Pko

Korkmaz87

Her nasip vaktine esirdir.
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2017
650
345
103
37
Merhaba kizlar. Bir şeyi merak ediyorum. Bu pko tanısı sadece hormonlardaki dengesizliklerle mi konur. Yoksa yumurtaliktaki küçük kistler de pko gostergesi mıdır.

Merhaba kizlar. Bir şeyi merak ediyorum. Bu pko tanısı sadece hormonlardaki dengesizliklerle mi konur. Yoksa yumurtaliktaki küçük kistler de pko gostergesi mıdır.
Bu konuyu yeni gördüm ve benim de cevabını merak ettiğim konu,bir bilgi edindiniz mi

Benim hormonlarım normal seviyedeydi. Ama kilo alma ve tüğlenme vardı ultrasonda da kistler gözüküyordu ve pkoluyum kızlar benim bu şekilde

Benim hormonlarım normal seviyedeydi. Ama kilo alma ve tüğlenme vardı ultrasonda da kistler gözüküyordu ve pkoluyum kızlar benim bu şekilde
Benimde hormonlar normal. Tüylenme yok. Ama ultrasyonda küçük kistler göründü. Ama doktor pko var demedi.

Benimde hormonlar normal. Tüylenme yok. Ama ultrasyonda küçük kistler göründü. Ama doktor pko var demedi.
Adetlerim düzenli ,Sol yumurtalığım görüntüsü pko imiş ama başka bulgu yok o yüzden bu soru işareti dedi doktor,peki hamile kalabilmede zorluk yasadiniz mi

Bir yumurtalığım üzerinde pek çok kistik yapı varmis,3 ay önce ultrasonda çıktı öncesinde yoktu kaybolur veya ilaç kullan demedi
Bende bir ara tek tarafta kist vardı bekarken. Özelde direkt ameliyat dedi. Devlete gittim hiçbir şey vermedi adet ol gel dedi ve kaybolmuştu. Ablamda da vardı 8-10 cm. Ameliyat dediler sonra ilaç verdiler, sonra ilacı kestiler kendi kendine küçüldü. Farklı farklı uygulamalar var. Pko daha ciddi bir sorun tabi ama hormonlar normal olduğu için bir süre sonra kaybolur diye düşündü belki doktorunuz

Doktorla bu durumu görüştünüz mu
Yani kadınların yüzde yirmi beşinde bu sorun vardır dedi. Hormonlar da normal olunca hiç uzerinde durmadı sonra. Doktor degistirmistim o doktor hiç kist var filan bile demedi bahsetmesi bile

Yani kadınların yüzde yirmi beşinde bu sorun vardır dedi. Hormonlar da normal olunca hiç uzerinde durmadı sonra. Doktor degistirmistim o doktor hiç kist var filan bile demedi bahsetmesi bile
Peki gebelik için ilaç falan kullandirdi mı, biz 2 aydie deniyoruz ama başarılı olamadık

Yok zaten adetin 3. Günü gel artik tedaviye baslayacaz dedi. O da malesef bayrama denk geldi. Bende prolaktin de yüksek çıkmıştı onun için ilaç kullandım

Yumurtaligimdaki kucuk kistlerden dolayi pko denildi bana ve gecmek bilmedi. Hamile kaldim duzeldi. Dr herkeste pko var ozellikle genclerde ama haberleri yok dedi. Buyutulcek bsy degil dedi ama hamile kalmadan once gittigim butun dr lar hep olumsuz konusuyodu

Yumurtaligimdaki kucuk kistlerden dolayi pko denildi bana ve gecmek bilmedi. Hamile kaldim duzeldi. Dr herkeste pko var ozellikle genclerde ama haberleri yok dedi. Buyutulcek bsy degil dedi ama hamile kalmadan once gittigim butun dr lar hep olumsuz konusuyodu
Hamile ne kadar sürede kaldiniz acaba

Pco dudaginizda cikan ucuk gibidir. Yumurta yapinizda mevcuttur, bazen olur bazen yokolur... bazen hormonlari alt ust eder bazen hepsi cillop gibi cikar. Genellikle adet duzensizligi ile kendini gosterir. Duzelmez, yani omur boyu ara ara sizi yoklayacsk demektir.

Ben ilacsiz adet olamayan pco lulardanim. Ams cok sukur tedavisiz hamile kaldim hemde ilk denemede,yillsr once gittigim bir doktor sunu soylemisti, pco cok degisiktir, bazi pkolulsr cok kolay hamile kalir bazilari iste cok zor, bunu denemeden bilemeyiz.

Ben sansliyim ki kolay kalabilenlerdenim.

Back
X