Canim ya...
Bende pko lu bir kadin olarak seni cok iyi anliyorum.
Tam 16 yasindaydim adet duzensizliginden doktora gittim.ult.felan derken sol tupumun tikali,sag tarafimda da pko olduunu ogrendim. Ayri ayri bir suru doktora gittim ve doktorlarin bana soylediklerini yazacagim...
1. Doktor:"evlenene kadar diana35 kullanacaksin,ancak o da yumurtalarda tembellik yaptigi icin cocugun olmayabilir."
2. Doktor:"hemen evlenip cocuk yapman gerekli"
3. Doktor:"aman cocugu ne yapacaksin,olmasada olur"
4. Doktor:"olene kadar diana 35 kullanacaksin" vs...dediler inan abartisiz.
Uc-bes ay kullandim lanet olsun dedim 16 yasindaki kiza soylenir mi bunlar....!
İlaci kullanmadim(yanlis ama) esimle nisanlandik ve ben esime soyledim boyle bir rahatsizligim oldugunu.esim yanimda oldu.
Uzatmayacagim...
Evlendim ilk ay korunduk ikinci ayimda hamile kalmistim.Rabbime sukur cunku doktorlar kesin konusuyorlardi ve ben 23 yasinda evlenmistim. Sonra bebegim tansiyon nedeniyle karnimda oldu.
Kurtajdan sonra iki ay korunduk. Baktim hamile kalamiyorum doktora gittim yumurtalarim gelismiyormus. Klomen kullandim yumurtalarimin biri 17.5 digeri 13.5 zaten olursa 17.5 luk olacakti.yumurtalarin catlamasi icin igne verdiler.ama ben almadim.veee hamile kalmistim kurtajimdan 6 ay sonra...
Simdi 14 aylik nurtopu gibi bir oglum var.
Uzun anlatmamin sebebi seni anlamak ve yasadiklarimi okuyup karamsarliga dusmemen.