Pkolular buraya,hamile kalamayanlar ve kalanlar tedavi sürecimizi paylaşalım.

EEEE HANİ BEEENNNN

Ya benim 2-3 gündür belim ağrıyo , bir sürü sivilcem çıktı , bide kasıklarımda varla yok arası sancı var sende var mı bişey canım

ayy seni nasılda atlamışım canım ya Senden naber neyazcığım nasılsın...

şurda sürekli girenlerden bi beni atladın oldumu yani yorgunum bende buğün sabah ta kustum inşallah hamile kusmasıdır diye dua ediyorum. Kızacaksınız gitmedin hala kan testi yaptırmaya diye ama inşallah bu cumartesi muayeneye gidecem

ya benim 2-3 gündür belim ağrıyo , bir sürü sivilcem çıktı , bide kasıklarımda varla yok arası sancı var sende var mı bişey canım

geçen hafta aynısını ben yaşadım valla cuma günü belim kırıldı yürüyemedim nerdeyse kremsi gibi akıntı geldi bugün bana o iltihap değil demi buğün de kusmaya başladım

ya benim 2-3 gündür belim ağrıyo , bir sürü sivilcem çıktı , bide kasıklarımda varla yok arası sancı var sende var mı bişey canım

geçen hafta aynısını ben yaşadım valla cuma günü belim kırıldı yürüyemedim nerdeyse kremsi gibi akıntı geldi bugün bana o iltihap değil demi buğün de kusmaya başladım

kremsi akıntı bendede oldu 1-2 gün sonra kesildi canım ama senin sabrına hayranım maşallah yani ben şimdiye kadar 40 kere test yapmıştım vallahi

sana dicek bişi bulamıyormm neyazz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…