Selam Bayanlar, öncelikle şunu söylemeden geçemicem, insanın kendisiyle aynı duyguları paylaşan ve aynı sıkıntıları yaşayanlarla konuşması ve yalnız olmadığını bilmesi gibi yok
oyyy oyyy benim hikayemde şöyle: yaklaşık 1,5 ay önce adet düzensizliği nedeniyle doktora gittim, rahim ağzında yara var dedi önce. onu mutlaka temizlememiz gerek dedi, çok büyk değilmiş zaten. sonra polistik olduğumu söyledi, tabiki ben şaşkınlık içinde o da ne ola ki dedim
ilke kez duydum. neyse doktor açıkladı. 2 yıllık evliyim. çocuk düşünüyormusnuz dedi, ona göre adet düzenleyici ilaç vericem dedi. düşünmüyorsanız dğm kontrol hapı kullan dedi. ben 1 buçuk yıl kullnadım. kullanırken hiçbir problem yoktu. 28 gnde adet göryordum. ancak hapı bıraktığım zamandan itibaren 2 ayda bir adet oldum hep. o sebeplede doktora gitmişitm zaten. sivilcelenme oldu bol bol bu arada
bana neler oluyor yaaaa diye bağırmak istedim tabiki
neyse, yarayı dondurdu doktor. 1 ay ilişki yok dedi. şimdi asıl derdim şu: bebek henüz düşünmüyorduk ama görüyorum ki, erken başlamak gerek. çünkü neyle karşılaşacağımız velli değil, uzun sürebilir. doktor da böyle söyledi zaten. ilişki yasağımız haftaya bitiyor. şimdi diyorum ki, hiç doktora gitmeden çocuk çalışmalarına mı başlasak 2- 3ay denesek? yoksa hemen gideyim ilaçlamı destek alayım karar veremiyorum. ya doktora gidince hemen alttan muayene yapıyorlar, bıktım artık. bir de yara dondurma sürecinde çok gittim geldim çok acı çektim onednele tırsıyorum artık:18: oyy oyyyy napayımmmmmm kiiii