Aşılama pkolu olup aşılama yaptıranlar varmıı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sevgili mısra herkesin kendi durumuna göre değişiyor aşılama kararı birde gittiğin yere görede,ben mesela üniv hastanesine gidiyordum 2 yıl benim suyumu çıkardılar ve daha yeni aşılama kararı aldılar,tabi bu 2 yılda yumurta oluşumu hapları iğneler klomenler vs vs..şimdi özel bi yere gittim oradaki dr boşa uğraşmışsın dedi be direkt aşılama dedi..başlıcaz bakalım nasipse...

sende pko var mı

sevgili mısra herkesin kendi durumuna göre değişiyor aşılama kararı birde gittiğin yere görede,ben mesela üniv hastanesine gidiyordum 2 yıl benim suyumu çıkardılar ve daha yeni aşılama kararı aldılar,tabi bu 2 yılda yumurta oluşumu hapları iğneler klomenler vs vs..şimdi özel bi yere gittim oradaki dr boşa uğraşmışsın dedi be direkt aşılama dedi..başlıcaz bakalım nasipse...

sende pko var mı

ankara_06 klomen kullanırken yumurta oluştu mu sende?????
ben 3 ay kullandım ama hiç oluşmadı yumurta.benim yumurtalıklar çok tembel.
tüp bebek merkezine gittik,direk tüp bebek dediler.aşılama ile şansımız %15 miş.tüp bebek ile de %60.tabi herşeyi allah (cc) bilir.
ama ben, yumurta oluşursa gebelik oluşacağına inanıyorum.yani bana göre aşıama da bizim şansımız %50.yumurta oluşur inş.
bu ay adet olmayı bekliyorum aşılma için tedaviye başlicaaaz kısmetse.allah hakkımızda herşeyin hayırlısını nasip etsin

evet canım bende yumurta oluştu ama çatlamadı bendede çatlama sorunu var
bende şimdi aşılama yaptrcaktım ama düzenli olan adetlerim bozuldu son 3 aydır
bu ay 10 gün olmadım kan testinde çıkmadı dr adet olmam için iğne yaptı hala adet olmadım,böyle bi şansızlık yaşadım moralim bozduldu açıkcası biraz..napcam bakalım adetim hala sökülmedi...

evet canım bende yumurta oluştu ama çatlamadı bendede çatlama sorunu var
bende şimdi aşılama yaptrcaktım ama düzenli olan adetlerim bozuldu son 3 aydır
bu ay 10 gün olmadım kan testinde çıkmadı dr adet olmam için iğne yaptı hala adet olmadım,böyle bi şansızlık yaşadım moralim bozduldu açıkcası biraz..napcam bakalım adetim hala sökülmedi...

aynen canım benim de adetim gecikti,bugün 33. gün.en fazla 52 gün adet olmadım o da okulda sınav stresindendi.çoğu zaman erken olurdum ama bu ay gelmedi işte.ben de aşılamya başlicaaaktım.kaç gündür adet sancım var ama adet yok ortada.hamile değilim büyük ihtimal.hiç umudum yok.tabi allah (cc)tan ümit kesilmez ama....hayırlısı olsun....

umarım en kısa zamanda adet olursun da aşılamaya başlarsın

mrhb arkadaşlar bendede pko var ben geçenyıl ilk aşılamamda hamile kaldım...

mrhb arkadaşlar bendede pko var ben geçenyıl ilk aşılamamda hamile kaldım...

allah (cc) bağışlasın .
darısı bizlere olsun inş.pko olup da hamile kalanları duyunca umutlanıyorum.

adetimin 35.günü bugün,düzensiz oluyor.inş hamileyimdir.fazla bi ümidim yok ama.
yaklaşık bi haftadır adet olacakmışım gibi sancım var ama olmuyo.sancı nedir bilmezdim,olursa da adet olduktan sonra olurdu.ilk defa adetten önce sancım oluyor.hayırdır inş....

slm arkadaşlar bence pko hastasıyım genç kızlığımdan bu yana adetlerim hep düzensizdi 3yıllık evliyim 2defa doğal yolla hamile kadım ama karnımda öldüler şimdi aşılama yaptıracaz salı günü ilk aşılamamı olacam 7tane yumurtam oluşmuş hayırlısı ile hamiş olsam işallah

allah (cc) bağışlasın .
darısı bizlere olsun inş.pko olup da hamile kalanları duyunca umutlanıyorum.

adetimin 35.günü bugün,düzensiz oluyor.inş hamileyimdir.fazla bi ümidim yok ama.
yaklaşık bi haftadır adet olacakmışım gibi sancım var ama olmuyo.sancı nedir bilmezdim,olursa da adet olduktan sonra olurdu.ilk defa adetten önce sancım oluyor.hayırdır inş....

hadi inşallah hamilesindr canım benimde adet sancısı gibi sancım ve batmalarım oluyodu ve belim çok ağrıyodu...

hadi inşallah hamilesindr canım benimde adet sancısı gibi sancım ve batmalarım oluyodu ve belim çok ağrıyodu...

amin canımtşk ederim güzel dileklerin için.
yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum.inş hamileyimdir.hamile değilsem eğer bi an önce adet olmayı diliyorum.aşılam tedavisine başlicaaaz da.inş gerek kalmaz ,sonuç pozitiftir.

Arkadaşlar aşılamadan önce yumurta oluşumu ve çatlaması için hapmı kullandınız?
Bu süreç hakkında beni aydınlatırsanız sevinirim.
Yani aşılamaya hangi süreçte karar verildi?

Evet ilaç kullanılıyor çünkü zaten bizim durumumuzda olanların yumurtaları ya büyümüyor ya da hiç olmuyor. Bu ilaçlar büyütmeye ve yumurta sayısını arttırmaya yarıyor. Klomen kullandım ben, adetin 3. günü kullanmaya başladım 5. gün de dahil 5 gün kullandım. Geç gelişeceği için adetin 13. günü çağırdı doktorum bir yumurtam 11,5 mm diğeri 12 mm olmuş. Boyutu normal birine göre düşük ama polikistik overlısın sana göre gelişimi iyi dedi. Salı günü 15-16 olurmuş tekrar o gün kontrol edileceğim. Cuma günü 18 19 mm olurmuş, o gün de aşılama yapılacak. Aşılamadan 36 saat önce çatlatma iğnesi vurulacak. Aşılama öncesi 2-3 günlük cinsel perhiz veriliyormuş, sperm sayısı ve kalitesi için. Aşılama ardından da 3 gün boyunca cinsel ilişki öneriyormuş doktor. Aşılamanın ardından 12. gün sonuç belli olurmuş ama sanmıyorum cesaret edebileceğime, ya adet olmayı beklerim ya da gecikişini.... İlk denemem inşallah ilk deneme de tutar. Dilerim yardımcı olabilmişimdir, yine de sormak istediğin varsa sorabilirsin. Umarım hepimizin tedavisi güzel sonuçlanır da bebeklerimize kavuşuruz:Saruboceq:

ınş herkes hamile kalır ilk denmede
bizi haberdar edin kızlar,çünkü yazdıklarınız moral oluyor
bende yarın başlıyorum nasipse...dr bana klomen vermicek çünkü daha önce aldım ve faydası olmadı..bende tipik bi pko luyum...moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ınş olur Rabbim verir ınş...

slm kızlar ben de pko.luyum ve 2. aşılamada Allah'ın izniyle hamile kaldım.
umudunuzu kaybetmeyin
Bu arada aşılama tedavisi esnasında adetin 2.günü başlayıp 12.gününe kadar sabah akşam bal-tarçın -çörek otu yedim.Bu karışım kaliteli yumurta oluşmasını sağlıyor.Sizler de araştırın.
Allah hepinize tez zmanda nasip etsin inşş :Saruboceq:

slm kızlar bende pko.luyum aşılama yaptırdık bugun 12.günü çarşamba günü test yaptıcaz umarım olumlu çıkar

selam PKO luyum.aynı zamanda hipotiroid hastasıyım..aşılama yaptırdık, ilk aşılamamız tuttu ve şu an 36 haftalık hamileyim..darısı sizlere kızlar:) umudunuzu yitirmeyin..

selam PKO luyum.aynı zamanda hipotiroid hastasıyım..aşılama yaptırdık, ilk aşılamamız tuttu ve şu an 36 haftalık hamileyim..darısı sizlere kızlar:) umudunuzu yitirmeyin..

bendede var hipotirod ve 1.5 senedir hergün ilaç alıyorum eut...diye bi ilaç,,sende aldın mı bunu..bu arada tamda aşılama öncesi iyi moral oldun bana Allah razı olsun senden..kolay doğumlar ınş

slm arkadaşlar size bişey sormak istiyorum biz pko hastaları ne zaman adet olacağımızı bilmiyorum mesela ben 2,3ayda bir adet oluyorum şimdi ilk aşılamamı yaptırdım hamile olmassam hemen adet olurmuyum yoksa yine düzensizmi devam eder lütfen cevaplayın bana kızlar

ben de pkoluyum arkadaslar
suan 5 bucuk haftalik hamileyim
ama doktor beni korkuttu biraz dusuk riski olabilir diye Allah korusun
pkolu iken hamile kalinca dusuk riskini azaltmak icin ne yapılmali ne yenmeli
ben surekli uzanmaya calisiyorum dikkat ediyorum hareketlerime ve armut ye dediler icim disim organik armut oldu
baska tavsiyeleri olan?

slm arkadaşlar size bişey sormak istiyorum biz pko hastaları ne zaman adet olacağımızı bilmiyorum mesela ben 2,3ayda bir adet oluyorum şimdi ilk aşılamamı yaptırdım hamile olmassam hemen adet olurmuyum yoksa yine düzensizmi devam eder lütfen cevaplayın bana kızlar

canım o ay hormon ilacı kullandığın için gününde gelir...

Back
X