Evet bende aynı endişe içindeyim doktor arıyorum iyi bir doktor bulabilirsem hemen gidecegim burda paylaşılan bilgiler gerçekten çok güzel bilmedigim bir çok şey öğrendim ve ona göre daha bilgili gidicem doktora bazıları şeker ilaçlarından bahsetmiş acaba sadece çocuk isteyenleremi veriliyor çünkü bende hiç şeker ölçümü yapılmadı sadece hormon ve ultrasonankarada bu hastalık üzerine uzman bir doktor vardır heralde umarım ben o doktoru bulurum
![]()
şimdi pkolular da insilün yüksekliği gibi sorunlar olabiliyor. ama bize bu ilacın verilmesinin sebebi içindeki bi madde. metformin. banada şeker ölçümü yapılmadı. hatta evli değilken ben öğrenmiştim pkolu olduğumu. ozaman da vermişti doktorum. bu pkolulara mucize gelen bi ilaç bunu kullan demişti. ama ozaman hiç umursamamıştım. ve kullanmamıştım. bu sene çocuk için yine aynı doktora gittim ve yine şeker hapını verdi. ve ben şuan hamileyim. yani şeker ölçmeyle alakası yok. tabiki ölçebilir. yüksekse kullanman şekerinide iyi gelir ama biz bunu metformin için kullanıyoruz.