Bir küçük yumurta ve spermin birleşmesi,ortak genlerle yeni bir hücre oluşması,onun gelişip rahme tutunması ve minicik bir kalple omurgadan kocaman bir vücudun gelişmesine kadarki süreç.Çok güzel hazırlanmış,sanki bir mucizeyi izler gibi hissediyor insan.Hiç üzülme tatlım eninde sonunda bizim bedenimizde de olacak.Allah istesin yeterki.Umutlu olmak lazım.
hakseverin yazdığı o bitkisel şeyleri kullan bide gız gelince sor onlar belirli zamanda adetti biri adetten sonra biri kullanılıyo onu o tam biliyo bide şu hayıt tohumu ve civanperçemi iyi işe yarıyo
dr iyi araştır iyi bir dr git bulunduğunuz şehirde ün yapmış dr git bence bu arada horman sperm rahim filmi hakseverin yazdığı gibi bunları hep yap haaa bu arada bide genetik kan testi yaptır kanda pırtılaşma varmı diye o da önemli
benim dr önce iğne ilaç verdi olmadı ondan sonra kanal tıkalımı diye baktı kan pırtılaşmasına baktı ikiside var çıktı şunları önce yapsaydı önceki ilaçlara boşa para vermemiş olurdum ama salak işte benim kanalım kapalı çıktı ameliyat oldum
gonaf f diye iğne var bunu versin şeker ilacı versin konuş iyice folik asit kullan
Kızlar biz de 3 yıldır olmuyordu son 1 yıldır klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyordum kist oluşuyordu. Sonra da doğum kontrol hapı kullanıyordum. Doktor aşılama diyordu eşimde de varikosel vardı sper sayısı 17.000 du. Tedavilerden bıktık aşılama yaptırmadan önce biraz dinlenelim dedik. Ben bi aktarcıya gittim dhea diye bişey verdi birde epimedyumlu macun verdi birlikte olmadan bundan yedik. Bir de sabah aç karına bal tarçın ve çörek otu karışımını kullandım ve hamileyim. Umudunuzu kaybetmeyim kızlar ben hamile kalıcam anne olucam diye kendinize telkin de bulunun. Allah'a dua edin katından hayırlı bi evlat vermesi için. Hamile kalamama kalamıcam psikolojisi çok kötü biliyorum ama inanın oluyor.
Kızlar topiğe arkadaş getirdimbende geldim :) bende pko luyum. ben ayrı tembel eşim ayrı tembel. eminim bizim hücrelerde tembeldir ondan çocuk olmuyor :)
500 küsür sayfa var ama ya
benim doktor bi yılı geçmeden tedaviye başlamak istemedi. bende müdahle etmedim. ilk kez gitmiştim zaten. şimdi bir yılı geçti baya. bu hafta gitmeyi düşünüorum
Ben arkadaşımdan bir dr.adı almıştım özelde.Ama maddiyatta önemli tabi önec devlet hastanesinde tahlillerimi yaptırayım elimde verilerle gideyim istedim.Devletteki doktor da bana 1 yıl bekle dedi.Ben çok kızdım içimden yaşım olmuş 32,deneme amaçlı doğum kontrol hapını(ki diane35 kullanıyordum)bırakmışım üstüne 3 aydır adet görmemişim neyi bekleyecektim acaba?Aldım sonuçları doğru özel hastaneye ama burada kızlar uyardı.o doktorda ne eşimden tahlil istedi nede benden rahim filmi istedi.Demekki oda işinde uzman değil.Bak burada başkalarının tedavi süreçlerini okudıkça yapılan yanlışlarıda görüyorsun.O yüzden bilinçli git sende doktora.
ya şu rahim filmi nasıl birşey. ağrılı oluyormuş galiba. bu arada son 5-6 sayfayı okudum
bende muayene sırasında kötü olmuştum.bundan önce bekardım tabi ultrasonla karından bakıyorlardı ben acayip utandım şu yaşta bile.inş. rahim filmini falan gerek olmaz bende. vajinal muayene de bile geriliorum. endoskopidir kolonoskopidir sevmiyorum bu oskopileri ya.
bende muayene sırasında kötü olmuştum.bundan önce bekardım tabi ultrasonla karından bakıyorlardı ben acayip utandım şu yaşta bile.Arkadaşım da dalga geçiyor:" hamile kal,hele devlet hastanesinde doğumun olsun,o zaman gör eğlenceyi" diye:18::18::18:
Canım aramıza hoşgeldinTeşekkür ederim tatlım.Allah hiçbirimizi yavrusuz bırakmasın.Sorun spor yapamamamda zaten canım.Şu an ileri seviye bel fıtığım var.Ayakta duramıyorum.Yoksa 22 yaşındayken yemeği kısıtlayıp,hergün 1 saatlik yürüyüşle 4 ayda 25 kg vermiştim.Yine kısıtladım yemeği ama spor olmadan olmuyor işte.Yerimde sayıyorum.Moralim bozuluyor.Koşu bandına çıkıyorum 3dak.da ölüyorum sancıdan inmek zorunda kalıyorum.Böyle bebek olur mu dye doktara sordum bende,oda zayıfla dedi.Moralim bozuldu iyice
Canım neolsun bu ay sonu kontrolüm var geçend eyine kan tahlili oldum sonuca göre ilaç vericekler ben şu kilo verimimin hızlanmasını istiyorum tiroiten dolayı yavaş gidiyornasılsınn canm neler yapıyosun bakalım.. tatlım duphaston dediğim gibi hem düşük önleyici hem yumurta kaliteleştirici hem adet düzenleyici:)) ben her ay kullanıyorm adetimin 15. günü ve maşallah günümde oluyorum. sende druna bi sor bence snra her ay kullan
Canım kilo aldıysan daha fazla almadan diyete başla ve vermeye bak.Kilonun ucunu bi kaçırdıkmı gidiyor yoksagünaydın kızlar sev neyaz hayırlıheberler verin nisan ayı bitmeden tamammı
neyazım o günleri mutlaka degerlendir çocuk ouncagı degil o zaman emeklerin çöpe gider zevk için degil zor belki ama ne yapalım mecbur
kızlr bende kilo aldım ya tedaviye başalyım hemen diyet
Gemliktesin hıı gez bakalım gez ben aslen gemlikliyim ama çok bilmem oralarıyok gitmediler ben görümcemdeyim hepberaber ona geldik gemlikteyiz şimdiçok gezenti oldum akşem eve gitcez yarın nikah var sonrada anneme gidicem kendi anneme inşallah pazartesi evime döncem
Yavaşlıkta rahmet var... Allah 'Ol' derse olur, ama insanı güzel bezemek için işi dokuz ayda yavaş yavaş yapar...
[video=youtube;NTf1h3MSUEM]http://www.youtube.com/watch?v=NTf1h3MSUEM&feature=related[/video]
Amin elbetteki kimse mahrum kalmasin bu duygudan once benden daha muhtac olanlara sonrada bana Allahin izniyle...
Paylaşımın için teşkler canımAllah'im ne guzel yaratmis insanlari esrarengiz bir bicimde. Dusununsene Milyonlarca spermden 1 tanesi icine girmeyi basariyor ve o girdikten sonra digerleri giremiyor. Nasil bir duzen icinde yaratmis yaRabbim bizleri..
Bebeklerimize kavuşmak için utanma vs hepsini arkaya atıyoruz canım napalım sağlık için bazı şeyleri göze almak gerekiyor.İnşallah kısa sürede anne olursun sende ve bizlerdebende muayene sırasında kötü olmuştum.bundan önce bekardım tabi ultrasonla karından bakıyorlardı ben acayip utandım şu yaşta bile.Arkadaşım da dalga geçiyor:" hamile kal,hele devlet hastanesinde doğumun olsun,o zaman gör eğlenceyi" diye:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?