- Konu Sahibi yasmin1927
-
Arkdaşlar ben ilaçsız tüp bebek denemem oldu fakat başarısız sonuçlandı.Şimdi merak ettiğim tüp bebekte pkoluları ohss diye bir durum tehtit ediyormuş.çok tedirginim ikinci tüp bebek tedavisisine başlayacağım fakat çok ümitsizim...YARDIM!!!
Arkdaşlar ben ilaçsız tüp bebek denemem oldu fakat başarısız sonuçlandı.Şimdi merak ettiğim tüp bebekte pkoluları ohss diye bir durum tehtit ediyormuş.çok tedirginim ikinci tüp bebek tedavisisine başlayacağım fakat çok ümitsizim...YARDIM!!!
Çok teşekkür ediyorum iyi dileklerin için.Kendimi yeni yeni toparlıyorum tüp bebek zorlu bi süreç ve sonuç negatif olunca dahada yorucu oluyor .Peki senin diğer üç denemende sonucun negatifmiydi?
teşekkür ediyorum cevabın için ekimde tekrar deneyeceğim NASİP!!!
benimde çok merak ettiğim bi konu. pco luyum ve bende muhtemelen ekim gibi ilk kez tüp bebek deneyeceğim. ohss riskinden korkuyorum. keşke daha fazla pco lu arkadaş tüp bebek deneyimlerini paylaşabilse.
Artık bende ne düşüneceğimi ne hissettiğimi bilmez durumdayım.ümitsizim hemde çok ve yorgun...
tekrar bu uğraşa girmek korkutuyor ama aşamalar değil sonuç korkutuyor. herşeye cesaretim var herşeye sadece test kısmı değil
pkolu olmaktan nefret ediyorum!!!
Çok teşekkür ediyorum iyi dileklerin için.Kendimi yeni yeni toparlıyorum tüp bebek zorlu bi süreç ve sonuç negatif olunca dahada yorucu oluyor .Peki senin diğer üç denemende sonucun negatifmiydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?