Gebeliğe Hazırlık PKO VE OVULASYON TESTİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdi ben Ekim'in 12 sinde kendiliğimden adet oldum. Sonra Ekim ayının sonunda bi kanamam oldu. Dr a gittim enfeksiyondan fitil verdi bir de cyclo progynova diye bir ilaç verdi. O ilaç bitince tekrar adet oldum. Bugün adetim bitti. Ovulasyon testine ne zmn başlıyayım? Acaba bu ay yumurtlar mıyım. Çarşamba dr a tekrar gidecem ama

Saracoglunun kurleri de mi etki etmedi canim?
etmedi canim ya oyle agrilarim varki kotu biseyler oluyo diye gecen gun biraktim bitkileri bide corek otu yagi iciyodum hepsi birlikte agir geldi diye yarim biraktim uykulardan uyaniyorum oyle boyle agrilar degil bi arkadas aci ekma yagi tamponu yap demisti bi kac gundur de onu yapiyorum denemedigim kalmadi su pko icin

gergun dokulen saclarimin yarisi o resimdeki pcos bni mahfetti gun gectikcede daha kotu oluyo hersry

Kizlar az once son kalan bi elektronik ovulasyon testim vardi onu denedim. Pozitif cikti.

Eklentiler

• 20171126_151743.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 275
gergun dokulen saclarimin yarisi o resimdeki pcos bni mahfetti gun gectikcede daha kotu oluyo hersry

Benim de oyle cok dokuluyor ama sogan kuru yaptigim gunlerde baya belirgin bi sekilde azalmisti dokulmesi ama simdi yine dokuluyor, tabi bi ara cok fazlaydi simdi yine o kdr olmasada var yani.

Benim de oyle cok dokuluyor ama sogan kuru yaptigim gunlerde baya belirgin bi sekilde azalmisti dokulmesi ama simdi yine dokuluyor, tabi bi ara cok fazlaydi simdi yine o kdr olmasada var yani.
Pko saç dökülmesine neden oluyor mu? Her gün bi şey öğreniyorum.

ya benim hic azalmiyo dokulme feci sekilde devam ediyo herseyi fazlasiyla yasiyorum su pcosu.Tamamen kurtulan varmi cok merak ediyorum

ya benim hic azalmiyo dokulme feci sekilde devam ediyo herseyi fazlasiyla yasiyorum su pcosu.Tamamen kurtulan varmi cok merak ediyorum
Ben bilmiyordum pcosun saç döktüğünü. Saçlarım niye dökülüyor diyordum. Bakalım daha neler öğreneceğim. Hiç duymadım pcos dan kurtulan ben

Canım kafayı taktıkça içinden çıkılmaz bir hal alıyor Malesef. Gebe kalana kadar takip edicem ve yazıcam her yere :) Ovulasyon testi bizler için çok iyi bişey çünkü iki üç aya bir adet görüyoruz ne bilelim ne zaman yumurtlayacaz :) ben başladım sende al başla bence.

Pko saç dökülmesine neden oluyor mu? Her gün bi şey öğreniyorum.
. Bende de var ve klinik olarak sebebini bulamadılar saç dökülmesinin, muhtemelen bu yüzden. Aşırı çünkü. Kel kalcam diye korkuyorum ya.

sac dokulmesi pcostan kizlar bnim onlerim baya acildi kellik yakindir bana

Kizlar bende de adet gecimkesi, sac dokulmesi, erkeksi killanma, cildin ashiri yaglanma belirtilerinin hepsi var malesef.

Tamamen kurtulan yok bunu kabullenip böyle yaşayacağız canım. Bu bir yaşam şekli haline gelecek ki geliyor da zaten. Ben kendimi bildim bileli böyleyim.

Tamamen kurtulan yok bunu kabullenip böyle yaşayacağız canım. Bu bir yaşam şekli haline gelecek ki geliyor da zaten. Ben kendimi bildim bileli böyleyim.
Ben de kendimi bildim bileli düzensiz adet olurum. O kadar gıcıktır ki. Tam şu gün olmasam dediğim gün olurum. İlaç kullansam bile mutlaka o günü bulur. Ama pcoslular tüp bebekte daha iyiymiş. Yumurta daha çok oluyormuş

Kizlar bende de adet gecimkesi, sac dokulmesi, erkeksi killanma, cildin ashiri yaglanma belirtilerinin hepsi var malesef.
bendede hepsi var canim ozel bolgede kararmada oluyo pcoda oda
bende hep boyleyim canim bide insulin direncide olunca dahada kotu oldu hersey tertemiz vucudum varken tuylerle mucadele basladi adet zaten olmuyorum adet olayim diye dua ediyorum kilo da veremiyorum offf cok kotu

Ay ben de tiroid de çıktı. İnsülin direnci de var. Özel bölgede kararmada mı pcosdan ay bakalım daha neler öğreneceğim. Yurtdışında bu pcosun anne karnındayken annenin yetersiz beslenmesinden olduğunu okumuştum. Venim annem bana hamileyken gebelik zehirlenmesi geçirmiş. Çok riskliymiş.

Tüp bebek filan deme ay içim bi tuhaf oldu inşallah gerek kalmaz. Rabbim hayırlısı ile ol desin olsun..

evet canim malesef bu pcos cok pis bisey hele insulin direnci olunca kiloda verilmiyo corek otu yagi tarcin zeytin yapragi kiriyomus insulin direncini ama omur boyu hep nasil kullanalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…