Gebeliğe Hazırlık PKO VE OVULASYON TESTİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canim bende cok bi gelisme yok. Zar zor 2 bucuk kilo verdim. Birde TemelinSafinazi sayesinde inofolic kullanmaya basladim. Pko goruntusu biraz kaybolmus ve 11 gundur inofolic kullaniyorum 10 mm yumurtam olusmus. Haftaya tekrar cagirdi. Eger buyumeye devam etmezse klomen baslicaz. Valla merak ettim senii . Ne yaptin ??

Canım galiba whatsapp grubu için yazdığın mesaja istinaden yapmış olabilirler. Benim de ne zamandır aklımdasın.

kızlar ovulasın testim, sizce de pozitif değil mi? :)

Eklentiler

• 80DE15CC-5255-46DA-9A7F-3C4AE805B7E9.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 72
TemelinSafinazi sen kullanmışmıydın canım ovu testi, tam koyu olduğu gün bugünü mü değerlendireceğim bir gün sonrasınını mı bazı yerlerde çok farklı yazıyor. Yarın mecburi seyahatim var. Tek kurşunla olur inşallah :)

Kızlar ovülasyonda 2. Çizginin bi tarafı çok koyu bi tarafı açık.. gölgeli gibi yani. Ne demek bu ?

sıvı alımına dikkat etmediyse olabilir canım. 3 saat hiç bir şey içmeden testi yapmaya çalış. Akıntı durumun nasıl
Canım keşke fotograf atabilsem dosya büyük diyip yükleme yapmıyo telefon 7 8 gündür yapıyorum ben ovülasyon testi bi açık bi koyu.. bazen test çizgisinin bi kenarı koyu diğer kenarı açık gölgeli gibi.. sıvı alımına dikkat ediyorum idrarı da tutuyorum 2 3saat kadar. Bıktım bu pcostan

off ya maalesef hepimiz aynı dertten müzdaribiz. hangi marka ovulasyon testini kullanıyorsun. Bir de yumurtmalama olan aylarda yumurtlama akıntısı oluyormuş takip ediyor musun akıntını

off ya maalesef hepimiz aynı dertten müzdaribiz. hangi marka ovulasyon testini kullanıyorsun. Bir de yumurtmalama olan aylarda yumurtlama akıntısı oluyormuş takip ediyor musun akıntını
19.12.2017 de tarlusalla adet oldum 5. Gün klomen başladım günde 2 tane bitince doktora gittim büyümemişler 15. Gün tekrar gittim gene büyümemişler. Ertesi gün uzayan akıntı geldi bi kere. 1 günde büyümüş olamazki yumurta da akıntıya da güven olmuyo dedim.. bu arada hep akıntım oluyo ama ıslaklık gibi uzayan değil. Ovülasyon testi deneyim dedim o da anlattığım gibi işte. Çok üzgünüm

yumurtlamaya basliyorsun galiba canim, Sen testi yapmaya devam et, ikinci cizgi silik degilse yavas yavas o ince cizgi tam koyulasmaya baslayacaktir.

Kizlar merhabalar bende bugun pco lu oldugumu ogrendim ovulasyon testi de almistim ama napacagim nasil yapacağım bilmiyorum adet sokturucuyle adet olabiliyorum nasil bir yol izlemem lazim yardimci olur musunuz

Evet kullandım canım inofolic combi ve ovulasyon testi kullandım ama ben üç gün üst üste değerlendirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…