iyiyim cnm bnm çok şükür sen nasılsın.bgn erken kalktım yemeklerimi yaptım evimi topladm çok hamaratım yaa birazdanda gezmeye gitcem bi size bakayım dedim
havalar çok güzel yaa insanın içi kıpır kıpır bide bebek gelse iyice kıpır kıpır olur
canm ameliyat değil küçük bi operasyon diyeyim koltuk altından sinirleri mi ne yakıyolarmış amann hayırlısı
kızlarr siz nasılsınz bugün iyisiniz dimi mutlu olun size umutsuzluk hçç yakışmıyo çok çirkin oluyosunzzzz
haklısın akşam gönlünü alıyım bari.sağolsun bana hiç bi iş yaptırmıyo ben bide beğenmiyorum yaptığını.dedim ya bebek gibi yumurtalarda düşer sanıo.hem kullanıyorum adamı hemde bağırıyorum.ayyy ben ne kadar kötüyüm ya:)pislikmiyim neyim.nese akşam olsun barışırız.o bana kıyamaz zaten küsemez
Ohh maşallah hamaratım benimDünde ben öyleydim günüm vardı geç kalmayim diye erkenden toparladım evi.İyi gezmeler evet havalar çok güzel bahar geldi inşallah bizler içinde tam bir bahar bayram havası olur bundan sonra Hayırlısı olsun canım takma kafana.Bak sen böyle umutlu ve pozitifsin ya kısa sürede gelecek bebeğin ben öyle düşünüyorum
sen zaten baharsın canım benm bahar gibisinn canm bnmayy inşallahh canm yaa gelsin artıkk bnde piskopata bağlarım yoksa ya o bu değilde yazın sahilde parkta fln görüyorum ya baba oğul veya kız oynuyo çimlerde fln o zamn bitiyorum işte hçç çıkasm olmuyo o yüzden
ayy bulmuş böle adamı bağırıyoogeçen dedim eşime herkesn kocası iş yaptrmıyomuş yumurtam düşcek dedim dio bebek mi o dedim herşeydende anla bil zaten uyuzz
Ayy canım iltifatın için teşekkür ederim o senin kendi güzelliğin.Hayır psikopatlık sana hiçmi hiç yakışmıyor sen hep böyle ol Böyle olki tedavin olumlu yönde gelişsin.Nediyorum ben stres enbüyük düşman kendine düşmanlıkmı etmek istiyorsun Gün olur hepimizin olur gideriz parka keşke aynı şehirde olsaydık ne iyi olurdu
çok tatlısın yaaaa.yazık benim kocama dimi benim gibi çirkef bi karısı var.hem bağırdım çağırdım hemde hazırladıklarını yedim.bi yandan söleniom bi yandan yiyom.hem küstü hemde sen kafayı yedin iyice diyo.akşam bide barışalım diye dido getirir bana haklı da olsa küsemez o bana bende bari sevdiği bi yemek yapyım kocacıma
Bi alemsin sen yaayy bulmuş böle adamı bağırıyoogeçen dedim eşime herkesn kocası iş yaptrmıyomuş yumurtam düşcek dedim dio bebek mi o dedim herşeydende anla bil zaten uyuzz
Yok canım öyle kaka kelimeler kullanma kendineçok tatlısın yaaaa.yazık benim kocama dimi benim gibi çirkef bi karısı var.hem bağırdım çağırdım hemde hazırladıklarını yedim.bi yandan söleniom bi yandan yiyom.hem küstü hemde sen kafayı yedin iyice diyo.akşam bide barışalım diye dido getirir bana haklı da olsa küsemez o bana bende bari sevdiği bi yemek yapyım kocacıma
dimi gezerdik ne güzel ohh çolul çocukta ayağımıza takılsınn o alışmerkezi snn bu alışmerkezi bnm gezerdikkparka giderdik sallanırdıkk oohh hayat bizim hayatımzz
hem söylenip hem kahvaltısını mı yiyon alemsin yaa nedir şu adamların bizden çektiği acıyorum bazen gerçektenn
bi tanıdığım var çok zenginler hiç bir şeye ihtiyaçları yok.ama çocukları da yok.ya ben de onlar gibi olursam .küçükken annemi üzünce annem bana sende anne olunca anlarsın derdi bende korkardım ya anne olamazsam diye.bi de küçükken soyadımda "kara" kelimesi olmadığı için sevinirdim asla istemezdim öyle bir soyadı derdim.öyle soyadlı biriyle evlenmiycem derdim evlendim.negatif elektrik neyi düşünürsen onu çekersin secret gibi şeyler gerçekten doğru ya.hatta ve hatta bu benim cinayet olayında komşudan anahtarı alırken dedim ki "anahtarı ver ..... teyze öldü galiba".ne şom ağızlıyım ben yaa.neden bunları yazdım bilmiyorum .öyle işte canım sıkıldı klıma geldi öyle. bi de akşam hep denizde sörf yaptım bi de ktü bikaç şey daha gördüm. sabah evden yusuf yusuf çıktım zaten .amaaannn boşverin tamam anarsınız arada beni bi burcucuk vardı dersiniz delirdi zamanla dersiniz.
bi tanıdığım var çok zenginler hiç bir şeye ihtiyaçları yok.ama çocukları da yok.ya ben de onlar gibi olursam .küçükken annemi üzünce annem bana sende anne olunca anlarsın derdi bende korkardım ya anne olamazsam diye.bi de küçükken soyadımda "kara" kelimesi olmadığı için sevinirdim asla istemezdim öyle bir soyadı derdim.öyle soyadlı biriyle evlenmiycem derdim evlendim.negatif elektrik neyi düşünürsen onu çekersin secret gibi şeyler gerçekten doğru ya.hatta ve hatta bu benim cinayet olayında komşudan anahtarı alırken dedim ki "anahtarı ver ..... teyze öldü galiba".ne şom ağızlıyım ben yaa.neden bunları yazdım bilmiyorum .öyle işte canım sıkıldı klıma geldi öyle. bi de akşam hep denizde sörf yaptım bi de ktü bikaç şey daha gördüm. sabah evden yusuf yusuf çıktım zaten .amaaannn boşverin tamam anarsınız arada beni bi burcucuk vardı dersiniz delirdi zamanla dersiniz.
Kusura bakmayın 3 kere yazmışım aynı mesajı internet yavaşlayınca yazmadı sandım
ben sandım ben daha iyi anlayabileyim diye 3 kere yazdın
zaten daha öncede yemin etmiştim devlet hastanesine gitmiycem diye ama gene salak gibi gittim sağlık ocağında yaptırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?