- 22 Ekim 2017
- 577
- 450
- 53
insaAllah gerek kalmadan olur canim oyle zorki anliyorum sizi hic ilac kullanmasam adet olmuyorum bkliyorum aylardir hersey kullandim yine yok nolur boyle bilmiyorum
etmedi canim ya oyle agrilarim varki kotu biseyler oluyo diye gecen gun biraktim bitkileri bide corek otu yagi iciyodum hepsi birlikte agir geldi diye yarim biraktim uykulardan uyaniyorum oyle boyle agrilar degil bi arkadas aci ekma yagi tamponu yap demisti bi kac gundur de onu yapiyorum denemedigim kalmadi su pko icinSaracoglunun kurleri de mi etki etmedi canim?
gergun dokulen saclarimin yarisi o resimdeki pcos bni mahfetti gun gectikcede daha kotu oluyo hersryetmedi canim ya oyle agrilarim varki kotu biseyler oluyo diye gecen gun biraktim bitkileri bide corek otu yagi iciyodum hepsi birlikte agir geldi diye yarim biraktim uykulardan uyaniyorum oyle boyle agrilar degil bi arkadas aci ekma yagi tamponu yap demisti bi kac gundur de onu yapiyorum denemedigim kalmadi su pko icin Eki Görüntüle 2072225
gergun dokulen saclarimin yarisi o resimdeki pcos bni mahfetti gun gectikcede daha kotu oluyo hersry
Pko saç dökülmesine neden oluyor mu? Her gün bi şey öğreniyorum.Benim de oyle cok dokuluyor ama sogan kuru yaptigim gunlerde baya belirgin bi sekilde azalmisti dokulmesi ama simdi yine dokuluyor, tabi bi ara cok fazlaydi simdi yine o kdr olmasada var yani.
ya benim hic azalmiyo dokulme feci sekilde devam ediyo herseyi fazlasiyla yasiyorum su pcosu.Tamamen kurtulan varmi cok merak ediyorumBenim de oyle cok dokuluyor ama sogan kuru yaptigim gunlerde baya belirgin bi sekilde azalmisti dokulmesi ama simdi yine dokuluyor, tabi bi ara cok fazlaydi simdi yine o kdr olmasada var yani.
Ben bilmiyordum pcosun saç döktüğünü. Saçlarım niye dökülüyor diyordum. Bakalım daha neler öğreneceğim. Hiç duymadım pcos dan kurtulan benya benim hic azalmiyo dokulme feci sekilde devam ediyo herseyi fazlasiyla yasiyorum su pcosu.Tamamen kurtulan varmi cok merak ediyorum
evet arkadasim baska bi konuda gormustum seni bende nerde pcoyla ilgili konu gorsem yaziyorum ovulasyon testi hic yapmadim ama pcosa acayip taktim kafayi nasil ustesinden geliriz bilmiyorum adet olamiyorum kafayi yiyecem Allahim sizlerede en yakin zamanda evlat versin
. Bende de var ve klinik olarak sebebini bulamadılar saç dökülmesinin, muhtemelen bu yüzden. Aşırı çünkü. Kel kalcam diye korkuyorum ya.Pko saç dökülmesine neden oluyor mu? Her gün bi şey öğreniyorum.
Kizlar az once son kalan bi elektronik ovulasyon testim vardi onu denedim. Pozitif cikti.
sac dokulmesi pcostan kizlar bnim onlerim baya acildi kellik yakindir banaCanım kafayı taktıkça içinden çıkılmaz bir hal alıyor Malesef. Gebe kalana kadar takip edicem ve yazıcam her yere :) Ovulasyon testi bizler için çok iyi bişey çünkü iki üç aya bir adet görüyoruz ne bilelim ne zaman yumurtlayacaz :) ben başladım sende al başla bence.
Ben bi senedir acayip kafayi taktim kustlerden kurtulcam diye ama kistler bnden guclu ciktilar bi evladim oldu guc bela uc yil once dogumdan iki sene sonra ilacla adet oldum uc senede iki defa toplamda ilacla adet oldum yani doktorum cok agir pcossun dedi uzun tedavi gerek hemen gel demisti gecen sene dahada gtmedim fobi oldu artik
. Bende de var ve klinik olarak sebebini bulamadılar saç dökülmesinin, muhtemelen bu yüzden. Aşırı çünkü. Kel kalcam diye korkuyorum ya.
ya benim hic azalmiyo dokulme feci sekilde devam ediyo herseyi fazlasiyla yasiyorum su pcosu.Tamamen kurtulan varmi cok merak ediyorum
Ben de kendimi bildim bileli düzensiz adet olurum. O kadar gıcıktır ki. Tam şu gün olmasam dediğim gün olurum. İlaç kullansam bile mutlaka o günü bulur. Ama pcoslular tüp bebekte daha iyiymiş. Yumurta daha çok oluyormuşTamamen kurtulan yok bunu kabullenip böyle yaşayacağız canım. Bu bir yaşam şekli haline gelecek ki geliyor da zaten. Ben kendimi bildim bileli böyleyim.
bendede hepsi var canim ozel bolgede kararmada oluyo pcoda odaKizlar bende de adet gecimkesi, sac dokulmesi, erkeksi killanma, cildin ashiri yaglanma belirtilerinin hepsi var malesef.
bende hep boyleyim canim bide insulin direncide olunca dahada kotu oldu hersey tertemiz vucudum varken tuylerle mucadele basladi adet zaten olmuyorum adet olayim diye dua ediyorum kilo da veremiyorum offf cok kotuTamamen kurtulan yok bunu kabullenip böyle yaşayacağız canım. Bu bir yaşam şekli haline gelecek ki geliyor da zaten. Ben kendimi bildim bileli böyleyim.
Ay ben de tiroid de çıktı. İnsülin direnci de var. Özel bölgede kararmada mı pcosdan ay bakalım daha neler öğreneceğim. Yurtdışında bu pcosun anne karnındayken annenin yetersiz beslenmesinden olduğunu okumuştum. Venim annem bana hamileyken gebelik zehirlenmesi geçirmiş. Çok riskliymiş.bendede hepsi var canim ozel bolgede kararmada oluyo pcoda oda
bende hep boyleyim canim bide insulin direncide olunca dahada kotu oldu hersey tertemiz vucudum varken tuylerle mucadele basladi adet zaten olmuyorum adet olayim diye dua ediyorum kilo da veremiyorum offf cok kotu
Ben de kendimi bildim bileli düzensiz adet olurum. O kadar gıcıktır ki. Tam şu gün olmasam dediğim gün olurum. İlaç kullansam bile mutlaka o günü bulur. Ama pcoslular tüp bebekte daha iyiymiş. Yumurta daha çok oluyormuş
evet canim malesef bu pcos cok pis bisey hele insulin direnci olunca kiloda verilmiyo corek otu yagi tarcin zeytin yapragi kiriyomus insulin direncini ama omur boyu hep nasil kullanalimAy ben de tiroid de çıktı. İnsülin direnci de var. Özel bölgede kararmada mı pcosdan ay bakalım daha neler öğreneceğim. Yurtdışında bu pcosun anne karnındayken annenin yetersiz beslenmesinden olduğunu okumuştum. Venim annem bana hamileyken gebelik zehirlenmesi geçirmiş. Çok riskliymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?