Pko :(

bal_hatun

Meleğimi Sen Koru Rabbim <3
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2012
1.733
429
173
Merhabalar... Ben bekarım ve üniversitede pko hastasıydım Diena35 kullandım 1 yıl kadar ve 2 yıldır düzene girmişti adetlerim. Ama iki aydır sekiyor adetlerim.Normalde ayın 7.günü olurdum ve en fazla 4 gün 5 gün sürerdi. geçen 2 ay 9-10. günler oldum. Bu ay ayın 18.günü ama hala tık yok Korkum şu ki evlendiğim zaman -2014 haziran inş.- çocuk konusunda sıkıntı olur mu Ya da başka sorun olur mu?

evlenince sorun olur mu ya da olmaz mı bu sorunun cevabını şu an hiçkimse kestiremez ki. Belki hiç sıkıntı çekmeden hamile kalırsın belki ufak bi tedavi belki aşılama belki tüp bebek. Kafana çok takmamaya çalış çünkü sen adet olmayı düşündükçe olmuyor oluruna bırak inşallah da sıkıntı çekmeden hamile kalırsın

Bende de kist vardı 2 sene önce ilaç kullanarak tedavi oldum geçen aylarda yine düzensizlik ve ağrı olmaya başladı tekrar kontrole gittim bişey çıkmadı..
Bence ara ara kontrole gidersen bir sorun olmaz diye düşünüyorum..

Canim ya...

Bende pko lu bir kadin olarak seni cok iyi anliyorum.

Tam 16 yasindaydim adet duzensizliginden doktora gittim.ult.felan derken sol tupumun tikali,sag tarafimda da pko olduunu ogrendim. Ayri ayri bir suru doktora gittim ve doktorlarin bana soylediklerini yazacagim...

1. Doktor:"evlenene kadar diana35 kullanacaksin,ancak o da yumurtalarda tembellik yaptigi icin cocugun olmayabilir."

2. Doktor:"hemen evlenip cocuk yapman gerekli"

3. Doktor:"aman cocugu ne yapacaksin,olmasada olur"

4. Doktor:"olene kadar diana 35 kullanacaksin" vs...dediler inan abartisiz.

Uc-bes ay kullandim lanet olsun dedim 16 yasindaki kiza soylenir mi bunlar....!

İlaci kullanmadim(yanlis ama) esimle nisanlandik ve ben esime soyledim boyle bir rahatsizligim oldugunu.esim yanimda oldu.

Uzatmayacagim...

Evlendim ilk ay korunduk ikinci ayimda hamile kalmistim.Rabbime sukur cunku doktorlar kesin konusuyorlardi ve ben 23 yasinda evlenmistim. Sonra bebegim tansiyon nedeniyle karnimda oldu.

Kurtajdan sonra iki ay korunduk. Baktim hamile kalamiyorum doktora gittim yumurtalarim gelismiyormus. Klomen kullandim yumurtalarimin biri 17.5 digeri 13.5 zaten olursa 17.5 luk olacakti.yumurtalarin catlamasi icin igne verdiler.ama ben almadim.veee hamile kalmistim kurtajimdan 6 ay sonra...
Simdi 14 aylik nurtopu gibi bir oglum var.

Uzun anlatmamin sebebi seni anlamak ve yasadiklarimi okuyup karamsarliga dusmemen.

canım ben de pko yum ve sana şu iddiada bulunacağım. İLAÇ KULLANMADAN BU HASTALIĞI YENEBİLİRSİN! bunun 3 altın kuralı var. bak anlatayım.

1.hemen ilacı bırak çünkü memede kist yapabiliyor. ben de yapmıştı
2. ilacı bıraktığının ilk ayı adet tarihine 15 gün kala, sonraki aylarda ise 10 gün kala her sabah aç karnına MAYDANOZ SUYU içmelisin. bak nasıl da her ay düzenli adet görüyorsun.
3. sağlıklı beslenmeye ve kilo almamaya dikkat edeceksin.

işte ben sadece bunları yaparak hormonlarımı düzene soktum. ve her ay düzenli günü gününde adet görüyorum. inan her hastalığın çaresi DOĞADA var ve maydanoz suyu kadınlar için bir nimet

çok sağolun kızlar. bilmiyorum çok korkuyorum dr.dan randevu aldım yarın gideceğim. ayrıntıları yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…