- 18 Mart 2012
- 6.598
- 7
- 108
Bilmek mii bilmemek miii ama bilmemektense yine bilmeyi tercih ederdim![]()
bende oyle tercıh ederdım ama cokta bılmek herseyı ıyı degıl arastırmakta kotu yaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmek mii bilmemek miii ama bilmemektense yine bilmeyi tercih ederdim![]()
eger pkoluysan yumurtlama donemlerımız bellı olmadıgı ıcın o testler bıze uygun degıl dıye dusunuyorum bende alıcaktım fakat arastırdım ve pkoda bellı olmuyormus bosuna strest dedım almadım yanı ..
banada 20.gunu bır dunya test verdı ayın 24 de gıdıcemmm tekrardan adetınle bırlıkte sayııcaksın 21 gununde gıdıcen canım ama sana yazmadımı ne gun gıdıcegın
bende çok şaşkınım yaa ama içim ferahladı şimdi iyicee inşallah hepinizin böyle düzene girerde doğal yolla uğraşmadan gelir meleklerimizz
ben bıraktım işte hiç düzenli gelmedi adet doktora gitmedim geç geleceğini bile bile gitmedim öyle bekledim adetimi..
Çok güzel söyledin elimizden geleni bizce biz fazlasıyla yapıyoruz gerisi Rabbime kalmış..
kız eczane tanıdık utanıyorum test almaya abımın esını yllıcambende aynısını düşünüyorum Filiz sen hala test yapmadın mııı![]()
teşekkür ederim filiz86,ben biyerde öyle bişi okumuştum o yüzden ögrenmeye calısıyorum kesin olarak.ama dr.verdiği progestan adeti düzenli yapıyormuş diye duydum yani adet olmam gereken günzde ovulasyon testinin çift çizgi çıkması garip oldu biraz...![]()
bende onu yazdım ıste kuzum yanı eger kı kıst olsa adetım gecıkırdı gelmezdı yanii menepoza gırmıs olsam ozaman da estradıollaa fsh 100 kusurlere cıkıomus
anlamadım bu ısten yaa bısey canm bebek tedavısıne gırdıgımden berı az oluyorum ben ama cok duzenlı maşallah herzaman vaktınde gelır azda olsa doktor bu cok guzel nıce ınsanlar adet ıcın ılac kullanıyr senın 1 damlada gelse adetten sayılıyor dıyor ama ıcım ıcımı yıyor neden az nıe sebebı olmalı dıyorum o yuzden devlete basvurdum arastırma hastanesıne
endokrolojı doktorunnada gıdıcem o butun hormonlarla ılgılenıyor
canım yaklasık 1 sene korunmadım 7 aydırda bebek ıcın ugrasıyoruz 7 aydrda az oluyor ıste yok ya bebek olsa hıssederdım heralde saglık ocagına gıdıpte kanımı aldırmak ıstemıyorum morarıyor sonra ınsan gıbı davranmıyorlar hıcesımde test al dedı ama husran olucak sonu dedım ıstemıyorum dedim [/B]
bilemem sen daha iyisini bilirsinnn...ben herzaman adeti düzenli olan pkoluların en büyük artılarının bu olduğunu düşünürüm...ben heray ilaç çiyorum öyle zorkii...bir damlada olsa kendiliğinden olması süper..glukofene başladınmı??direncin olmasada bu ilacı içmenindeçok faydası oluryor yumurtlamayada kanamanada..daha çok yeniymişş ve sen klomen bile kullanmışsın..1 sene korunmasız deneseydin yaa yada bi ara takip yapıp öyle başlasaydın..ben senin tahlillere baktım senin lh düşük fsh den oda süper bişii...??sana kesin pkolusun dedilermii??ağlayıp duruyorsun bide...sen ağlıyorsn bide beni düşün ben napayım ozaman..ne düzenli adet var...kilom çok...hormonlarım almış başını gitmişşş...yani düşün..ve şükret haline![]()
peki bi kaç şey sorucamm...sen klomen kullandığındada bu düzenin varmıydı??takipte hiç yumurtan gelişmedimi???bide yaş kaç...hani yaşın daha gençse..adetin düzenli hormonlar yerindeyse..kilonda yoksaçok uzun oldu ama eşindedesorun yoksa...biras kendi haline bırakabilirsinnn....hemen aşılama yada tüp bebege kalkışma derim..tabi bu dediklerimn hepsi yolundaysa..klomen bıraktıktan sonrada bi kaç ay etkisini sürdürüyormuş zatenn..uzun tedavide karşılık bulamayınca insan çokyıpranıyorr..o yüzden dedim..
kız eczane tanıdık utanıyorum test almaya abımın esını yllıcambırazdan bakalım bılıom negatıf yahu adım kadar emınım hıssederdım ben hamıle olsam hıslerım kuvvetlı
progestan hapını bende ıctım 3 ay onu bıraktıgın anda lekelenme yada adet baslıyor zatn benım oyle olmustu yanı
adet olmam gerekn dedın de ozaman bence bır test al yap daha dogru olur
günaydın kızlar nasılsınız![]()
Olsun testini yap için rahat olsun daha doğrusu biz rahatlayalım![]()
gunaydın canımhosgeldın ıdare ederım ben kendı adıma
sen naslsın cnmm![]()
fena sayılmam iş işte sıkıcı monton gün doldurmaya gelmiş gibiyim işe güce bakasım yok bugün
bu 3 cu ayım benım metformın ıcelı
canım ben 1 sene denedık olmadı zaten sonra 7 aydır da doktordayım işte
kuşum benım 6 ay oncekı tahlılıme bak
lh 10.02
fsh 5.8
estradıol 21
prolaktın 57
tsh 2.03
yanı bana bu tahlıllerle doktor ılerı derecede degılsın dedı kıstlık cok fazla yok dedı ama neden 1 sene 7 aydır olmuo ozaman
7 ay sonra gene tahlıl yaptırdım ıste bu seferde duzenlı cıktı sadece estradıol dısında
asılamada tüp bebekte estradıolu yukseltıyorlarmıs noralınde 700 lere kadar bıle cıkatılıyormus
doktorda bu ay benım kendılgıınden yukseldıgı ıcın tahlıl ıstedı belkı gebelık vardır dedı dedım hastalandım belkı ustune gormussundur dedı nebılım yaparım belkı test ama bılıom
negatiffffffffff....
ahh canım anlıyorum senıde ama işte nebılıyım dusunsene 1 ped batıcak kadar adet bıle bana sıkıntı verıyor yani adet olmamıs gıbı hısedıyorum ve agrasıf oluyorum eşime sarıyorum sıkıntı yapıyor bana maalesef olmamıs gıbı hısedıyorum kendımı karnım sıs o agrıyı cekıyorum ama 1 ped anca![]()
calısıyordun dımı sen allah yardımcın olsun canım
bugunde yapmayı ver bosver
ayy allahım hala bi ped anca diyor yaaaaolsunnnn kendiliğinden oluyorr güsel bişi takma kafanaaa....bence kan tahlilinide yaptır kafan rahat olsun en azından dr kist olabilir gel felan demedimi??bu arada ben 1 sene korunduk 7 aydır tedavideyim anladım ösürr..
![]()
evet 7 yıldır özel bi şirketteyım ama ocakta bırakıcam
bebek için tedavıler falan izin sıkıntı oluyo
Klomen içtiğimde tabii düzenli geliyordu adetim,takipte 2 yumurtaöm gelişiyordu ama sanırım 1 tanesi çatlıyorsu.. ekimde 29 um bitecek
Kilom var yanii ama bazı pkolular baya baya kilolu oluyor öyle değilim şükür aslında ben onu sorcaktım doktora unuttum kilo kontrolü isticektim pkolulara veriyor bazı doktorlar..
eşimin tahlilinede baktı bugün sorun yok dedi ama az bişey ileri hızlıda yavaşlık vardı ama hangi doktor gördüyse normal dedi :44:
Bende öyle düşünüyorum yaa beklesemmiki :44:
:
anladım canım bebek ıcın zor oluyor evet ızın almak herzaman vermıyorlardır
allah yardımcın olsun canım ıns ılk tedavıde kalırsın hamiş
canım tabıykıde sukur allahıma ama ıste zor bır durum adet olupta ılacla rahatlasam dıyede dusundum
neyse kıst falan yok ama burda okudugum kadar ve burda bır doktora sordum
benım doktorum cok sakındır bırde ben evhamlıyım ya benı cok korkutmaz pko oldugumda bana pko var ama oyle cocuk olmamaya engel dedıl dedı ılk muayenede ay sonra geldım buraya oku babam oku cok uzulmustum o gundurde hala burda butun bebegı olmayanlara ve kendıme cok uzuluyorum
mıllet ayy kazayla kaldım aldırıyım derken bız neler yapıyoruz ne kurler uyguluorz bebegımız olsun dıye allah yardımcımız olsun cnaım
hayır 7 aydır doktordayım ben 1 senedırde denedık ıste olmadı .
amın inş.
soni kız bende dobişim
waw nasılsın?![]()