Pko'lu Olupta Hamile Kalanlar Umut Verin Bize

bende de pko ve haşimato troidi var.2 ıllık evliyim. Tedaviye yeni başladık. Zor bir sürecin beni beklediğini düşünüyor ve çok strese giriyorum. Soğan kürünü uyguladım. Şuan incir kürünü uyguluyorum. Olumlu sonuç alırsam sizlere yazarım. İnşallah Allah hepimize anne olmayı nasip eder.

bende pko luyum ilk çocuğum kendiliğinden oldu 2. istiyodum 3 yıldır olmuyodu dünki teste göre hamile olabilirim...hcg 18 çıktı.. glukofen kullanıyodum 4 aydır ama çok düzensiz 2 aydır hiç kullanmadım sayılır yanlız 2 ay boyunca sabah aç karnınabir çay kaşığı çörek otu ve bir su bardağı hayıt tahumu çayı demleyip içiyordum.(onuda adetim düzene girsin diye) bu ay heralde hamileyim..hayıtı çörek otunu deneyin derim

çörek otuyla beraber mi kullanıyorsun hayıtı yoksa ayrı ayrı mi

bende de pko ve haşimato troidi var.2 ıllık evliyim. Tedaviye yeni başladık. Zor bir sürecin beni beklediğini düşünüyor ve çok strese giriyorum. Soğan kürünü uyguladım. Şuan incir kürünü uyguluyorum. Olumlu sonuç alırsam sizlere yazarım. İnşallah Allah hepimize anne olmayı nasip eder.

cnm maalesef aynıları bende de var bende soğanı yaptım devam edicem bakalım ne olacak

bende pko olduğumu yeni öğrendim. adet düzensizliğim vardı . çocukistediğimiz için doktora gittik klomen verdi günde 2 kere. kontrole gittiğimde yumurtanın oluştuğunu söyledi ve hemen iğne verdi. umutla bekliyoruz hayırlısı . allaım isteyen herkese nasip etsin .

bende de pko var. 5 aylık evliyim. başta çocuk istemiyorduk. 2 ay korunduk. doktor sonra pko olduğumu söyledi. ben de korunmayı bıraktım. şimdi çok şükür hamileyim. herhangi bir tedai uygulamadım. ama bu ay soğan suyu içtim. ilk aydan oldu. soğan suyunun payı var diye düşünüyorum

arkadaşlar hamileyim . sakın ümitsizliğe kapılmayın . 3 kere test yaptım çift çizgiyi gördüm inanamadım . dünde kan testinde hcg 4860 çıktı çok şükür. pazartesi tekrar doktora gideceğim hayırlısı olsun . bu işte en önemli şey morali yüksek tutmak .

arkadaşlar hamileyim . sakın ümitsizliğe kapılmayın . 3 kere test yaptım çift çizgiyi gördüm inanamadım . dünde kan testinde hcg 4860 çıktı çok şükür. pazartesi tekrar doktora gideceğim hayırlısı olsun . bu işte en önemli şey morali yüksek tutmak .

bu arada 1 ay önce klomen kullandım çatlatma iğnesi yapıldı . o ay adet oldum , doktora gittiğimde tekrar klomen verdi kontrolde iğne vermedi adet bittikten 3-4 gün sonra rahim filmi çektirmemi söyledi o anda olmucakmış gibi geldi çok üzüldüm. sonra herşeyde bi hayır vardır deyip düşünmedim bile bu ayda hamile olduğumu öğrendim. allah isteyen herkese nesip eder inşallah

selam arkadaşlar bende pko luyum ilk kızıma aşılama ile hamile kalmıştım şmdi 2.5yaşına geldi ve aralık ayında 1kere korunmadık ve ben hamile kalmışım inanamadım lk baştan hatta şimdi bi kızım daha olucak nasipse yanlız hamile kalmadan önceki ay soğan suyu içmiştim adetlerim düzene girsin diye sanırım onun etkisini gördüm...

Evt öyleymiş. Benim PKOlu bir arkadaşım 6sene çocugu olmadı son olarak klomen ve ovitrelle kullandı sonra tüp bebeğe geçiceklerdi şuan hamile. Bende ona dedm bak düşük tehlikesi çok fazlaymş 16 haftadan daha fazla sürebiliyormuş dikkat et fln die. Doktora gittm düşük tehlikesi olmadığını söyledi dedi. :) Ya olacak varsa önüne geçilmiyor. Rabbım hepimize bir an evvel hayırlı bir evlad nasip eder inşaallah..

Evt öyleymiş. Benim PKOlu bir arkadaşım 6sene çocugu olmadı son olarak klomen ve ovitrelle kullandı sonra tüp bebeğe geçiceklerdi şuan hamile. Bende ona dedm bak düşük tehlikesi çok fazlaymş 16 haftadan daha fazla sürebiliyormuş dikkat et fln die. Doktora gittm düşük tehlikesi olmadığını söyledi dedi. :) Ya olacak varsa önüne geçilmiyor. Rabbım hepimize bir an evvel hayırlı bir evlad nasip eder inşaallah..

inşallah canım Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasib etsin. :nazar:

benim arkadaşım pko lu üstelik kan pıhtılaşmasıda var..6 yıllık bebek arayışından sonra(2 aşılama 2 tüp bebek) kendiliğinden hamile kaldı geçen yıl bi bebeği oldu bebek 8 aylıkken tekrar hamile kaldı..bende şiddetli pko luyum 7 yıllık evliyim tüp bebeğe başladım herkes için hayırlısı olsun..umudumuzu yitirmeyelim:49:

benim arkadaşım pko lu üstelik kan pıhtılaşmasıda var..6 yıllık bebek arayışından sonra(2 aşılama 2 tüp bebek) kendiliğinden hamile kaldı geçen yıl bi bebeği oldu bebek 8 aylıkken tekrar hamile kaldı..bende şiddetli pko luyum 7 yıllık evliyim tüp bebeğe başladım herkes için hayırlısı olsun..umudumuzu yitirmeyelim:49:

Rabbim yüzünü güldürsün canım. :49:

herkese merhaba, uzun süredir sizi takip ediyodum ama kısmet bugüneymiş.ben de pko luyum. geçen ay ilk kez ovitrelle iğne oldum. bu ay klomen ve ovitrelle. iğneden 24 saat sonraki ilişkiden sonra ağrım oldu. komik gelicek belki size ama ilişkiden 2 saat sonra eşimi yataktan kalksın diye elinden çektim ve sancı başladı. iğneden 36 saat sonraki ilişkide de ağrı oldu.umut fakirin ekmeği ya belki hamile kaldım da tutunamadı diye düşündüm.benzer bir durumla karşılaşan ya da bilgisi olanlardan yorum bekliyorum.sizleri tanımasam da aynı kaderi paylaştığımz için şimdiden seviyorum:)

herkese merhaba, uzun süredir sizi takip ediyodum ama kısmet bugüneymiş.ben de pko luyum. geçen ay ilk kez ovitrelle iğne oldum. bu ay klomen ve ovitrelle. iğneden 24 saat sonraki ilişkiden sonra ağrım oldu. komik gelicek belki size ama ilişkiden 2 saat sonra eşimi yataktan kalksın diye elinden çektim ve sancı başladı. iğneden 36 saat sonraki ilişkide de ağrı oldu.umut fakirin ekmeği ya belki hamile kaldım da tutunamadı diye düşündüm.benzer bir durumla karşılaşan ya da bilgisi olanlardan yorum bekliyorum.sizleri tanımasam da aynı kaderi paylaştığımz için şimdiden seviyorum:)

yok canım vesvese yapma kendine olacağı varsa hiç bişey engel olmaz olmayacaksanız yırtsakta kendimizi olmaz sen bol bol dua et hayırlı zamanda ve hayırlı bir şekilde gelsin evladın ben hoplayarak zıplayarak hamile kalmışım doktorun olmaz tedavisiz dediği ay bendede ileri derecede pcos var rabbim versin teferruatlara takılma kimsenin kucağı boş kalmasın inş. isteyen ama:))

yok canım vesvese yapma kendine olacağı varsa hiç bişey engel olmaz olmayacaksanız yırtsakta kendimizi olmaz sen bol bol dua et hayırlı zamanda ve hayırlı bir şekilde gelsin evladın ben hoplayarak zıplayarak hamile kalmışım doktorun olmaz tedavisiz dediği ay bendede ileri derecede pcos var rabbim versin teferruatlara takılma kimsenin kucağı boş kalmasın inş. isteyen ama:))

sağol canım ya , o kadar psikolojisi bozuluyo ki insanın tanımadığım birinin tesellileri bile çok mutlu ediyo:))RAbbim inş isteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin. Kimse psikolojisi bozulana kadar, yıpranana kadar beklemez umarım...

Back
X