Kızlar, benim gibi GLİFOR kullanıpta midesi bulanan varmı? Ve geçicekmi bu yan etki bir kaç güne???
Kızlar, benim gibi GLİFOR kullanıpta midesi bulanan varmı? Ve geçicekmi bu yan etki bir kaç güne???
tatlım bende beş aydır kullanıyorum ilk zamanlar günde iki tane alıyordum sanırım bu sebepten çok bulantım oluyordu .sonra doktor bire indirdi rahatladım .sana sadece şunu söyleyim sabırla almaya devam et kendini alıştır çünkü bu ilaç pko için mucize denebilir ben cok faydasını görüyorum . Içimdeki canavarı öldürdü bu ial ç .inş sanada şifa olur....
inşallah gamzede...dün doğum günümdü hiç içmedim gliforu, rahat geçirmek istedim günümü...ama bundan sonra 3 ay dayanıcam...
Sana kilo verdirdimi bu ilaç?
canımm allah hayırlı sağlıklı bir ömür geçiremyi nasip etsin .
ben de senin gibi bişeyleri bahane edip almadığım oluyordu . ama pko luysan bu ilaca alışman gerekiyor . bu glifor pkonun vücuda vrdiği zararı azaltıyormuş .doktorun ne kadar dediyse o kadar al bence insan ölmüyorki alışıyorsun ben önceleri burnumu tıkayıp içiyordum ve mutlaka arkasından bir lokma ekmek alıyorsdum ama şimdi hiç aldırmadan içiyorum .
kış aylarında 8 kilo aldımm ama bu ilacı kullandıktan sonra yavas yavas verdim şimdi 60 kilo civarındayım .emin ol sende faydasını göreceksin.
bir diğer soruda bel ve kalca kalınlasmasından bahsetmişin . bu tip kilo alımı pkonun en tipik özelliklerinden biri erkek tipi kilo alımı bütün pkolularda vardır hemen hemen . bende netten öğrendim. bende öyleyim. yukarı kısımdan almıyorum .
arkadaşlar Allaha şükür doktordan iyi haberler aldım...kistlerimin arası açılmaya başlamış, azalıyolar yaniihihoyyythihoyyyt eğer hormon test sonuçlarım da güzel çıkarsaaa bebiş çalışmalarına başlayabilecez...Allahım hepimize bu yolda yardım etsin...
ben bu haberi aldım yaa artıık çatlasam da bırakmam glucophage ııı
kızlar aranızda estrofem ve progestan hapı konusunda deneyimli olan varmı varsa bana anlatırmı?bugün doktordaydım,pkoya benziyor demişti bana lutenyl ve glucophage vermişti,adetimin 2. günü idi bugün hormon tahlilime baktı sonuçlarım çok güzelmiş,şaşırdık.LH hormonum FSH dan küçük çıktı klomen deneyelim dedi sabah akşam sonra yine kontrol var bu arada glucophaga devam kilo almamı istemediği için devam dedi.kilom normal esasında belde kalınlaşma vardı biraz ,zaten belirtilerim pkoya benziyor die kararsız kalmıştı doktor?bu nasıl iş bende şaştım çünkü adetimdede sorun yok.?klomeni deniycez bakalım umudum var nedense ama yanında estrofem ve progestan yazmış ben aldım ama kullanmıyorum hiç deneyen varmı?okudum bilgi edindim ama sizlerde sormak istedim,herkesin şansı açık olsun diyorum..cevaplarınızı bekliyorum
kızlar, izmir'de tavsiye edebileceğiniz bir doktor varmı?
Ben kent hastenesi orçun bey'e gittim, çok ilgisizdi. Sonra irenbeye gittim, refik bey'e ...o bana glifor falan verdi ama ne biliyim, sizlerden okuduklarımın hiçbirisini yapmadılar.
Hormon testi yapıldı, herşey iyi çıktı. Zaten ultrasondaki kist arkadaşlarımla hormon testim pek uyuşmuyor! öyle yumurta takibi, falan filan hiç bir şey yok! Sadece
3 ay glifor kulan ve 6 kilo ver denildi....
Dün de refik bey'e mail attım, hem glifor hem de spor yaparken l-carnitin kullanabilirmiyim diye sordum.
Adamın cevabı: Bu glifor'a çok fazla kafayı tekmayın lütfen!!!!!
Delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
şimdi yine benim sorularımı düzgün cevap veren ilgili birisine gitmek istiyorum!
Ki irenbe izmirde kadın hastalıkları ve tüp bebek merkezidir. Ve başarılı bir yer olarak geçer!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?