ahh canım doğru diyosun rabbim nasip etti çok şükür darısı sizlerin başına .. ama bende öyle kolay bulmadım valla .. rahimimden parçamı almadılar hsg lermi çekilmedim ... zaten pko var zor oluyor tedavilerde yumurtalar güzel gelişiyo vs sonuç sıfır bu ikinc tedavimde .. ilk tedavimde 4. ayda kaldım sonra o düşük oldu 5. klomenle ozamn gonapene idi adı onun yerine şimdi klomen aynı ilaçmış onda 5. ayda oğluma kavuştum oda 6 yaşına girdi inan hiç korunmadım yine olmadı doktora gitim oda tedavi sürecinde hep niye olmuyo diye patalojiye parça verdim hsg çekildim 6 . klomene geldik hamileymişim düşük yaptım sonra aşılama istedim buda aşılama bebeği... hsg sonrası bide gebe kalma ihtimali yükseliyormuş.. bende uğraştım sizler gibi sabrettim çok şükür 2. oğlumada kurban bayramından önce kavuşucam inşallah..
canımmm sende çok çekmişssin ya ama aramızda çekmeyen yok ki valla.. ben iğne tedavisine felan hiç başlamadım.. askında baştan anlatayım.. ben evlenmeden önce de 2-3 ayda 1 olurdum hep ama kafaya takmadım.. evlendikten sonrada 34-40 günde 1 olmaya başlayınca doktora gitmeye bu sefer hiç gerek duymadım.. büyük bi cahillik yaptığım ama kuzenlerim felanda hep öyleydi ırsi felan dedim.. sonra hamileliğimde hamilelikten sonra yani kontrollerde pko olduğumu öğrendim.. bebeğim de şans eseri oldu.. Allah verince veriyor ne dyeyim ki ben bile şok oldum zaten sonra.. şimdi de tedavilere yeni yeni başlıyoruz.. oğlum 7 aylık olcak bir hafta sonra.. bende işte adetlerim düzene girsin diye uğraşıyorum ama tabiki çok geç farkedilmiş bir hastalık olduğu için her şeyi en baştan alıyoruz.. şimdide iyice bakıcak rahmime ne var ne yok diye.. ilaç tedavisine başlarım.. 2.bebeği düşünürsm de heralde bende iszler gibi aşılamaya başvururum..
canım dediğim gibi çok çekmişssin sende çok uğraşmışsın ama karşılığını almışssın şükür ki.. inşallah en kötü anıların bunlar olur da daha yaşamazsın böyle şeyler.. bi kadın için çok zor.. ne sabır kalıyo ne moral