kızlar ovulasyon testleri gerçekten doğrumu test eden varmı..yani biz pkoluyuz yumurta attığımızda kesin gösteriyomu, yada ne bileyim adetin 13., 14. gün yumurta atmasak negatif sonucu veriyomu..ben bu ay denemek istiyorum. bilgisi olanlar lütfen aydınlatırsa sevinirim...
doktor 1 yıl korunmadığınız halde hamile kalmazsan müdahale ederiz dedi. ona ne ya zaten yaşım 30u geçti:84:
bide ovulasyon testi aldım sanki yumurtalarımda iş varmış gibi.:85: kızlar bana akıl verin napcam ben yaaaaa
Ovulasyon testinin yumurtalarınla ilgisi yok. LH hormonunla ilgisi var. yukarıda da dediğim gibi, PKO lularda LH zaten yüksek, ama senin LH ın normal çıktıysa bir dene derim. (benimki normaldi o yüzden denedim)
bir de her sabah ısı ölç, bunu yalnız en az 2-3 ay yapmalısın, kendi vğvut ölçünü anlamak için. Vucüt ölçün çıktığı durumda ovulasyonun var demektir! sabahları yataktan kalkmadan, wc ye bile gitmeden ölçmen lazım!!
Ovulasyon testinin yumurtalarınla ilgisi yok. LH hormonunla ilgisi var. yukarıda da dediğim gibi, PKO lularda LH zaten yüksek, ama senin LH ın normal çıktıysa bir dene derim. (benimki normaldi o yüzden denedim)
bir de her sabah ısı ölç, bunu yalnız en az 2-3 ay yapmalısın, kendi vğvut ölçünü anlamak için. Vucüt ölçün çıktığı durumda ovulasyonun var demektir! sabahları yataktan kalkmadan, wc ye bile gitmeden ölçmen lazım!!
arkadaşlar merhaba... bende pko luyum, 6 yıldır... 17 aydır çocuk istiyoruz.. eşimin bütün değerleri çok iyi ama bende bi sonuç alamadık.. doktorum glucophage da ısrar etti,, o ilaçta beni mahfettii, onun dediği dozda içemedim, hep yarım ölçü içtim,2 aydır.. bu ay bir tane yumurtam oluştu, 17 mm.. kendiliğindne çatlar, sık sık ilişki dedi doktor.. bu ayda tutmazsa, 6 ay klomen, sonra aşılama sonra tüp bebek dedi... bu 6 ayı beklemelimiyim sizce... 17 aydı bkliyorum zaten, yaş olmuş 28.. eğer tüpler kapalıysa bu6 ay boşuna mı beklemiş olucam.. rahim filmini 5-6 ay sonra çekeriz dedi doktor. sizce bekliyeyim mi.. off çıldırıcam ya... ailemde herkes ilk aydan hamile kalıyo, etrafımda bi tek benim böyle uğraşan... iyice canım sıkılmaya başladı artık..
bu ay ilk defa kullanacağım.13ünde ilk günüm 1 hafta sonra test yapmaya başlarım tabi işe yararsa.bir pkolu olarak işe yararsa mutlaka yazarım kızlar.
ben bu rahim filmi konusunda her topikte arkadaşları özellikle uyarıyorum..deminde başka topiğe yazdım..arkadaşlar nolursa olsun önce rahim filmi çektirin..dr ların bazıları klomeni kullan,hamile kalamazsan rahim filmi çektiririz diyor ; bazıları da ben rahim filmini görmeden ilaca başlatmam diyor..doğru olan bu!!!!!!!!!
rahim filmini sona bırakan dr sizi ve tedavinizi riske atıyor bence...ben kendimden örnek veriyim size..rahim filmi çektirdim geçenlerde..sağ tüpüm tıkalı imiş..işlem sırasında açıldı basınçlı sudan..rahim filmini sona bırakan dr lara uysaydım nolcaktı tek tüple klomen tedavisine başlıycaktım..zaten pko m var,şansım çok düşük üstüne bi de tek tüp sorunu çıkcaktı..ya 2 tüpümde kapalı olsaydı !!!!!! olamaz mı yanii..içinizdeki tüplerin durumunu kim bilebilir ki,ne siz ne dr..sizin 2 tüpünüzde kapalıysa boşa klomeni 6 ay kullanırsanız bunun hesabını kim vercek!!!!
ilk önce rahim filmi çektirin,eşinize spermiyogram yaptırın..burdan başlayın..
geçmiş olsun..
insanın sinirleri bozuluyo cidden.ben başka bir doktora gidicem ve filmi çektircem kızlar.hoşnut olmadığımız durumlar olduğunda doktorlar bizi dinlemiyorki.ne yapmamız gerektiğini böyle damdan düşen diğer arkadşlar sayesinde öğreneceğiz sanırım.doktorların dediğini yapsam menopoza girerim hala beklerimbu arada ovulasyon testinide bir umut diye almıştım.işte ne duysak yapıyoruz ne yapalım bu arada eşler kendinde hiç sorun olacağını düşünmüyor sanırım.genelde hep biz kadınlar sorunun kendimizde olduğunu düşünürüz
sağolun kızlar ovulasyon testi konusunda yeterli bilgiyi verdiiniz için...ama zaten içimde herşeye karşı hevesim kırıldı...kolumu kaldırıpta bişey yapacak halim hevesim yok artı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?