PKO'lular buraya ♡

karabiberim20

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2015
12
4

Kızlar selamun aleyküm
Dün doktorum PKO oluğumu söyledi.
Düne kadar hic duymamıştım hiç bir bilgim yok. Tek bildigim kilo vermem gerektigini söyledi doktorum. Hic ilaç yazmadı.
Ne yapmalıyım.. nasıl beslenmeliyim ?

23 yaşında evliyim ♡

Cevap yazabilen yokmu :KK43:

Bende pco hastasıyım hiç sıkıntı yapma doktorun kilo ver dediyse aynen dinle kilo verdikçe rahatlıyacak vücut ve adetin düzene giricek her pco bir değil kimi çok kolay kimi çok inatçı benim 13 yaşında belli etti kilo alma tüylenme vardı tabi o zamanın imkanları yanlış doktor seçimleri sonucunda birde tam ergen dönemimde psikolojimde bozulmuştu ama yaşın çok genç tıb ilerledi o yüzden canını sıkma havalar güzel yürüyüş yap bol bol su iç patatesi pirinci şekeri elinden geldiğince kes kilo verirsen herşey yoluna girer en büyük düşmanı kilo çünki üstesinden geliceksin strese gerek yok

Başta sıkıntı yapirdum ama artık rahatım moralim yüksek tutmaya calisiyorum.. bakalim adet düzensizligim devam edecekmi.. cocuk sahibi olmak istiyorum hayırlısıyla.. once kilo vericem nasıl olacakda :anneadayı::KK16: teşekkür ederm canım:KK68:

Bende pco luyum tedavi oluyorm ilk 3 ay klomen kullandm tutmadi bi turlu yumurtaliklarimin kabugu cok sertmis bu ayda catlatma ignesi kullandk bakalm artik insallah hayirlisiyla cocuk sahibi oluruz

Arkadaşlar merhaba sayfanızı uzun süredir takip ediyorum . 24 yasında 1 yıllık evliyi pakolu olduğumu evlenmeden önce biliyodum ama bigün çocuk isteyeceğim ve pakonun buna engel teskil edeceği aklıma bile gelmemişti açıkçası. 2 adet doktor deneyimim oldu 1. Si acıbadem hastanesi harika hanım ama nedense pek memnun kalmadım 2. Seçimim hisar hastanesi filiz hanım ve şuan kendisinden memnunum.öncelikle geçen ay hastalanmam için duphaston verdi ilaç bittikten 3 gün sonra hasta oldum hastalığımın 3. Günü görmek istedi ve yumurtlama takibine aldı. Haziranın 1 inde gittiğimde yumurtaların büyüyor çarşamba günü gel dedi çarşamba gittiğimde çatlatma iğnesi oldum. Bugün dayanamayıp kan testi yaptırdım 0.699 çıktı burdan takip ettiğime göre hamile değilim ama adet günümü depakolu olduğum için kestiremiyorum. Doktorum 2 hafta sonra hastalanmazsan gel demişti. O iki haftalık süreç cuma günü dolacak. Sizce test sonucunun değişme ihtimali varmıdır.hastalığımın 5. Günü klomen kulllandım bu arada

Canm adetini beklemende fayda var sabirla bekle cok stresede girme ama stres seni en buyuk etkileyen engel tedavi sureci zaten 6 ay kalamazsan bu sefer baska tedaviye giciyorlar bende tedavi oluyrm nasip kismet . bu ay catlatma ignesi kullandm bakalm insallah Allah herkese bu guzel duyguyu tattirir

Bende 15 yaşımdan beri pko mağduruyum. stres sıkıntıdan uzak durmak lazım. ilaçlar tedavi yöntemi değil. Mens dönemim çok ağrılı olur aman bir çok yan etkisi var :KK43: soğan kürüne başlamayı düşünüyorum bakalım ne plavs

Arkadaşlar maLesef cumarTesi günü regly oldum. Kısmet değilmiş Allaha Bıraktım işimi ve Kafama takmıcam artık o neylerse güzel eyler Allah yardımcımız olsun

Ben 11 yaşından beri pko ile uğraşıyorum. Ilk gittiğim doktor kilo ver spor yap dedi ve yasmin doğum kontrol hapını verdi. Kullandığım süre düzenli adet oldum bıraktığımda yine aynısı. Daha sonra başka doktora gittim yumurtalıkların tembel dedi diana verdi. Bırakınca yine düzensizlikler başladı. Devlet hastahanesine gittim yazz24+4 verdi bunu bıraktığımda 6 ay düzenli oldu. Sonra günüm geçtikçe tarlusal ile söküldü. Nisan ayında düğünüm vardı kilo vermek için 2 ay hergün spor yaptım. Soğan suyu ve maydanoz suyu içtim. Sonuç; evlendiğim gibi hamile kaldım. Umudunuzu kaybetmeyin :)

Ayy ne guzel aslnda hersey nasip kismet Allah im bizede nasip eder insallah canm bizede bol bol dua et adetim 1 haftadir gecikti 3 defa test yaptm ama hep negatif :KK43:
Bakalm halende gelmedi hastaneye gidicem yarn umitliyim insallah bende hamisimdir

Ayy ne guzel aslnda hersey nasip kismet Allah im bizede nasip eder insallah canm bizede bol bol dua et adetim 1 haftadir gecikti 3 defa test yaptm ama hep negatif :KK43:
Bakalm halende gelmedi hastaneye gidicem yarn umitliyim insallah bende hamisimdir
Bende idrar testi yaptığımda hep negatif çıkıyordu. Kan testi yapınca çıktı. Adetim düzensiz olduğu için geç döllenme olmuş

inşallah canım ya benimde geç döllenme olmuştur çünkü normalde pco luyum ama hiç gecikmez ilk defa gecikti bu kadar acaba diyorum bi yandan çatlatma iğnesi kullandığım için mi gecikti kafam o yüzzden baya bi karıştı

Soğan kürü nasıl oluyor? ??
Ben 11 yaşından beri pko ile uğraşıyorum. Ilk gittiğim doktor kilo ver spor yap dedi ve yasmin doğum kontrol hapını verdi. Kullandığım süre düzenli adet oldum bıraktığımda yine aynısı. Daha sonra başka doktora gittim yumurtalıkların tembel dedi diana verdi. Bırakınca yine düzensizlikler başladı. Devlet hastahanesine gittim yazz24+4 verdi bunu bıraktığımda 6 ay düzenli oldu. Sonra günüm geçtikçe tarlusal ile söküldü. Nisan ayında düğünüm vardı kilo vermek için 2 ay hergün spor yaptım. Soğan suyu ve maydanoz suyu içtim. Sonuç; evlendiğim gibi hamile kaldım. Umudunuzu kaybetmeyin :)

E="cilekli_, post: 41530130, member: 421617"]Ben 11 yaşından beri pko ile uğraşıyorum. Ilk gittiğim doktor kilo ver spor yap dedi ve yasmin doğum kontrol hapını verdi. Kullandığım süre düzenli adet oldum bıraktığımda yine aynısı. Daha sonra başka doktora gittim yumurtalıkların tembel dedi diana verdi. Bırakınca yine düzensizlikler başladı. Devlet hastahanesine gittim yazz24+4 verdi bunu bıraktığımda 6 ay düzenli oldu. Sonra günüm geçtikçe tarlusal ile söküldü. Nisan ayında düğünüm vardı kilo vermek için 2 ay hergün spor yaptım. Soğan suyu ve maydanoz suyu içtim. Sonuç; evlendiğim gibi hamile kaldım. Umudunuzu kaybetmeyin :)[/QUOTE]
Soğam

Soğan kürü nasıl oluyor? ??

E="cilekli_, post: 41530130, member: 421617"]Ben 11 yaşından beri pko ile uğraşıyorum. Ilk gittiğim doktor kilo ver spor yap dedi ve yasmin doğum kontrol hapını verdi. Kullandığım süre düzenli adet oldum bıraktığımda yine aynısı. Daha sonra başka doktora gittim yumurtalıkların tembel dedi diana verdi. Bırakınca yine düzensizlikler başladı. Devlet hastahanesine gittim yazz24+4 verdi bunu bıraktığımda 6 ay düzenli oldu. Sonra günüm geçtikçe tarlusal ile söküldü. Nisan ayında düğünüm vardı kilo vermek için 2 ay hergün spor yaptım. Soğan suyu ve maydanoz suyu içtim. Sonuç; evlendiğim gibi hamile kaldım. Umudunuzu kaybetmeyin :)

2 bardak suyu kaynatıyorsun. Bir soğanı soyup 4 e bölüyorsun. Kaynayan suyun içine atıyorsun. 15 dk birlikte kaynıyor. Demlenmeye bırakıyorsın. Süzüp ılık olarak içiyorsun

Bende pcos hastasıyım ve 2. Tüp bebek denememle hamile kaldım fakat düşükle sonuçlandı bugün yeni bir sorunum olduğunu öğrendik kan pıhtılaşması ama her pcos hastası bir değil hemen olanda var zorlananda benim hiçbir pcos belirtim yok mesela zayıfım adetlerim düzenliydi ama benim dr um tıpta hastalık yoktur hasta vardır demişti bebek isteyen arkadaşlar bu imkansız değil bu hastalığın en büyük düşmanı stres ne kadar rahat olursanız o kadar yolunda gidiyor herşey

Başta sıkıntı yapirdum ama artık rahatım moralim yüksek tutmaya calisiyorum.. bakalim adet düzensizligim devam edecekmi.. cocuk sahibi olmak istiyorum hayırlısıyla.. once kilo vericem nasıl olacakda :anneadayı::KK16: teşekkür ederm canım:KK68:
Ablamda çok vardı bebişin olmaz dediler 2.ye hamile üstelik düşük oldu ilki 3 gibi oluyo
Bendede var diyolar ama ne kilo ne tüylenme var bende adet düzensizliği var hiç kilo derdim olmadı bbu pkolar bende bi görünüyo bi kayboluo :KK43:(çok ilginç

merhaba, bende 13 yaşımdan beri pko hastasıyım. adet düzensizliği ve asırı tüylenme var. fakat tedaviye hiç başlamadım su an 19 yaşındayım ve doğru düzgün bir doktor, hastane arıyorum. sizlerin tavsiye edebileceği bir yer var mı acaba? :KK42:

X