ilaçları kullanıyorum da benim yine kanamam başladı.bak şimdi: mart 22,nisan 1,nisan 13 sence bu normal mi.vallahi bıktım.kan kaybından öleceğim.:a015: bu ne ya.sen diyorsun spor yap.kılımı kıpırdatacak halim kalmadı.artık doktora da gitmek istemiyorum.çalışanlar için sürekli sevk almak pek olumlu karşılanmıyor.:çok üzgünüm:
canım senin kanama düzenin pek normal değil bence. kistin falan mı var? yada rahimde yara türü bir şey. bence sen öncelikle bu sorununu hallet. Allah korusun kist ya da yara gibi birşeyse biran önce tedavi edilmeli ki daha da ilerlemesin. halsiz olunca spor yapmak zor tabi. ama bu halsizliğinde sanırım kanamayı tetikleyen problemden kaynaklanıyor olabilir. canım senin sağlığın herşeyden önemli. gerekirse amirine durumu anlat. olumlu karşılanmayacak diye sağlığını tehlikeye atma. kim ne düşünürse düşünsün boşver. bence zaman geçirme. gerekirse özele git. çünkü özeller 8 e kadar falan açık oluyor. tahlil film falan isterse devlette yaptırırsın. doktorun senin sorununa çözüm bulamıyorsa gerekirse doktorunu değiştir. tek doktorla yetinme. kilolarını zamanla verirsin ama sen şu kanama problemini bir an önce hallet bence. geçmiş olsun canım.