Merhaba canım. Emin ol senin gibi çok fazla kişi var bunlardan biri de benim. Pkolusun hamile kalamazsın gibi bir şey asla yok. Pko da önemli olan şeyler; kilolu olmamak, düzenli ve sağlıklı beslenmek, egzersiz yapmak. Ve en önemlisi stres yapmamak. Ben 1.5 senelik evliyim senin gibi ilaç iğne kullandım hamile kaldım ancak kimyasal düşük yaşadım. Ama sonuç olarak hamile kalabiliyoruz. Şimdi tekrar ilaç içtim iğnemi vuruldum bekliyorum. Bu süreçte neler mi yaptım öncelikle 62 kilodan 55e düştüm bana iyi gelecek besinleri tüketmeye özen gösterdim incir ceviz somon avakado gibi. Elimden geleni yaptım dua edip bekliyorum. Olmazsa da hayırlısı diyeceğiz Rabbim yeter ki sağlıklı ve hayırlı bi evlat versin yeter ki. O yüzden hiç üzülme yarınımızın garantisi yokken kafana takma

biliyorum çok zor bende eskiden çok kafama takıyordum bebek görünce ağlıyordum şimdi bile etrafımdakiler benden sonra evlenmlerine rağmen hamileler çoğu planladığı ay hamile kaldı gerçekten bunlarla başetmek çok zor ama bizimde kaderimizde bu varmış sabır göstermek zorundayız yoksa kendimize ediyoruz üzülüyoruz. Biraz uzun oldu canım kusura bakma