- 5 Kasım 2010
- 516
- 134
- 323
teşekkürler biricik :) orayı deneyeyim bir dahaki gidişimde :)bir arkadaşımdan daha duymuştum İrenbe'yi..Sardunyacığım, ben özele gidiyorum ama, yine de tavsiye ederim. Refik Keleş, İrenbe Alsancak..
Orayı kuranlardan ve Başhekim.... Tipi hatta biraz komik ama uzun uzun anlatıyor ve seni dinliyor.
Ayrıca orası tüp bebek merkezi olduğundan bu işte gerçekten uzman. 135 TL ücreti....
hoşgeldin tuncss..öncelikle geçmiş olsun :) umarım iyi haberlerini alırız...merhabalar.. ilk adet olduğum günden beri sıkıntılarım hiç bitmedi ve yıllarca gerekli gereksiz ilaçlarla üzerime yaklaşık 20 kilo yükledimilaç kullandıgımda yok olan, ama kullanmadığımda adet olmadığım için yeniden ortaya çıkan kistlerim var :))
tüm hormon değerlerim normal seviyede.. hiçbir anormallik yok.. 20 aylık evliyim ve geçen sene aralıktan beri korunmuyoruz.. ehh ortada da hiçbişey yok.. Adapazarında yıllardır gittiğim sevgili doktorum zaten hep destek almadan hamile kalamayacağımı söylemişti.. sanırım dediği oluyor..
iki hafta önce Ankarada bir doktora başladım.. şimdilik çok memnunum doktorumdan.. direk polikistik over teşhisi konmadı bana ama sıkıntılarınızı kendime çok yakın bulmaya başladım :))
eğer beni de kabul ederseniz aranıza bende heyecanlarımı sıkıntılarımı paylaşmak isterim :))
doktorcum bana şeker direncini kırmak için glucophage adında bir şeker ilacı ve cyclo-progynova adında adet görmemi sağlayacak doğum kontrol ilaçlarına benzeyen iki fazlı fakat korumayan bir ilaç verdi.. 3 ay boyunca bunları kullanıcam ve 3. adetimde gidicem.. bebek için çalışmalar o zaman başlayacak.. şimdi bu 3 ay korunmamızı ve asla hamile kalmamamı söyledi.. sanırım ilaçlardan dolayı..
bende ki durumlar böyle.. umarım bende birgün hamileyim diye bağırabilirim:))
hamile arkadaşlara sağlıkla bebeklerini kucaklarına almalarını diliyorum..
darısı tüm isteyenlere olsun..![]()
yine burada aldıgım kopya ıle söyle yapım dıyorum akşam eve gıderken pasta alıcam ve üzerıne mrb babacım şimdilik annemin karnındayım ama 9 ay sonra kollarında olucam:)
yazdırım dıyorumm
yadaa esime dıcem akşama mısafır var sofrayı hazırlıcam işte mısafır gelcek gıbı gıyınıcem hazırlık falan
beklerken bır anda getırım 3. tabağa biberonu koyucam misafir 9 ay sonra gelicek biz başlayalım dicem
sizce hangisi ya da daha güzel fikri olan var mı
Minietek!!!!nasılsın canım?sonuçlarını bekliyormuşsun,umarım her şey yolunda gider tatlım :)) valla eşine söyleme olayını okurken benim bile gözlerim doldu heyecandan :)) ikisi de çok güzel ama 1.si daha güzel canım :)