26 Nisan 2009'da evlendim 5 ay korunduk,pko'lu olduğum için korunmayı bırakmaya karar verdim nasıl olsa çocuğum olmaz diye..
Tedavi olmadan asla hamile kalamayacağımı düşünüyordum adetlerim düzensiz olduğu için gecikmemi önemsemedim arkadaşımın desteğiyle kanda beta-hcg testi yaptırdım ve sonuç pozitifti inanamadım :asigim: kalbim öyle bir atmaya başladı ki daha önce beni böylesine heyecanlandıran başka birşey olmamıştı :kedi:
Şu anda 6 hafta 6 günlük hamileyim ve bebeğimin kalp atışlarını gördüm...Bir mucize..İçinizde büyümeye çalışan minik bir varlık...
Şu anda tek isteğim sağlıklı olması...
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah :Saruboceq:
Ay canim benim yaazemuszemus
Nickini gördüm inanamadim:kedi:
Daha dün evlendin sen,heycanini paylasiyordun,resimlerini ekliyordun simdi de bu güzel haber opuyorumnanaktan
Zaman ne cabuk geciyor ya..
Dilerim ki bebegini saglikla kucagina alirsin, hayirli olsun canim cok sevindim gercektenopuyorumnanaktan
Yorum yapan herkese çok çok teşekkür ederim darısı tüm isteyenlere opuyorumnanaktan
mutlulukrecetem dediğin gibi zaman öyle çabuk geçiyor ki ben bile inanamadım :1hug:
ilk belirtim adet gecikmesiydi ama benim için normal birşey olduğu için önemsemedim üstüne mide bulantılarıda eklendi şu anda çok mide bulantım ve baş dönmem var ayrıca kasık ağrıları oluyor..
canım öncelikle tebrik ederim ben de bir pcolu olarak tedavi olmadan hamile kalmana çok sevindim pcolu olduğunu bildiğine göre hastalığının hangi boyutta olduğunu da biliyorsundur yani doktor bu teşhisi koyduğunda ilaç vermedi mi yoksa verdi de sen mi içmedin cevaplarsan sevinirim
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAYYYYYYYYYYYY Hayatcım ismini okudum yanlış mı görüyorum dedim hemen tıkladım tebrik ederim cnm benim.Bebişinin sağlıcakla dünyaya gelmesi dileğimle.
Darısı bizim gibi üşengeç evlilerin başına:)))))))))
Sevgiler