• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

kızlar günaydın uzun süredir yazamıyordum.. tüm msjları okumaya calisicam... yalnız bi sorum olucak cevaplayabilen??

çatlatma iğnesini 24 ünde oldum hamile olabilrimiyim bilmiorm :S pek bi ümidim de yok acıkcası :( hayırlısıı.. ve bu arada da ayın 25 inden itibaren progestan sabah 1 aksam 1 topk karna alıyorum bitene kadar kullan dedi.. şimdi hamile deilsem ne zaman adet olabilrimki???
birde bu hafta sonu termal otele tatile gidiyorum.. sıcak suya hamama girmicem ama termal su dokunurmu zararı olurmu acaba? dr. ma danışmalımıyım??

kızlar selam,acele acele yazacağım şimdi,çok yoğunum ama cevap verirseniz çok sevinirim..benim ateş tablom şu şekilde http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php?redirect=/ttc/index.php&
yalnız orada yumurtlama 15. gün gibi gösteriyor,fakat ben servikal akıntıyı 17 ve 18. günlerde gördüm..ilişki ise 13,16 ve 18. günlerde oldu,yani tam 15. günü atlamışız...sizce bu durumda yumurta eğer çatladıysa döllenmiş olma ihtimali var mıdır??nolur bana cevap verin :(

kızlar selam,acele acele yazacağım şimdi,çok yoğunum ama cevap verirseniz çok sevinirim..benim ateş tablom şu şekilde http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php?redirect=/ttc/index.php&
yalnız orada yumurtlama 15. gün gibi gösteriyor,fakat ben servikal akıntıyı 17 ve 18. günlerde gördüm..ilişki ise 13,16 ve 18. günlerde oldu,yani tam 15. günü atlamışız...sizce bu durumda yumurta eğer çatladıysa döllenmiş olma ihtimali var mıdır??nolur bana cevap verin :(

tatlısım ne dr.lar nede baskaları dırek o gunu baz almıyolarkı zaten +2 ve -2. Gunlerdede tutmus olabılır sen ıcını ferah tut hayırlı haberlerını alalım

tatlısım ne dr.lar nede baskaları dırek o gunu baz almıyolarkı zaten +2 ve -2. Gunlerdede tutmus olabılır sen ıcını ferah tut hayırlı haberlerını alalım

Bence de tutmuş olabilir.İlla çatladığı gün ilişkiye gireceksin diye bir kaide yok ki

Bence de tutmuş olabilir.İlla çatladığı gün ilişkiye gireceksin diye bir kaide yok ki

sağolun kızlar cevap için..literatürler o kadar değişik ki bu konuda,yani yumurta hücresi ve sperm hücresinin canlı kalma süresi konusunda..kimi diyor 1 gün,kimi diyor 2 gün..umarım bu ay tutmuştur :)

evet, haberler iyi değil. hormonlarımda hiçbir değişiklik olmamış...

LH: 9.72
FSH: 7.75

şimsi karamasarlık zamanı bende! 3 ay, durmadan spor yaptım kilo verdim, ilaçlarımı hep düzgün kullandım!!!!

çarşamba rahim filmi çektiriyorum. doktora sorucam......

moralim çok bozuk kızlar, belki de teşhis koyulduğundan beri ilk defa bu kadar moralim bozuk.
gözüm şu an hiçbir şey görmüyor...

eve gidiyorum, sonra evden bakarım sizlere....

evet, haberler iyi değil. hormonlarımda hiçbir değişiklik olmamış...

LH: 9.72
FSH: 7.75

şimsi karamasarlık zamanı bende! 3 ay, durmadan spor yaptım kilo verdim, ilaçlarımı hep düzgün kullandım!!!!

çarşamba rahim filmi çektiriyorum. doktora sorucam......

Canım inşallah kurtuluruz şu pco illetinden. Çok geçmiş olsun. Senin Lh Fshden çok yüksek değil. Lh kaç olmalı? Yani Fsh 7.75ken Lh 7 olsa yeter mi? Kaça inmesi gerekiyor bu Lh nin? İnşallah en kısa zamanda umduklarımıza kavuşuruz...

moralim çok bozuk kızlar, belki de teşhis koyulduğundan beri ilk defa bu kadar moralim bozuk.

yaa bozma moralını ama yıne cok kotu degıl sonucun benım lh 19,3 fsh 7,32 beterın beterı var yanı.uzme kendını emı

bede bu ay çocuk konusunu kapattım zaten kistim için yasmine başladım
bu arada iyi bi işe girmek için ugraşacam bu gün bi yerle görüştüm inş. hayırlısı sa olur.

biricik, sana hiç yakışmadı moral bozmak :( üzüldüm şimdi..sen demiyor muydun zamanla olacak diye..dur bakalım,dr.um bana mesela hormon tahlilimi o kadar kısa aralıklarla yaptırmadı..
ayrıca benim FSH 1,46; LH 11,2 çıkmıştı..beterin beteri var yani..hem o kadar da büyük bir fark yok senin değerlerin arasında..benim okuduğum literatürlerde FSH=LH olması iyi diyordu.yani 1'e 1 oranı.senin de öyle iki katı filan değil sonuçta.
lütfen moralini bozma bu işler öyle hızla düzelecek işler değil..Hormonları dengede tutmak zor sen de biliyorsun.Ayrıca PKO genetik bir rahatsızlık,dr.um bunu 3 genin belirlediğini filan söylemişti..bu böyle ömür boyu sürecek,önemli olan bu iki hormonun farkının çok olmaması.senin durumun da bence gayet iyi..

biliyorum, hepiniz haklısınız ama bugün biraz böyle takılıcam. neden derseniz, verdiğim emeklerin karşılığını biraz olsun almak isterdim. 6 lı rakamlarda falan olsaydı heh derdim, biraz daha uğraşıyım.

ben çarşamba günü iyice doktora sorucam artık, daha ne yapiyim diye....

ya tam silicem atıcam kafamdan, ya da henüz bilmiyorum :51::51::51::51::51::51::51::51:

boşu boşuna mı kürek çekiyorum onu bilmem lazım kızlar.....

Sardunyacım, orkan bey'e çektiriyorum rahim filmini, arkadaşım benim için randevu aldı.....

buraya detaylıca yazarım.....

Sardunyacım, orkan bey'e çektiriyorum rahim filmini, arkadaşım benim için randevu aldı.....

buraya detaylıca yazarım.....

tamam canım,haber bekliyorum senden :) iy ol emi..canını sıkma hiç...herşey olacağına varır..bugünü böyle moralin bozuk geçirsen bile yarından itibaren,artık canını sıkmak yok..dediğim gibi bence çok sorunlu değil değerlerin,az çok anladık bu işlerden artık ;) benimki gibi olsa ne yapacaksın :))

şaka mı bu ya? 3 yıldır tedavi görüp te, Metformini hem senin hem de doktorunun bir haber olması kabullenicek gibi değil. ya siz bu hastalığı yeterince ciddiye almadınız, ya da araştırmadınız???
Kusura bakma arkadaşım ama metformin ve polikistik over diye bir google lat bakalım...

ayrıca ben jinekoloji alt bölümünde Metformin kullananlar diye topic açtım, ordan bakabilirsin...
ayrıca 3 yıl ne tedavisi gördün merak ettim açıkcası? doğum kontrol hapıysa eğer, bu bir tedavi değil!

kistim olduğunda doğum kontrol hapıda kullandım ara ara ama klomen ganophene çatlatma iğneleri 1 kez aşılama yaptırdım ama dr um hiç şekerle ilgili bişey söylemedi 3 yıl içinde birkaçkez dr değiştirdim hiçbiri söylemedi testlerimi yaptırmıştım belkide gerek duymadılar pko olan herkes kullanıyormu bu ilacı perşembe dr gitcem mutlaka soracam doktoruma cevapladığın için teşekkr ederim

tamam canım,haber bekliyorum senden :) iy ol emi..canını sıkma hiç...herşey olacağına varır..bugünü böyle moralin bozuk geçirsen bile yarından itibaren,artık canını sıkmak yok..dediğim gibi bence çok sorunlu değil değerlerin,az çok anladık bu işlerden artık ;) benimki gibi olsa ne yapacaksın :))

beterin beteri var, farkındayım...ama dediğim gibi, 5 kg kaybından sonra insan tık demez mi ya?

ben her ay baktırmıyorum, en son aralıktaydı...değerler aynı nerdeyse.....

neyse, çarşamba film ama ancak perşembe yazarım size çünkü anestezi olucam ve akşam üzeri çekilicek film....

kistim olduğunda doğum kontrol hapıda kullandım ara ara ama klomen ganophene çatlatma iğneleri 1 kez aşılama yaptırdım ama dr um hiç şekerle ilgili bişey söylemedi 3 yıl içinde birkaçkez dr değiştirdim hiçbiri söylemedi testlerimi yaptırmıştım belkide gerek duymadılar pko olan herkes kullanıyormu bu ilacı perşembe dr gitcem mutlaka soracam doktoruma cevapladığın için teşekkr ederim

pko olan herkes kullanmalı.....aslında enternasyonel bakarsak, ilk tercih edilen ilaç.
insülin direncinin olup olmaması önemli değil.
benimde yok ama bana çok iyi geldi bu ilaç.....çoğumuza olduğu gibi....
uzamn tv de metformini arattır lütfen, orda bir doktor açıklıyor video da...

Back
X