mrb kızlarr gittim nihayet doktora hani her işte bi hyır vardır derler ya o kadar memnun kaldımki doktor diil melekti sankiii.benden önce eşimin sperm değerlerini,rahim filmi ve hormon testlerimi istedi.ama adet söktürücü kullanmadan adetin 2.günü gel dedi olamazsam dedim olamazsan en geç 3 aya kadar söktürüpte gel dedi.bütün bunları getir ona göre bi yol çizelim dedi.şeker hapını mutlaka iç dedi bunun yanı sıra kilo mutlaka ama mutlaka ver dedi çünkü gebeliği sağlayıcı ilaçlar zaten seni şişirecek dedi.adet döngüm çok uzun olduğundan hemen önce smeer testi yaptı ayyyyyy çok korktum ama iyki birden pat diye oldu yoksa haberli olsaydım yapamazdım haftaya onun sonuçlarıyla gidicem.yani işin özü 3 ay bekliycem kilo verme,metformin,artı bitkisel şeylerde deneyebilirsin didi.sakın aklına bu doktor beni başından savıyor uzun süre verdi diye gelmesin dedi eğer yaşın biraz daha ileri olsaydı sana hemen yarın şunu getir bunu getir demeye başlardım ama yaşında erken dedi sakin sakin umut verici bi tedavi uygulayalım dedi.ilk önce bütünnnn testleri istemesi çok hoşuma gitti yani boşuna kürek sallamayan bi doktor sanırım.ve o kadar tatlı dilliki konuşurken gözünün içine bakıyor.ben zaten vajinal ultrasondan bile çok korktuğum için sakin ol canımm hiç birşey yok gözlerini kapt yavrum hep böleydi.ama bu sefer gerçekten acıdıyaklaşık 1 dakika döndürdüde döndürdü.hayırlısı başladık bakalım BİSMİLLAH.
canım çokkk sevindimm varya nasıl mutlu oldum iyiki gittin cnm yaa ne testleri istedi kime gitin dr a