- 27 Temmuz 2013
- 2.839
- 1.165
- 373
- Konu Sahibi cecillettem
-
bence de doğal haliyle içmeklh fsh dan yüksek olunca gebelik oluşmuyor...sana geçen gün tedavi gördün mü diye sormuştum bitkisel kürler dışında.. ya da zayıflamak için bir sey yapıyor musun
ben de bekarlıktan beri pko hastasıyım 4-5 ay hiç adet görmediğim oldu adetim de çok sancılıydı. Çocuk isteğim yoktu 4 ay kadar yasmin kullandım daha sonra çocuk için doktora gittim 5 gün klomen kullandım ama doktor yumurtlarımın büyümediğini söyledi ilacımı değiştirdi ama ben kullanmadım eşimle problemlerim oldugu için çocuk isteğinden vazgeçtik ama aradan 3 ay geçti geçen hafta hamile olduğumu öğrendim hiçbir tedavi görmeden. Şunu da belirteyim çok zayıf biriyken 15 kilo falan almıştım ve kiloları da veremedim halen 70 kiloyum. Rabbim istedikten sonra veriyor çok takıntı yapmamak lazım herhalde. Umarım yaşadıklarım size umut olur
5 yıldır oluyorum ama bu ay gelmedi akıntılarım başladı ama hala olmadımSoğan denedim bir süre sonra böbreklerimde iltihap çıktı mecburen bırakmak zorunda kaldım..Hayıt tohumu kullanıyorum simdide geçen ay düzenli geldide bu ay gelmedi
Hayıttan sonra hormonların düzene girmesi gerekmiyormuydu neden böyle oldu ki:44: dur bakalım bende de gecen ay 2 gün bu sekilde oldu sonra gelmişti
Evet maalesef öyle doktorum evlenirken aşılama ve tüp bebek dısında hamile kalamayacagımı söyledi içime bir öküz oturdu kocaman..Evet dogum kontrolla ama bıraktım zayıflamak için denedim pkodan başka hastalıklarımda oldugu için aç kalamıyorum diyete gelemiyorum sporda işe yaramıyor..
Evet ama işte olmadı çok üzgünüm(( Kaç gün gecikti peki seninki?
gecen ay işte 2 gün kahverengi sekilde geldi o dönemde vajinal mantar ilacı kullanmıştım.ilacın bittiği gün gelmesi gerekiyordu olmamıstı.bende uyumadan soğan suyu içtim sabahında evlere senlik sekilde geldibu ay tam zamanın da geldi
şeker hastalığın felan mı var canım...aç kalınmadan yapılan diyetlerde var...ama doktorun da nasıl konuşmuş öyle .bütün pkolularda bu durum böyle hepsi asılama tüp bebek mi yaptırıyor sanki...birde sporla verilemeyecek kilo yoktur bence sen yeter ki iste
Ay keşke benimde gelse yaaHayıta ara vermek zorunda kaldım bugun tekrar deneyecegim insallah olurum ya bende
Hayır canım böbreklerimde sorun var bide tansiyonum düşüyor çok çabuk başım falan dönüyor şekerimde yüksek..Evet çok üzüldüm ağladım eve gelene kadarBen en başla gerçekten dedigin gibi çok istemiştim 6 kg verdim hemde zaten bişey yiyemiyordum sonra bianda geri aldım 8 kg olarak Diyet yapmak istemiyorum spor istiyorum boyum 1.67 kilom 62 olmuş Benim üst bacaklarım basenlerimden kalın Birde belim ince değil pek 67 cm
Merhaba kizlar. ismim Jeyla. ben de artik 4 yildir evliyim ama coxugum olmuyor nedeni pco( ve benim fazla kilolarim var hangi domtora gitdim bana zayiflamalisin diyorlar. sorum su benim gibi fazla kilolu pcolu olan varmi? sonradan zayiflayipta hamile kalan oldumu? 😔😔😔😔
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
bence adet olmayı bekle canım bir sey kullanmadan...adet olduğunda hormon testini yaptır hangi hormonlarda problem varsa ona göre bir bitki kullan..belki hayıt tohumu hormonlarının bazılarını düzene sokarken bazılarını kötü yönde etkiliyor olabilir
benim de tansiyonum çok düşük canım.küçük 6 büyük 9-10 civarı oynuyor...ben bunu kansızlığıma bağlıyorum...bana da doktor pkolusun dediğinde çok ama çok üzüldüm ama öyle hüngür hüngürde ağlamadımtakmadım açıkçası yoktur dedim hiç bir belirtisi yok bende diye hep motive ettim kendimi..
birde sen 62 kg ma kilolu diyorsan ölek biz ölekbenimde boyum 1,67 kilomda 66,5 bende yanlarda yağlanma ve göbek var bende kararlıyım vercem kilolarımı ..bu kiloyla hamile kalmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?