Gebeliğe Hazırlık PKO VE OVULASYON TESTİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar test yaptım silik cıktı ama belli çok açık pembe galiba hamileyim pazartesi adet olmam lazim ne olur dua edin
Zeycan hadi insallah bak ben bir suru negatif test gordum.hiiic belli olmiyor. Hatta ben abartip isiga tutup gormeye calisiyordum yoktu. Silikte olsa Varsa cizgi hayirlisi olsun. bir testin varsa bugun tekrarla mutlaka. Evdeysen doktora git. Ozelde 75 lira aldilar gebelik testine . Hadi insallah ya.

Canim özel hastane yok burda malesef devlette de yapmıyorlar öyle pazartesi olmazsam eşim izin alabilirse memleketimizdeki dr uma gidecegim

Benimde var suan bile agrim. Merak etme hic ayirt edilmiyor. Icini ferah tut. Hepimiz hamile oluruz insallah

Dimi dimi adet ağrısı ile ayni:) Valla bu ay ilk olmasına rağmen çok çalıştık. Sadece 3 gün eşim yurtdışına gitti başka da ara olmadi hep günaşırı:)

Kızlar test yaptım silik cıktı ama belli çok açık pembe galiba hamileyim pazartesi adet olmam lazim ne olur dua edin

Çooookkk sevindim ard arda geliyo haberler:)) canım üzme kendini normal sakin yaşamına devam et erken öğrendin sadece. Ilki öyle oldu diye diğer hamileliklerin öyle olacak gibi bisey yok. Birsürü kadın kimyasal gebelik geçirirmiş ve haberi olmazmış önemli olan gebeliğin başlangıcının oluşabilmesi canım. Için ferah tut bebegin oluncaki hayatını düşün mutlu ol devamı gelir zaten:)

çok sağol canım inşallah normaldir de bizim gibi olanlara umut olurum rabbim herkese nasip etsin
Aynen insan boyle temkinli yaklasiyor degil mi.
aynen canım ama şöyle de bişey var kimyasal olduğunda adetimden 2 gün sonra çok silik çizgi çıkmıştı bu sefer 3 gün önce cıktı umutluyum ama yine de temkinliyim

Aynen demekki değerlerin yuksekki hemen idrarda gorunrbiliyo :) silik olması var demek zaten.

Benim de öyle adet olacakmsiim gibi ağrı var bende

Yalnız şiddet hep aynı değil. Mesela dün yatarken ağrı yoğundu karnımı falan ovaladım azalsın diye. Bi sabah kalktım pek ağrı hissetmiyorum şuan ara ara geliyo agrilar 1 saat sonra gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…