sağlık ocaklarınsa kandan gebelik bakılıyor mu? bunuda burda öğrendim.. sizden öğrenecek çok şeyim var valla:):) özel laboratuarlarda ne kadar gebelik testi?
kızılaylarda 27 özel labrr 50 özel poliklink 25
benım sordugum fıyatlar bunlar
yok cnm bizim burdaki sağlık ocakları normal kan tahlili bile kabul etmiyo ben özel hastaneye gidiyorum 45 dk çıkıyo verince en geç 1 saat zaten randevuda aldım doktorumdan sonuc negatifse bi baksın gene her ihtimale karşı neden gelmemiş kist falan mı 25 tl bu arada gebelik testi sigorta hastanesi zaten sıra beklemek çabası 2 gün sonra veriyolar sonuçları eşimde bennn umutlanmıyayım diye sen adet olcan deyip duruyo diyorum geçen aydaki duruma göre dün adet tarihimdi geç gelir diyo napsın işte hayal kırıklığına uğramamı istemiyor
cnm daha bu sabah yaptırdım tahlılımı
ayrıca unuttun mu ben ecz çalışıyorum hastalar tahlıllerını yaptırıp gelıo bayadır yapılmıyordu ama artık başladılar yıne
aile hekımıme gıttım değerlerım düşük cıktı geleık testı yaptırmam gerek dedım kan değerlerıme 1 yıl önce baktırmıstım onlarda düşüktü dedım yenıleyelım dedı onlarıda yaptık persembe saat bır de alcam
sonuçlarımı
ayrıca inşallah eşin yanılırda 9 ay gebelık yüzünden adet olamazsınn karnında bebek buyur ınsallahhhh
RABBIM DUALARINI KABUL ETSINN EVINIZE BEREKETLE BIRLIKTE SAĞLIKLI BIR BEBEK GELSINN İNŞALLAHHH