A yyy gece gece pek mutlu ettin beni yaa teveccühünüz efendiimm
Varr ne dersun kiizzz laz olupta konişmayan yoktur ama has laz değilim sadece aksan varda lazca bilmiyorumm
Hımm bende özelde çektirdim zaten iki türlü cihaz var bi normal bide dijital tarzında güya az ağrılı olan işte..
Ama anestezi alma boşuna derim ben sıkarsın dişini biraz keşke izlemeseydin o videoyu hemen girdin araştırdın delüüü
Bende aynen senin gibi sanmıştım ilk hsg dendiğinde önden normal röntgen sanıyordum![]()
Bu arada yanına bi tane ped al lazım olacaktır. biraz kanama oluyor.. bende baya olmuştu
ne demek şekerimmm doğruları söyledim valla mesela samsunu ben karadeniz gibi görmüyorum nedense ama rizenin benim içni yeri gerçekten ayrı eşimle benim tanışmama neden olan arkadaşta rizeliydi bu aradaaa ( benim ilkokul arkadaşım)

orduda yok canımm lazca ama farklı bi konuşma tarzı var yani o kesinn ama lazca değill

özellikle az şunu yapar mısın az öteye gider misin az beri gel aha orda felan çok kullanıyolarr başka bir yere gittiğim de az bakar mısın dersen birine böyle bön bön bakarlar az ney diye

yok canım karar vedim almicam anestezi normal girip çıkcam valla..
kanama olmasınıı çok özledimm kızz uzun zamandır adet görmüyorum ya