slm kızlar has. yordu valla
bana vitaminle yasmin verdiler mayıs 14 de gidecegim ogün başlıyacagım
anlamadım ya ne uzun ne kısa protolokol dediler fazla anlatmadı kafam karışmasın diye hayırlısı bekliyecegim
sveh inş. bebegin seninledir
burcu femara kullananalar var hadi hayırlısı canım
slm kızlar has. Yordu valla
anlamadım ya ne uzun ne kısa protolokol dediler fazla anlatmadı kafam karışmasın diye hayırlısı bekliyecegim
sveh inş. Bebegin seninledir
Günaydın kızlar nasılsınız
benim belim çok ağrıyo
günaydın fıstıklar
milasis ben zekai tahirde nafile yılmaz dr um çok memnunum inan sonuç ne olursa olsun o kadar ince eleyip sık dokuyorlarki özel bir merkez kampanya yapmıştı oraya gittim 12 lira muayene parası verdim dr karar verin hemen ignelere beşlıyalım demişti eee tabiki para dertleri
burası devlet has.
Neyaz sveh sizleri karamsar gördüm yapmayın sakın
slm kızlar has. yordu valla
sveh inş. bebegin seninledir
normal yoldan olmadıktan sonra ne yapayım diyorum.insanlar ne kadar rahat .sorunsuz gebe kalıyorlar.bu bize haksızlık bence.bu kadar tedaviden sonra, çocuğu olmuyor damgası yedikten sonra istemiyorum.çocuk da istemiyorum artık.2 yıldır hiç korunmadık.millet evleneli iki ay oldu.hoppp hamile.sinir oluyorum.
İns bebegını kucagına alırsın ne kadar guzel bır haber bu.Bende pkoluyum 6 aylık evlıyım sorun sadece benım pkolu olmam esımın sperm analızı guzel cıktı 3 gun once asılama yaptırdım sabırsızlıkla beklıyorum bende :)slm kızlar ben kızlığımdan beri pco luyum ilaçsız adet olamazdım evlendim adetim düzene girdi bu kez gittiğimiz 2 hastanede eşime
sperm azlığı dediler 3. hastaneyegittik artık tüpbebek düşünüyoduk ( 7 aylık evliyim ama olmaz dedi2 hastanede) 3. hastaneye gittik eşim tekrar test yaptırdı biraz düşük ama normal dedi olur bebek dedi ben de kadın doğumun benden istediği tahlili yaptırdım eşimin sonucunu da aldık gittik meğer dr gebelik testi istemi siz zaten hamilesiniz dedi o mutluluğu alllah herkese nasipetsin umutsuzolmayıninanın oluyo inş sağlıkla kucama alırım..........
İns bebegını kucagına alırsın ne kadar guzel bır haber bu.Bende pkoluyum 6 aylık evlıyım sorun sadece benım pkolu olmam esımın sperm analızı guzel cıktı 3 gun once asılama yaptırdım sabırsızlıkla beklıyorum bende :)
günaydın fıstıklar
milasis ben zekai tahirde nafile yılmaz dr um çok memnunum inan sonuç ne olursa olsun o kadar ince eleyip sık dokuyorlarki özel bir merkez kampanya yapmıştı oraya gittim 12 lira muayene parası verdim dr karar verin hemen ignelere beşlıyalım demişti eee tabiki para dertleri
burası devlet has.
neyaz sveh sizleri karamsar gördüm yapmayın sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?