giz sen bi ara tablo yaptırmıştın kim ne yaşamada valla uğurlumu geldi ne teker teker dökülüyoruz yaa
şimdi de kalanlara yapakmı yani bizlere o tabloyu tekrar
anam bunlar mart kedisi oldu eee bizzzz
ayyyyyyyyyy inanamıyorum ya çok şükür maşallah çok sevindim canım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bi güzel haberde ben veriyim mutluluğumuz katlansın bende sonucu aldım şimdi 208 çıkmış ikiye katlamış hatta geçmiş bile çok şükür bi sorun yok
ayyyyyyyyyy inanamıyorum ya çok şükür maşallah çok sevindim canım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bi güzel haberde ben veriyim mutluluğumuz katlansın bende sonucu aldım şimdi 208 çıkmış ikiye katlamış hatta geçmiş bile çok şükür bi sorun yok
neyaz hatırlıyormusun mart ayı ugurlu gelir demişti biri de kedimiyiz kız demişti, biri valla ugurlu geldi
elfim ebirhim göbek atın kız oh oh diye
valla elifim bende hep diyorum kaynanama inat eşime inat yaradan hayırlı bir evlat diye çocuk olmazsa degerin yok bu cahillerin gözünde inş. nisan ayında bende katılırım yada mayısa sarkabilir tabi test günü
kızlarr nolmuş böyle yaaa ağlıycaktım valla yaa allahm sana şükürler olsun.ebirhim elif canlarım bizim için de dua edin. bizde katılalım size .allahım kucağınıza almayı nasip etsin inşaaaalllaahhhh