kızlar bende pcos hastasıyım...pcos ile yaşamaya tam 6 yıl önce başladım...bir sabah uyandığımda bütün saçlarımı kaybetmiştim yapılan inceleme sonucu pcos çıktı...3 yılıkta evliyim ama hiç korunmamaıza rağmen ben bir türlü hamiel kalamadım...klomen kullandım 3 defa çatlatma iğnesi oldum 3 defa serophene kullandım ne yazıkkı hiçbiri sonuç vermedi...
tabıkı bu süre zarfında benim yeni saçlarım falan çıktı.şimdi orman gibiler...

ama o deönem benim için çok kötüydü herkes beni kanser hastası sanıyordu

ben tayin görmüştüm 1 yıl once eşimle ayrı yaşadık sadece ayda 1 gün görüşebildik en fazla...eşim 4 ay önce eş durumundan yanıma geldi..ve ben 4 aydır gene denemeye başladım ama olmuyor kendimi çok yıpratıyorum kızlar...hani kilolu olsam dicem kilo verem...160 cm boyum 46 kilom var...yani zayıfım oldukça...şekerim yok yapılan tahlilerde doktor geçen hafta sen şeker ilacı kullandın mı dedi..bende hayır dedim ii şekerin yokmuş sne garip bir pco lusun dedi bana...şuan sadece ultrasyonda görülen ufak kistlerim varmış..onun dışında bide fsh:4 lh:5 gibi değerdeleri.
tabıkı bu süre zarfında benim yeni saçlarım falan çıktı.şimdi orman gibiler...

ama o deönem benim için çok kötüydü herkes beni kanser hastası sanıyordu

ben tayin görmüştüm 1 yıl once eşimle ayrı yaşadık sadece ayda 1 gün görüşebildik en fazla...eşim 4 ay önce eş durumundan yanıma geldi..ve ben 4 aydır gene denemeye başladım ama olmuyor kendimi çok yıpratıyorum kızlar...hani kilolu olsam dicem kilo verem...160 cm boyum 46 kilom var...yani zayıfım oldukça...şekerim yok yapılan tahlilerde doktor geçen hafta sen şeker ilacı kullandın mı dedi..bende hayır dedim ii şekerin yokmuş sne garip bir pco lusun dedi bana...şuan sadece ultrasyonda görülen ufak kistlerim varmış..onun dışında bide fsh:4 lh:5 gibi değerdeleri.