence koyuluk gitmezse demekki yumurtlama değil idrarda bhcg bakarsın:) umitlendirmek istemiyorum ama belirtiler sende o yone doğru gidiyo hayırlısıyla inşallah bu ay sen dekaldem de bebis haberlerini alırsınız:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?