hala gelmedi benimki yaa off ağrıdan ölüyorum
lapacı 22siydi adet günüm o gün yaptım yok çıktı bayram dönüşü doktora gittim 10gün geçti diye gene yoktu hem doktor adet duvarın kalınlaşmış 1hafta 10 güne kadar olursun dedi gene bişi yok yani ilaç kullanmadım ya ondan gelmediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
slm kızlar bu ay doktor bana klomenin yanında 100mg bebe aspirini birde dekort diye bir ilaç verdi ilk defa bu tedavide bebe aspirini kullanıldığını öğrendim aranızda tedavide bu ilaçları kullanan varmı
ben kullanmadım ama şu kadarını biliyorum... kanı sulandırmak için kullanıyorlar... genelde peşpeşe düşük yaşayanlarda kullanılıyor.. çünkü kanın pıhtılı olması bebekle aradaki koronu tıkıyor ve bebek ölüyor... o sebeple de kanı sulandırmak için asprin veriyorlar ve sonuç alan bi sürü kişi tanıyorum....
bende 5 kere 4 yil icerisinde düsük yaptim aspirin kullandim yeterli olmadi tabikiben kullanmadım ama şu kadarını biliyorum... kanı sulandırmak için kullanıyorlar... genelde peşpeşe düşük yaşayanlarda kullanılıyor.. çünkü kanın pıhtılı olması bebekle aradaki koronu tıkıyor ve bebek ölüyor... o sebeple de kanı sulandırmak için asprin veriyorlar ve sonuç alan bi sürü kişi tanıyorum....
bende yni pco kendini belli ediyor ve suan adetin 7 gün gecti korkuyorum olumuyum acaba ?yok canım ya belli adet olucamda daha sökülemedim
amin amin cok zor bi hastalık cok bıktım tedavi gormekten ara ve
rdim sen neler yapıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?