prolaktinin düşük iyi eşinin sonuçlarıda maşşallh iyi

benimde eşimin öyle doktor mahalle olur sizden diyodu

bitane buldukta

diğer hormonlarda yumurtalıkların çalışmasıyla ilgili zaten merak etme canım aşılmıcak sorunalrımız yok çok şükür diyelim rbbim ol deyince olucak destek olucaz birbirimize inan bende cok kötüyüm şuan hep büyük konuşan istemem diyen bi komşum hamileymiş rabbim verdimi veriyo işte bizim imtihanımız bu bizim cocukalrımız daha güzel daha tatlı olucak bşiz onalrın kıymetini bilicez sabır sabır ya sabırrrrrrr

iğne çatlatma iğnesi yumurta büyünce vuruluyo bi kere vuruluyo daha senin büyüme şeyini göremedin için anlamdında öğrenirsin merak etme
iğnedede 75mm lik iğne oluyo sanırım ya-da 50mm onları sana göre ayarlıcak günce bir vurulursun bikaç gün sonra büyüme yada büyümemesine göre cogaltıp azaltıyolar dozunu iki iğne serumunu birleştirip 3 e bölüyolar mesela yada 3ünü birleştirip 2ye merake tme doktorun anlatıcak sana büyüynce yeterli olgunluga gelincede çatlatma iğneni vururlar ... ben doktora ilk 5 günde sonra 3 günde sonra 2günde gittim benim iğneye aşırı tepki verdi yumurtalarım ondan herkezde başka oluyo canım merak etme doktorun anlatır güzelce
yok canım o değil haber yok ondan nabtı acaba topiğimizn fahri doktoruydu
öle deme canım erkekler daha cok yıpranıyo biz anlatıp aglayıp rahatlıyoruz onlar cok daha korkuyolar ona destek ol rüyalanmasıda elinde olan bişey değil üzülme kızma eşine ona evlat vermek istiyosun unutma uzakalşma birbirinize destek olun bu yol cok zor bi yol daha başında pes edilirmi şimdi silkenlen ve kendine gel çok güzel anne olucaksınnnnnnnnnnnnnn eşinde süper bi baba onuda yüreklendir yanında ol testi yapın ama başına kakma daha şimdiden üstüne gidiyosun test kötü çıakrsa diye korkmuştur erkekler daha hassas belli etmeselerde oan yardım et o snein hayat arkadaşın çocugunun babası unutma hadi bakim silkelen ve kendine gel güçlü oll büyük sorumluluk bizde erkekler arkadan koşuyolar onun elini tut ve birlikte koşun
soğan suyu adet olmanı tetikliyodur belkide ondandır cnaım büyüyen yumurtalarda catlamadı için agrı yapıyo inş. hamilesindir ama ümit edip yıkılma die sölüyorum inş. biran önce yoksa bebek adet olursun