- 22 Ağustos 2023
- 187
- 60
- 18
- 23
- Konu Sahibi siyahprenses09
Pkolu olup doğal yolla gebe kalan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende pcos var 3. Gebeliğim 1 kimyasal 1 düşük şimdide 4+5 günlük inşallah sağlıklı olucak inslaalh bu hafta gorucez keseyiPkolu olup doğal yolla gebe kalan var mı
İnşallah canımmBende pcos var 3. Gebeliğim 1 kimyasal 1 düşük şimdide 4+5 günlük inşallah sağlıklı olucak inslaalh bu hafta gorucez keseyi
Ne kadar güzel rabbim bağışlasın3. Denemede hamile kaldım canım
Ben varım :)Pkolu olup doğal yolla gebe kalan var mı
Bende dikkat ederim teşekkürlerBen varım :)
Vitaminlerim düşük çıkmıştı b12 ve D vitamini takviyesi aldığım sırada hamile kaldım. 3 aydır da regl olmamıştım. D vitamini gebe kalmada çok önemli
Evet haklısın inşallah rabbim isteyen herkese nasip ederBen de çok duydum. Kalınabiliyor canım sadece yumurtaların ve spermin kalitesini arttırmak için sağlıklı beslenmen lazım ki sağlıklı gebelik olsun. Çünkü son zamanlarda çok fazla düşük ve kimyasal gebelik görülmeye başlandı. Artık yediğimiz içtiğimizden midir yoksa korona aşılarından mıdır bilinmez. Ben de 2 defa kimyasal geçirdim. Yani gebelik olur inşallah tabi ama önemli olan sağlıklı olması![]()
Amin canım teşekkür ederimRabbim gönlünüze göre versin
Amin canım sağolasın,Ne kadar güzel rabbim bağışlasın
Amin inşallah 1 yılı geçti hâlâ kalamadım da bazen ümitsizliğe kapılıyorumAmin canım sağolasın,
Pkoyum hamile kalamam, zor olur gibi düşüncelerin varsa sil hemen. Ş
Pkolu olup doğal yolla hamile kalan çok kişi var. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Aynı şey pco ile1 hafta önce öğrendim hafif yumurta tembelliği varmış bende
EvetAynı şey pco ile
Maalesef