maşallah canım sanada bebeğinede bende bugun dr gıttım
kızlar dr dan geldimm
ilk lafı kendini çok sıkıyorsun herşey yolunda herkeste ne kadar risk varsa sendede o kadar birazdaha fazlası değil şuan birşey söylemek için çok erken sadece rahmın derınlıklerınde bır noktacık dedı
5 hafta 3 günlük dedi
yorulmucaksın
folbıol değil folıc plus kullan günde 3 kez 2 kez ve coraspırın 100 mg başka hiçbirşey kullanmanı istemiyorum dedi
kesinlikle grip olmucaksın hastalarla tmastan kaçın mesleğin açısından daha risklisin koru kendini dedi evde tülleri bile yıkamıcaksın sabun deterjan boya kımyasal kokusundan uzak duracaksın dedı fazla ayakta durma ağır iş yapma dedi sigara yanında içilmesin kesinlikle sigara kokusuyla bile gelinmicek dedi eşimin yanında
ya off şu insanların sarımsak kokusu öldürecek beni yaa offfffffff
kadın geldi oturdu sarımsak kokusu
kesınlıkle dısardan ıyı yıkandıgına emın olmadığın şeyleri yemiceksin yağlı kokulu yeme havasız ortamda bulunma dedi
bir tane el kitabı verdi
3 ay boyuncada ilişkiyi yasakladı
eşim çıkarçıkmaz söylendi millet 6 ay yapar bize yasak koydu şimdiden diyo
kesinlikle artık kafama takmıcamm artık kan tahliline gerek yok kesemiz var gebeliğimiz var tamam 2 hafta sonra gel kalbini dinleyelim dedi
evet rahatlıcam derin nefess rahatla rahatlaaa
kızlar sakın umudunuzu yitirmeyin en yakın arkadaşımdada polikistik over vardı tüylenme kilo bide tiroid yetmezliği üstelik daha yeni öğrendim 6 haftalık hamileymiş hemde hiç bi ilaç kullanmadan allah ol derse oluyo valla ya 40 günde 1 adet oluyodu bana nazaran benim adet düzensizliğim yoktu nasip kısmet olacağı varsa olur vakti saati gelince

evet canımm oluyor zamanı gelınce işte tek sorun zamanını bilmemek allah ımmm tüm isteyenlere nasip etsinn inşallahh sağlıklaaaaa
kızlar bı tanecık yumurtam 13mm olmus cmt. Tekrar gıdıyorum buyur belkı bırazcık.bırıcık cancagzım sormustum ya ben dr.a hamıle kalınca lh dusucek demıstı hanı.
canım bende pkoluyum bılıyorsun benım adetın 20. Günü 21,9 a ulaşmıştı ve 2 günde 1 dr gitmiştim günde 2 mm büyümüştü benım yumurtamda
bırıcık slmlar nasılsın? Hava super ızmırde dımı ama ben hasta olduum

dun kuafor basımda aksırıp tıskırıyodu bulastırdı banada.
dikkat et cnm yaa inşallah ağır geçmiyordur kızlar koruyun kendınızi
yok canım reglımın 15. Gunu yarın ve kntrolum yıne var dun gıttıgımde 13mm ıdı.gercı su 3 gundur seneye olsun dıye dusunuyorum cunku daha 7 aylık evlıyım ve tatılede cıkamadık basbasa gezmeyı ıstedıgım bı ton yer var bu hamılelık olursa hıcbısey yapamadan gecıcek zaman.neyse suan hıc bıseyden emın degılım olaylar tamamen akısında
iyi istememen daha iyi hamile kalman daha yüksek bır ıhtımal o zaman çünkü hamıle kalmak için stres yapınca hormonlar ters tepiyormus canım bu araa hiç bır sey yapma doğal beslenn yağlı ağır yeme tuzlu yeme tamam