Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu konuyu yeni gördüm ve benim de cevabını merak ettiğim konu,bir bilgi edindiniz miMerhaba kizlar. Bir şeyi merak ediyorum. Bu pko tanısı sadece hormonlardaki dengesizliklerle mi konur. Yoksa yumurtaliktaki küçük kistler de pko gostergesi mıdır.
Malesef edinemedimBu konuyu yeni gördüm ve benim de cevabını merak ettiğim konu,bir bilgi edindiniz mi
Benimde hormonlar normal. Tüylenme yok. Ama ultrasyonda küçük kistler göründü. Ama doktor pko var demedi.Benim hormonlarım normal seviyedeydi. Ama kilo alma ve tüğlenme vardı ultrasonda da kistler gözüküyordu ve pkoluyum kızlar benim bu şekilde
Adetlerim düzenli ,Sol yumurtalığım görüntüsü pko imiş ama başka bulgu yok o yüzden bu soru işareti dedi doktor,peki hamile kalabilmede zorluk yasadiniz miBenimde hormonlar normal. Tüylenme yok. Ama ultrasyonda küçük kistler göründü. Ama doktor pko var demedi.
Hamile kalamadim malesef bir seneye yakındır deniyoruzAdetlerim düzenli ,Sol yumurtalığım görüntüsü pko imiş ama başka bulgu yok o yüzden bu soru işareti dedi doktor,peki hamile kalabilmede zorluk yasadiniz mi
Doktorla bu durumu görüştünüz muHamile kalamadim malesef bir seneye yakındır deniyoruz
Bir yumurtalığım üzerinde pek çok kistik yapı varmis,3 ay önce ultrasonda çıktı öncesinde yoktu kaybolur veya ilaç kullan demediUltrasonla da tanı konuluyor da her kist pko olmuyor. Peki kistlerin bir süre sonra kayboluyor mu tedavisiz olarak?
Bende bir ara tek tarafta kist vardı bekarken. Özelde direkt ameliyat dedi. Devlete gittim hiçbir şey vermedi adet ol gel dedi ve kaybolmuştu. Ablamda da vardı 8-10 cm. Ameliyat dediler sonra ilaç verdiler, sonra ilacı kestiler kendi kendine küçüldü. Farklı farklı uygulamalar var. Pko daha ciddi bir sorun tabi ama hormonlar normal olduğu için bir süre sonra kaybolur diye düşündü belki doktorunuzBir yumurtalığım üzerinde pek çok kistik yapı varmis,3 ay önce ultrasonda çıktı öncesinde yoktu kaybolur veya ilaç kullan demedi
Yani kadınların yüzde yirmi beşinde bu sorun vardır dedi. Hormonlar da normal olunca hiç uzerinde durmadı sonra. Doktor degistirmistim o doktor hiç kist var filan bile demedi bahsetmesi bileDoktorla bu durumu görüştünüz mu
Peki gebelik için ilaç falan kullandirdi mı, biz 2 aydie deniyoruz ama başarılı olamadıkYani kadınların yüzde yirmi beşinde bu sorun vardır dedi. Hormonlar da normal olunca hiç uzerinde durmadı sonra. Doktor degistirmistim o doktor hiç kist var filan bile demedi bahsetmesi bile
Yumurtaligimdaki kucuk kistlerden dolayi pko denildi bana ve gecmek bilmedi. Hamile kaldim duzeldi. Dr herkeste pko var ozellikle genclerde ama haberleri yok dedi. Buyutulcek bsy degil dedi ama hamile kalmadan once gittigim butun dr lar hep olumsuz konusuyoduMerhaba kizlar. Bir şeyi merak ediyorum. Bu pko tanısı sadece hormonlardaki dengesizliklerle mi konur. Yoksa yumurtaliktaki küçük kistler de pko gostergesi mıdır.
Hamile ne kadar sürede kaldiniz acabaYumurtaligimdaki kucuk kistlerden dolayi pko denildi bana ve gecmek bilmedi. Hamile kaldim duzeldi. Dr herkeste pko var ozellikle genclerde ama haberleri yok dedi. Buyutulcek bsy degil dedi ama hamile kalmadan once gittigim butun dr lar hep olumsuz konusuyodu
Aralikta evlendim subatta hamile oldugumu ogrendimHamile ne kadar sürede kaldiniz acaba
Anladım bizde bir yıldır deniyoruz nerdeyseAralikta evlendim subatta hamile oldugumu ogrendim
Bnde ymurtlama duzenszligi vardi 45 50gunde adet oluyodum bazen 60 70gunde bazende ilacla. O yuzden ovulasyon testi ile hamile kaldim benAnladım bizde bir yıldır deniyoruz nerdeyse