Yalanci pik olmaz canim baya baya yumurtlamissin :) pko da illa gec yumurtlancak diye birsey yok erkende olabiliyor değişken yani :))) bu arada birgebeningünlüğünden mi aldınız? Bende oradab sipariş verdim bugün.Kızlar merhaba. 2.5 senedir gebe kalamıyorum çok kez doktora gittim ama ilk defa iki ay önce pko görüntüsü var ama illa sendromu var demek değil dedi dr. Bende bu ay ovulasyon testi deniyim dedim bu ay ve hiç beklemediğim şekilde 14. Gün pik yaptı. Halbuki ben 18. Günden önce yumurtlama görmezdim çünkü 35 günde bir adet olurum. Acaba pko var diye yalancı bir pik mi oluştu yoksa bu ay gerçekten erken mi yumurtladım. Bunu anlamak için progesteron ne zaman baktırabilirim? Pko olupta ovulasyon testi tecrübesi olan arkadaşlardan yardım istiyorum
Bende de var pko ve yumurtladığımda böyleydi testim resmen yumurtlamışsın yalancı pik olmaz iyi değerlendir güzel haberler al inşallahKızlar merhaba. 2.5 senedir gebe kalamıyorum çok kez doktora gittim ama ilk defa iki ay önce pko görüntüsü var ama illa sendromu var demek değil dedi dr. Bende bu ay ovulasyon testi deniyim dedim bu ay ve hiç beklemediğim şekilde 14. Gün pik yaptı. Halbuki ben 18. Günden önce yumurtlama görmezdim çünkü 35 günde bir adet olurum. Acaba pko var diye yalancı bir pik mi oluştu yoksa bu ay gerçekten erken mi yumurtladım. Bunu anlamak için progesteron ne zaman baktırabilirim? Pko olupta ovulasyon testi tecrübesi olan arkadaşlardan yardım istiyorum
Merhaba ben de kaç defa doktora gittim adet düzensizliği için hiçbiri pko var demedi. En son gittiğimde yumurtalıklarda pko görüntüsü var dedi. Hatta gösterdi kendisi ben de şaşırdım o zamana kadar yoktu. Ovulasyonla takip ediyorum 1 Mart çatlama gördüm ama adet de olamadım hamile de değilim. Boş yere mi takip ediyorum diye düşünmeye başladım. Sizin durumunuz nedir acaba merak ettim. İnşallah güzel haberler alırsınızKızlar merhaba. 2.5 senedir gebe kalamıyorum çok kez doktora gittim ama ilk defa iki ay önce pko görüntüsü var ama illa sendromu var demek değil dedi dr. Bende bu ay ovulasyon testi deniyim dedim bu ay ve hiç beklemediğim şekilde 14. Gün pik yaptı. Halbuki ben 18. Günden önce yumurtlama görmezdim çünkü 35 günde bir adet olurum. Acaba pko var diye yalancı bir pik mi oluştu yoksa bu ay gerçekten erken mi yumurtladım. Bunu anlamak için progesteron ne zaman baktırabilirim? Pko olupta ovulasyon testi tecrübesi olan arkadaşlardan yardım istiyorum
Merhaba ben de kaç defa doktora gittim adet düzensizliği için hiçbiri pko var demedi. En son gittiğimde yumurtalıklarda pko görüntüsü var dedi. Hatta gösterdi kendisi ben de şaşırdım o zamana kadar yoktu. Ovulasyonla takip ediyorum 1 Mart çatlama gördüm ama adet de olamadım hamile de değilim. Boş yere mi takip ediyorum diye düşünmeye başladım. Sizin durumunuz nedir acaba merak ettim. İnşallah güzel haberler alırsınız m
Nasıl hamile kaldınız bende neredeyse 2 3 ayda bı oluyrumBen ovulasyon kullandığımda hiç yakalayamadim pik ya ne güzel yakalamissiniz3 ayda bir regl olduğum için testler yetmiyordu ondan yakalayamadım sanırım
Pko mu var sizde de? Ya benimki şans eseri çıktı asla 14. Gün yapmazdım direk 17. Günden başlardım 35 günden önce adet görmemki ben. Bu neyin nesi anlamadımBen ovulasyon kullandığımda hiç yakalayamadim pik ya ne güzel yakalamissiniz3 ayda bir regl olduğum için testler yetmiyordu ondan yakalayamadım sanırım
Geç gördüm msjınu kusura bakma kaçıncı günde ulaştı eline bilmiyorum ama en azından başlasaydın bak hiç belli olmuyor ben asla 14. Gün yumurtlayacağımı düşünmezdimMerhaba kizlar benim de doktor pko baslangici var dedi ovulasyon testi yapayım dedim kar vvs yagdi trendyoldan almiatim yola ynei cikicak gelince yapimmi ya benim basladi yumurtlama donemim
Aynı durumdayımBen ovulasyon kullandığımda hiç yakalayamadim pik ya ne güzel yakalamissiniz3 ayda bir regl olduğum için testler yetmiyordu ondan yakalayamadım sanırım
Ben çatlamadan 16 gün sonra yani 2 gün önce adet oldum. 4-5 aydır döngüm 40-50 günlerdeydi. 16. Gün yumurtlama görmeme şaşırmıştım açıkçası. Döngüm bu ay 32 gün oldu eski düzenine döndü ona seviniyorum. Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur diye bildiğim için ovulasyonlar yanlış mı gösteriyor diye tereddüt etmiştim( ovulasyon takibini ilk defa bu ay yaptım). Ama kesin 14 değilmiş 14-17 gün olabiliyormuş. Benim de 16 oldu zaten. Döngümün uzadığı zamanlarda yoğun stresli bir dönemden geçiyordum ona bağladım adetlerimin düzensizliğini. İnşallah bir daha düzenim şaşmaz. Geçen ay gebelik olmadı ama bu aydan umutluyum. Ovulasyona devam etmeyi düşünüyorum. Sizin inşallah gebelik vardır. Çatlamadan sonra kaç gün geçti?Merhaba ovulasyon testinde pik görünen zamanları değerlendirdim ama hala aklımda soru işareti ne akıntım oldu ne başka bişey 35 günden aşağı adet olmam nasıl bu kdar erken yumurtlama gördüm hiçbir fikrim yok 3 senedir olmuyor zaten hiç umudum yok ama çatlamadan veya yumurtlamadan mı tam bilmiyorum 17 gün sonra test yapın diyorlar ayın 25 i gibi zaten büyük ihtimal adet görmüş olurum. Farklı bişi olursa haber veririm sanada. Senin adet tarihin geçmiş miydi?
Canim başladım ama hala yumurtlama yok ben yinede degerlendiiryorum bende 15. Veya 14. Gunde başladım negatif teste biticek bende 1 gun arayla degerlendirivem yine adet bitince 3 gyn vasladim degerlendirmeye 3 muyfu 4 muydu ne kayit ediyorum zatenGeç gördüm msjınu kusura bakma kaçıncı günde ulaştı eline bilmiyorum ama en azından başlasaydın bak hiç belli olmuyor ben asla 14. Gün yumurtlayacağımı düşünmezdim
Hayırr c ile t aynı koyulukta olması gerekiyorKizlar en alttaki bugün olan sizce yumurtlama mi
Teşekkür ederimHayırr c ile t aynı koyulukta olması gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?