Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşaallah güzel haberler ile. Düşük sebebin arastirildi mi ilaç kullanıyor musun peki ?İki gün sonra yine yapılması gerekir dedi doktor.. ben 8 dusuk yaptım ama böyle arttığını gormedim.. sevinçten ölecek gibiyim.. allahım inşallah devam ederse benim durumunda olanlara az da olsa ışık olurumnolur dua edin bana iki gün sonra tekrar yazacağım.
Arkadaşlar hep hamile kalamayan pkolular yazışıyoruz burda ve okuyunca benim gibi olan herkesi moralim daha da çok bozuluyor.Bir tane bile yok mu diyorum pkolu olupta hamile kalmayı başarabilen.Onları bir duysak inanın moralim düzelcek ve umutlanıcam.Evet soruyorum Var mı pkoyu atlatıp hamile kalabilenler,umutlandırın bizi,biz de sizi görüp sevinelim biz de hamile kalabiliriz diyelim eyvahedigeldismile
Sımdıye kadar gittiğim doktor tedavısını yapmıştı 2 aydır gıtmıyodum maddı durumdan dolayı bu ay gıttım baska doktora oyle dedı hıc bır belırtı yok bıde okuyorum bu halde olup da tedavı olmadan bıle hamıle kalanlar onlar umut oluyo
Yapıldı canım bı sorun yok onlardafolic asit başla canım rahmi hamileliğe hazırlıyor vs bir çok faydası var yumurtalığın döllenmesi tutunması gelişmesi gibi tedavini sakın aksatma kistlerin büyürse ameliyat gerekir sonra allah korusun. klomen filan kullanmıo msn yumurta takibi hormon testi troid ünisin direnci şeker tesleri kısacası yapıldımı bunlar çok önemli faktörler
Yapıldı canım bı sorun yok onlardafolic asit başla canım rahmi hamileliğe hazırlıyor vs bir çok faydası var yumurtalığın döllenmesi tutunması gelişmesi gibi tedavini sakın aksatma kistlerin büyürse ameliyat gerekir sonra allah korusun. klomen filan kullanmıo msn yumurta takibi hormon testi troid ünisin direnci şeker tesleri kısacası yapıldımı bunlar çok önemli faktörler
Folık asıtte kullanıyodumda bır aydır ıcmıym tekrar başlayım o zamanYapıldı canım bı sorun yok onlarda
AynenfolicFolık asıtte kullanıyodumda bır aydır ıcmıym tekrar başlayım o zaman
allah tamamina erdirsin canim allah hayirli evlat nasip etsin cok tskr ederim umut verdigin icinKızlar bende de pcos var. Benimki genetik büyük ihtimalle dedi doktor. Üni yıllarında sivilce için tedavi görürken doğum kontrol hapı kullandım 6 Ay bitiminde 3 Ay regl olamayınca doktora gittim o zaman çalışmaya yumurtaların var dedi doktor bana. Evlendim var yine doğum kontrol hapı kullandım yaklaşık 2 yıl bıraktığımda aşırı kanama ve lekelenme şikayeti ile doktora gittim geçen sene ağustosta o catlamayan yumurtanın pko hastalığı olduğunu öğrendim. Çok üzüldüm çok ağladım. Doktorlar 1 yıl dolmadan tedaviye başlamıyoruz dediler. Ekimde bi doktora gittim dedim tedavisi olmayacakken gumurtlama bile yokken ben neden bekliyeyim ilaç verin klomen verdi eşimin tahlilini istedi. Sonuç 11 milyon çıktı hemen tüp dedi bi merkeze yönlendirdi. Biz çıktık eşimle moral 0. Neyse bi ne oluyoruz hemen dedik ben o klomen kullandığım Ay gebe kaldım maalesef kimyasal oldu. Sonrasında yine bir Ay ara verdik tedaviye benim bu bir ay 45 güne kadar uzadı ilaçla regl geldi anca. Yine aynı döngü başladı klomen yumurtlama kontrol o ay çatlama 27. Günde oldu beni hazırlıksız yakaladı. Yine uzun bir döngü sonrası ara verdim eşimin kolu kırıldı diye. Hemen klomen ile başladık bu sefer 2 Ay üst üste çatlama iğnesi ile denedik olmadı. Ben ramazan geliyor doktorla uğraşmak istemiyorum dedim ara verdim eşim sikayetlerinden dolayı doktora gitti bu sefer 7 milyon ve varikosel ile karşılaştık ameliyat günü aldık ben o ay kendiliğinden hamile kaldım o sperm sayısı ile. Şuan 10+4. Bu arada gebelik öncesi son 3 aydır da metformin e başladık o da çok fayda etti çünkü eşimin kolu kırıldığı Ay Metformin içmeye devam ettim ve çatlama Oldu kendiliğinden. Bu arada takip için ateş ölçme yöntemi kullandım ovulasyon testi tek başına net bir sonuç vermiyor pcos da lh değerim benim zaten 18 çıkar hep en az... velhasıl kelam Rahim ol dedi ve oldu. Hep derim çaresiz dertler vermesin. Biliyorum biraz zor yıpratıcı yumurtlama olmaması durumu ama biraz destek ile mümkün![]()
Mrb igne zaten yumurtalari catlatmak icin yapiliyor ben klomen kullaniyrm yumurtalar gelisince de igne yapiliyr ama senin yumurtalarin gelisiyor demekki doktor sana sadece catlatmak iscin ilac vermis.Merhaba arkadaşlar. Bugün doktorum letu diye bir ilaca başlattı. Bu ilacı yumurta çatlaması için kullanıcakmışım. Yumurta çatmadıktan sonra karından iğne atıyolarmış. KK dan araştırdıklarıma göre. Bana böyle birşeyden bahsetmedi. Acaba sadece ilacımı kullanıcam ben. Tek ilaç kullanıp iğne atılmadan yumurtalar gelişirmi ki. Aklımda deli sorular![]()
Letu hic kullanmadim simdi sana yanlis bilgi vermek istemem ben klomen kullaniyrm sabah aksam gunde iki tane bes gun iciyorum ben klomen zaten bi tablet ve on adetarkadaşlar bende bugun doktora gittim bir yıldır çocuk olmuyor hep klomen kullanmıştım bu doktorum letu verdi ama eczanelerde bulamadık letoks aldık eş değer miş.beş gün içiyoruz dimi