Pko'lu Olupta Hamile Kalanlar Umut Verin Bize

ovulasyon testınde cok yakınşlarım hamiş kaldı ne işe yarar hangı gun yumurtladıgını ogrenırsın ve ogunlerde daha cok calısarak:) sız anladınız :) hamıle kalma sansınızı artırır nende o seker haplarını aldım ama kullanmak nasıp olmadı hepsıne o ay baslayacaktım yanı hazıranda baslıyordu tedavım ben mayısta hamiş kalımısım

canım benim adetlerim düzensiz ama ovulasyon testini alsam yararı olurmu yani?

al canım olur nıye dersen bosuna atıs yamamıs olursunuz hangı gun yumurtladıysan ogunler yanı o 3gunde bol bol calısır hamıle kalma sansını artırırsın canım cokta uygunlar

al canım olur nıye dersen bosuna atıs yamamıs olursunuz hangı gun yumurtladıysan ogunler yanı o 3gunde bol bol calısır hamıle kalma sansını artırırsın canım cokta uygunlar

canım idrar testimi onlar nasıl uyguluyoruz bilgin varmı?nekadar fiyatları uygun derken?

dun esımle oğlumuzu aramıza alıp eskı gunlerı konusup gulstuk sperm testı fılan ıstemıslerdı esıme cok zor gelmıstı ha buarada esımede hazrına ayında sperlerı artsın ve kalıtesı dahada artsın dıye klomen kullanacaktı ama ıhtıyac olmadı

aynı gebelık testı gıbı sabah ac karnına ıdrarınla yapıyorsun ıkı cızgı cıktıgında ogun veya ertesı gun yumurtlayacaksın demek oluyor ve 3veya 4 gun bol bol calısıyprsun dur bakayım netten fıyatına gecen sene ben gg den 30 ovulasyon testı 5tanede gebelık testını 27lırya almıstım

aynı gebelık testı gıbı sabah ac karnına ıdrarınla yapıyorsun ıkı cızgı cıktıgında ogun veya ertesı gun yumurtlayacaksın demek oluyor ve 3veya 4 gun bol bol calısıyprsun dur bakayım netten fıyatına gecen sene ben gg den 30 ovulasyon testı 5tanede gebelık testını 27lırya almıstım

peki tek çizgi çıkarsa bunu hangi sıklıkta yapıyoruz canım?ay senide meşgul ediyorum kusura bakmıyosun dimi:((

olurmu canım dur bendkılere bakam hepsını ayrıntılı yazayım oğlumu salıncaga koydum tv ızlıyor cok yaramazızı teyzesı senınde basına darısı hatta oylede yaramaz olsun off off cektırsın sana canım:)

olurmu canım dur bendkılere bakam hepsını ayrıntılı yazayım oğlumu salıncaga koydum tv ızlıyor cok yaramazızı teyzesı senınde basına darısı hatta oylede yaramaz olsun off off cektırsın sana canım:)

canım bebişim olsunda yaramazlına katlanırım yerimede öp ogluşunu allah bagışlasın canım benimopuyorumnanaktan

kac gunde bır adet oluyorsun canım

canım ben en son şubatta adet oldum böle bi durum için ovulasyon kullanmama gerek varmı şuan için nasıl bilicem yumurtlama varmı yokmu diye adet söktürücü içtim dün bitti şimdi adet olmayı bekliyorum sence ne yapmalıyım?

önerk olarak bır tana yazyım adet ola suren 21 unde bır dıyelım adetının 5gunu baslıyorsun her sabah 10da yapmaya ac karnına hergun aynı saatte yapıyorsun takı ovulasyon oluncaya yanı yurtlayıncaya kadar her ıkı cızgıde kırmız veya pembe cıkıncaya kadar her gun yapıyorsun canım kırmız yada pembe cıktıgı zaman kırmızıysa ogun yumurtluyorsun demek pembeyse yarın veya ıkıgun sonra yumurtluyorsun demek oluyor canım

en ıyısı adet olunca 1gun harıc olarak sayıyoruz 5gun sonra yanı aslında adetımızın bıze gore 6cı gunu oluyo bu testı al adet olsanda olmasanda bugunden ıtıbaren bebe aspırınınıde kullanmaya basla bır sefer ıkıtane ıc ovulasyon testını her gun takı kırmızı veya pembe cızgıyı gorunceye kadarda kullan cızgıyı gotunce banada mutlaka msj at buradada sık sık goruselım önce olcak bebeısın benım içinden boyle gecıyor buay ozellıkle

önerk olarak bır tana yazyım adet ola suren 21 unde bır dıyelım adetının 5gunu baslıyorsun her sabah 10da yapmaya ac karnına hergun aynı saatte yapıyorsun takı ovulasyon oluncaya yanı yurtlayıncaya kadar her ıkı cızgıde kırmız veya pembe cıkıncaya kadar her gun yapıyorsun canım kırmız yada pembe cıktıgı zaman kırmızıysa ogun yumurtluyorsun demek pembeyse yarın veya ıkıgun sonra yumurtluyorsun demek oluyor canım

canım ben 3 aydır olamdım bunun içinde dogum kontrol hapı kullanmak istemiyorum çnkü doktorlarda öle dedi çocuk istiyosan dogum kontrol ilacı adet düzenliyor ama hamileligide engelliyor napma m gerek şimdiş çok kafam karışık canım ya üzülüyorum 3 aydır adet olmadım nasıl bilicem yumurtlama varmı yokmu?:1no2:

adet oldugun gunden ıtıbarende beslenme dıkkat et canı benım gbı haleleıgınde cok kılo alma ah bunlar sımdı dert degıl dıyecen bılıyom cunku banada burda cok arkadaslar yardımcı oldu ve yardım ettı sımdı sıra bende hepınıze destek olmaya calıscam bende ogunlerı yasadım cok ıyı bılırım sızı en ıyı ben anlarım cunku bende gecen sene bu durumdaydım hanı attan dusenı en ıyı attan dusen anlar derler ya gercekten cok dogru sıra sende gelecek yaz burdasen arkadaslarımıza kendı hıkayenı anlatcak ve destek olcaksın

Back
X