Evet canım haklısında böylede için içini yer.Yoksa bende bazen adetim gecikiyor diyorum hamile olduğumu sanmıyorum diye.Bizlerin hamileliği olursa süpriz hamilelik olur canımmeraksızlıktan değil canım yaaa bişey çıkacağını sanmadığım için ama siz çok yaşayın emi beni çok güldürdünüz
Niye çokmu geç uyudun canımneyaz dikkat et güzelim senn hakkında kötü planlarımz var.. tak etti canımızaa
hadi bakalımm güzel bi gün olur inşallahh
heh rahatladınmı şimdii allam yaa bak neyazdan örnek al birazcanm üzülme yaa yoksada hayırlısı napalım bidaaki ay inşallahh hepimiz dökülcezz
he valla doğucak bilgisayar başında neyse biz doğuttururuz yazarız burdan şöle şöle yap die ebeleri oluruz bebişimizinnadınıda kk koyarız
baharcım günaydınlar canm hoşgeldinniyiyim bnde ya çok şükür uyuyup duruyorm işte
Hoşgeldin canım özlettin kendini.Nasılsın çok yormasaydın kendini.Allah kolaylık versin canım görüşürüz kib.günaydın kızlar oy maşallah nabtınız böle nasıl okucam şimdi ben ders çalışıyorumayy öldüm kızlar kyın valdemler geldi 15 gündür kıçımı yere koymadım bittim bitttim öfff evime geldim dün sonunda dinlencem ders çalışıcam artık hadi bakam
siz nabıyosunuz bakim.........
bu arada adetime 2 gün kaldıgelemeyesice inşallah
Bir alemsin canım ya haksevere yazdığın hoşuma gittidekakseverim hg din senin gibi kaynv. düşkünü görmedim maşşallah
neyaz idrar yaptırdıysan bu kadar adet gecikmiş kesin çıkardı kuzum hamişlik yok bence dr git kontrol ol yoksada adet söktürücü al yazık vücuduna
elifim geç döllenme felan anlamam olsa olurdu kendimizi kandırmayalım neyapılım aylar senelr bizim için
Allah iyi etsin canımhahaa bende geçmişi okumaya çalıştım ama yarıda bıraktım:))evet kayınvaldem annemden çok seviyorum oda beni oğlundan çok seviyooooooooooo
Hayırlısıyla inşallah hamilesindir canımkızlar yaa buğün benim göğüslerim de dolgunluk ve şişkinlik birazda hashaslık var kasıklarımdada var belim ağrıyo acaba adet mi olacağım idrar tahlili yaptıralı 3 hafta oldu nerden baksan
ayy ne çok yazmışsınz bn yokken maşallahh
ben rahmimi çektrdm canm geçen bnmde kasıklarımı ovdu fln yaptı bişiler canımı acıttı.. kanaman olabilir dedi bana ama olmadı kanamam. eğer rahim düşükse kanama oluyomuş bana düşük dedi ama kanamam olmadı. yada beceremedi çekmeyi. bi ay snra tekrar gel dedi gitcem bakalım hayırlısı
e2 208 çıkması birtane olgun yumurta oldugunu gösterir inş. çatlamıştır da tutmuştur
kızlar laporoskopi yi ben büyük kisti vardı ondan oldum hemde yapışıklık yada tıkanıklık varsa açıyorlar 2 seneyi geçti olalı
iyi bir dr olması şart yumurtalıklara zarar vermesin diye ben 750 bıçak parası vermiştim korkmayın uyanınca biraz agrı oluyor 15 günde ayaklandım ben dikişlerim kendiliginden düşmüştü
KIZLARRRRR,
Nerdesiniz yaaaa saat:10 oldu hala kimsecikler yok...
günaydın kızlarrrr..bu siteye girdim azcık keyfim yerine geldi.bura çok şen şakrakmış.bende diğer sitelerde bunalıma girodum bi jiletim bide müslümüm eksik.o kadar yani.neyse gelelim benim acıklı hikayeme:) bende sizin gibi pcoluyum.artık alıştım onla yaşamaya.sofraya bi tabakda onun için koymayı düşünüyorum.drum bu kistlerin artık bizim bi parçamız oldunu elimiz kolumuz gibi görmemiz gerektini söledi.kurtulamıoruz bari iyi geçinelim dimi.her gün şunu söliyelim sevgili pcom bugün yumurtlamama izin ver.ben 2 yıllık evliyim ve hiç korunmadım.pcolu oldumu bekarken öğrenmiştim drum elini çabuk tut yoksa biraz zor çocuk sahibi olursun demişti.aynen ölede oldu.3 aydır aşılama tedavisi görüorum.ilk ay günde 2 tane klomenle başladım yumurta bile olmadı.sonraki ay dr dozunu yükseltti günde 3 taneye çıktı.aman yarabbi yumurta var ama büyümedi.onlarda kist olup eklendimi benim kistlerin grubuna.bide alay eder gibi çokca sancı yaptılar.neyse 3. ay oldu drum iğne verdi.4 gün vurdum yumurta yok.2 gün daha 2 gün daha derken 9 gün iğne vurdum.ve yumurta var hemde çok.ama 4mmden büyük yok.zaten 4 mmden aşağısına kist diolar.dr yumurta diye nitelendirmio bile ama ben seviorum yumurtalarımı.2 sene bekledim ben o 4mmlik yumurtayı.bide üstüne iğnelerden benim yumurtalıklarım büyüdü.ona noluyosa.anlıcanız aşılama tedavisindeyim ama bi kere bile aşılanmak nasip olmadı.şimdi adet görmeyi bekliorum.dr başka bi tedavi uygulucanı bunlarla bi sonuç alamadımızı söledi.bakalım bu ay nolcak şaka bi tarafada maddi manevi çok sarstı bizi ve hiç bi sonuç yok.kurban olduğum allah inş bizleride sevindirir.hayırlı sağlıklı ömürlü evlatlar nasip eder.hepinizin takipçisi olcam.şu mübarek kutlu doğum haftasının yüzü suyu hürmetine yarabbi bizlere senin lütfundan nasibini almış hayırlı evlatlar ver...
slm canım peki ne uyguladın kendin bunu yenmek için biliyorsun ibrahim saraçoglu sogan ı mutlaka kullansınlar dedi
birde kilo varmı sende sen söyle bunları ben sana bir reçete yazayım buranın aktarcısıyım deli burcu var o koydu adımı gelir birazdan deli
bu arada bu ay glukopage kullanmaya başladım.şeker hapı ama pcolularda yumurtlamayı düzenliomuş.bide zayıflatıomuş
Günaydın hoşgeldin canım aramıza.Negüzel Allah dualarını kabul eder inşallah tez zamanda anne olursun sağlıklı şekilde.Dua etmek herzman için iyidir faydasını çok görürsün.Hepimizin sınavı ayrı bizlerinde buymuş.Sabır ve azimle devam et canım.Evet glucophage(metformin)genelde pkolulara veriyorlar bende kullanıyorum günde 2 defa.Zayıflatıyor derken ben diyetisyene gidiyorum çok yemek yiyip spor yapmassak ilaç bir işe yaramaz kilo konusunda .Oyüzden kilo sorunun varsa diyet ve spor öneriyorum.Kilo verilmeside çok önemli pkolular için.Kilo gittikçe düzgün yumurtlama olabiliyormuş.Herkezte ayrı canım yani kiminin kilosu gidince hemen hamile kalıyor kimi zayıf olduğu halde tedavi gerektiryor.Allah hepimize nasip eder inşallah anne olmayı
inşallah canım.yediklerime dikkat ediorum ama bi andada sıkı bi diyete girmemek lazımmış.bünye dirençsiz kaldığı için yumurtlama bozukluğuda yapabiliomuş.işte çaylarla falan birazda dikkat ederek vermeye çalışıorum.2 haftada 3 kilo verdim.tabi birazdaha vermem lazım.
neaycığım günaydın canım nasılsın bakim,yap artık şu testi de sende kurtul meraktan bizde kurtulalım yaaa
Canım sıkı diyeti kimse tavsiye etmiyor zaten.Benim uyguladığım sağlıklı beslenme yanındada spor yapıyorum kendimi daha iyi hissdiyorum sporda çok faydalı.Ben yeşil çay içiyorum genelde beşi bi yerde içiyordum sallama poşette o bitti yeşil çay içiyorum şimdi.Bakalım emeklerimizin karşılığını alırız inşallah.Bu arada tiroitlerine baktırdınmı neden dersen herbayanın baktırması gerekiyormuş.Bende kilo verimi durmuştu yavaşladı.Diyetisyenim endokrin bölümüne yönlendirdi hormon tahlili oldum ve tiroit yükselmiş ilaç kullanıyorum şimdi.Tiroitlerde sorun olunca adet düzensizliği vs yapıyormuş.Oyüzden kontrol altında tutmak gerekiyormuş bilgin olsun canım
ah bide sigara var onu bi bırakabilsem.strese girdikçe içiorum ama faydası yok ya zararı çok[/QUOTE
Canım bırakmaya çalış en kısa zamanda iyi değilhem senin kendi sağlığına hem bebeğin için herşeye zararı var inşallah bırakırsın
ah bide sigara var onu bi bırakabilsem.strese girdikçe içiorum ama faydası yok ya zararı çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?