- Konu Sahibi beyazkrizantem32
incir kürünün 12. günündeyim şu an beklemedeyim gelişmeleri paylaşmak istiyorum ve diğer arkadaşlarında paylaşmasını temenni ediyorum .....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba, bendede pco var 1,5 senedir çocuk için uğraşıyoruz 2 defada aşılama yaptırdım. ilk aşılamam tutmadı, ikinci aşılamada ise yaklaşık 1 ay kadar incir kürünü uyguladım ve hamile kaldım(ama düşükle sonuçlandı). tamamen incir kürü sayesinde değildir tabiki tedavimde mutlaka işe yaramıştır ama İncir kürünün etkisi oldugunuda düşünüyorum.
Selam kızçeler bende bugün başladım incir kürüne.. 21. Gün kullanıp 7 Gün ara verip 21 gün kullanıcam değilmi? SiZler nasıl kullanıyorsunuz
Yardımcı olursanız sevinirim
maşallah ne güzel Allah eline kavuştursun sağlıcakla bende kullandım bugün veya yarın adetim gelecek inşallah gelmez :) senin kaç aylık
canım malesef benim hamileliğim 1.5 aylıkken düşükle sonuçlandışimdi 1 hafta sonra tekrar tedaviye başlayacağım inşallah aynı mutluluğu tekrar yaşatır allahım...
üzüldüm canım inşallah tekrardan hamile kalırsın sağlıcakla neden olmuş düşük
doktorum vücudumun kabul etmediğini o yüzden düşük oldugunu söylüyor ama benim hamileliğim zaten sorunluydu ilaçlar iğnelerle hamile kalabildim tedavimin başında düşük tehlikem oldugunuda söyledi doktorum ama hamile kaldıktan sonra doktorum düşük tehlikesine karşı herhangi bir ilaç yada jel vermedi düşük tehliken yok dedi buda benim kafamı hala karıştırıyor acaba düşük tehlikem doktorumun en başta söylediği gibi vardıda önlem alınmadıgı içinmi düştü? düşük tehlikem hamile kaldıktan sonra nasıl geçti anlamadım![]()
genellemek istemiyorum ama doktorlar adam akıllı bilgi vermiyorlar bende tedavi gördüm bana istedğim bilgileri vermiyordu kafamda hep soru işareti kalıyordu bıraktım doktoru... seni her türlü bilgilendirmesi lazımdı
evet dediğin gibi ağızlarından sanki cımbızla laf alıyorsun. benim doktorum gerçi sorunca cevaplıyor ama sormazsanda hiçbirşey söylemez e benimde sonucda bu ilk ne kadar araştırsamda bilmediğim şeyler olabiliyor doktorda söylemeyince işte böyle üzücü şeyler yaşanabiliyorşuan ankarada yaşıyorum evlilik dolayısıyla geldim o yüzden hastane doktor konusunda kafam çok karışık nereye hangi doktora gideceğimi bilmiyorum çevremde yok burda soracak bende anca internetten araştırıyorum oda yarı doğru yarı yanlış çıkıyo işte...
incir kürünün 12. günündeyim şu an beklemedeyim gelişmeleri paylaşmak istiyorum ve diğer arkadaşlarında paylaşmasını temenni ediyorum .....