Amin, insallah.İnşAllah 9 ay olmayız da bebeğimizi severiz karnımızda
Benimde var suan bile agrim. Merak etme hic ayirt edilmiyor. Icini ferah tut. Hepimiz hamile oluruz insallahBen adet olmayı hiç istemiyorum inşallah olmam agrım var
Zeycan hadi insallah bak ben bir suru negatif test gordum.hiiic belli olmiyor. Hatta ben abartip isiga tutup gormeye calisiyordum yoktu. Silikte olsa Varsa cizgi hayirlisi olsun. bir testin varsa bugun tekrarla mutlaka. Evdeysen doktora git. Ozelde 75 lira aldilar gebelik testine . Hadi insallah ya.Kızlar test yaptım silik cıktı ama belli çok açık pembe galiba hamileyim pazartesi adet olmam lazim ne olur dua edin
Zeycan hadi insallah bak ben bir suru negatif test gordum.hiiic belli olmiyor. Hatta ben abartip isiga tutup gormeye calisiyordum yoktu. Silikte olsa Varsa cizgi hayirlisi olsun. bir testin varsa bugun tekrarla mutlaka. Evdeysen doktora git. Ozelde 75 lira aldilar gebelik testine . Hadi insallah ya.
Anladim canim. Ama bu guzel bi haber yaa cok sevindim. Insallah vardir :) sende hic belirti var mi pekiCanim özel hastane yok burda malesef devlette de yapmıyorlar öyle pazartesi olmazsam eşim izin alabilirse memleketimizdeki dr uma gidecegim
Kaşık ağrısı ve göğüs ağrısı var midemde hafif bulantı varAnladim canim. Ama bu guzel bi haber yaa cok sevindim. Insallah vardir :) sende hic belirti var mi peki
Oo super :) insan mide bulantisina sevinir mi ama seviniliyor iste :)Kaşık ağrısı ve göğüs ağrısı var midemde hafif bulantı var
Oo super :) insan mide bulantisina sevinir mi ama seviniliyor iste :)
Gebelik testi dün yaptım cnm negatif. Ben yumurtluyorum tekrar galiba onu değerlendirecem eşimi ikna edebilirsem bu geceyi değerlendireyim diyorum
Benimde var suan bile agrim. Merak etme hic ayirt edilmiyor. Icini ferah tut. Hepimiz hamile oluruz insallah
Aynen insan boyle temkinli yaklasiyor degil mi.Inşallah normal gebeliktir sevinemiyorum yine kimyasal felan olacak diye
Kızlar test yaptım silik cıktı ama belli çok açık pembe galiba hamileyim pazartesi adet olmam lazim ne olur dua edin
Oo aferin size. Insallah aramadan alirsin kucagina bebegini.Dimi dimi adet ağrısı ile ayni:) Valla bu ay ilk olmasına rağmen çok çalıştık. Sadece 3 gün eşim yurtdışına gitti başka da ara olmadi hep günaşırı:)
çok sağol canım inşallah normaldir de bizim gibi olanlara umut olurum rabbim herkese nasip etsinÇooookkk sevindim ard arda geliyo haberler:)) canım üzme kendini normal sakin yaşamına devam et erken öğrendin sadece. Ilki öyle oldu diye diğer hamileliklerin öyle olacak gibi bisey yok. Birsürü kadın kimyasal gebelik geçirirmiş ve haberi olmazmış önemli olan gebeliğin başlangıcının oluşabilmesi canım. Için ferah tut bebegin oluncaki hayatını düşün mutlu ol devamı gelir zaten:)
aynen canım ama şöyle de bişey var kimyasal olduğunda adetimden 2 gün sonra çok silik çizgi çıkmıştı bu sefer 3 gün önce cıktı umutluyum ama yine de temkinliyimAynen insan boyle temkinli yaklasiyor degil mi.
Amin canım amin inşallah sen nasıl oldun:))Oo aferin size. Insallah aramadan alirsin kucagina bebegini.
Benim de öyle adet olacakmsiim gibi ağrı var bendeDimi dimi adet ağrısı ile ayni:) Valla bu ay ilk olmasına rağmen çok çalıştık. Sadece 3 gün eşim yurtdışına gitti başka da ara olmadi hep günaşırı:)
çok sağol canım inşallah normaldir de bizim gibi olanlara umut olurum rabbim herkese nasip etsin
aynen canım ama şöyle de bişey var kimyasal olduğunda adetimden 2 gün sonra çok silik çizgi çıkmıştı bu sefer 3 gün önce cıktı umutluyum ama yine de temkinliyim
Benim de öyle adet olacakmsiim gibi ağrı var bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?