Pkolu olup BATı belirtisiz olanlar hadi buyrun bizde burda toplanalım :)

Dil-i bitab

Bşl:69.9 ilk🎯 65✅ Gncl:62.6 İkinci🎯60 Asıl🎯 55
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Mart 2017
12.760
19.853
298
Selamün aleyküm hatunlar, bir pko hastası olmanin en doğal sonucu olarak adetim düzensiz Batım belirsiz:) , baktım ki herkes bat günlerini yazıp paylaşıyorlar ben de bu Topigi açayım bizde burda toplanıp tecrübelerimizi yaptıklarımizi yazali dedim haydi BİSMİLLEHİRRAHMENİRRAHİM bol hamislermiz olsun inşallah

Ben baslayayim anlatmaya , bir yıllık evliyim 23 yaşındayım bu ay ilk denememdi yumurtlama gunum oldu mu bilmiyorum olduysa da kaçırdım doktora gitmiştim hormon testi ne prolaktin yüksek dedi dostinex ve duphaston verdi kullandim adet oldum 5.gunum bu arada yarım kalan soğan suyu kurum var bal tarçın çörek otu yiyodum adet oldum bitince devam hayit tohumu suyu içiyorum günde iki kez bat haziranın her hangi bir günü :) sizde nasıl durumlar :)

Ne güzel canım kesissin kesissin seni çok seviyorum ben çok enerjiksin valla da senle benden başka yok galiba koca kk de tek Batı belirsiz bizmiyiz kiss hahah

Anladım sizin saat tıkır tıkır işliyor ben tek başıma yola devam

Ne güzel canım kesissin kesissin seni çok seviyorum ben çok enerjiksin valla da senle benden başka yok galiba koca kk de tek Batı belirsiz bizmiyiz kiss hahah

Anladım sizin saat tıkır tıkır işliyor ben tek başıma yola devam
Teşekkür ederim kuzum :) napayım baktım olmuyor bende deliliğe vurdum işte, bu hayat böyle çekilmiyor :))

Yok yok sadece biz değiliz yoksa dünyada tarihe geçerdik :))

Teşekkür ederim kuzum :) napayım baktım olmuyor bende deliliğe vurdum işte, bu hayat böyle çekilmiyor :))

Yok yok sadece biz değiliz yoksa dünyada tarihe geçerdik :))
Haklısın ablacim her şeyi kafaya takınca çekilmez oluyor bu hayat bazen vurdumduymaz olmak lazım :) ne bilim kimse yazmayinca acaba dedim

Haklısın ablacim her şeyi kafaya takınca çekilmez oluyor bu hayat bazen vurdumduymaz olmak lazım :) ne bilim kimse yazmayinca acaba dedim
Günlük gibi olur işte, birgün buraya hamile olduğunu da yazarsın sonra çocuğuna büyüyünce okutursun burayı hatıra olur :))

Ay inşallah hamile kalırım da yazarım :) senin noldu geldi mi kırmızi

Yazdikalrini okumuştum da neden umutsuz Sun Ya belki de hamilesindir Rabbim daha fazla bekletmeyecektir ve bebisini yaratmıştır inşallah inşallah İnşallah amin amin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…