Pko'lulara bir müjdede benden HAMİLEYİİMM :)

Hayat87

♥αşĸıм,oğlυм ve &
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2008
1.433
11
116
37
Kocaeli
26 Nisan 2009'da evlendim 5 ay korunduk,pko'lu olduğum için korunmayı bırakmaya karar verdim nasıl olsa çocuğum olmaz diye..

Tedavi olmadan asla hamile kalamayacağımı düşünüyordum adetlerim düzensiz olduğu için gecikmemi önemsemedim arkadaşımın desteğiyle kanda beta-hcg testi yaptırdım ve sonuç pozitifti inanamadım :asigim: kalbim öyle bir atmaya başladı ki daha önce beni böylesine heyecanlandıran başka birşey olmamıştı :kedi:

Şu anda 6 hafta 6 günlük hamileyim ve bebeğimin kalp atışlarını gördüm...Bir mucize..İçinizde büyümeye çalışan minik bir varlık...

Şu anda tek isteğim sağlıklı olması...

Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah :Saruboceq:

tebrik ederim hayatcığım.
PKO lu değilim ama sana verdiği rabbimizin mucizesi.
Güzel Allahım bizede nasip eder inşallah.

canım tebrik ederim,herşey nasip kısmet meselesi Allah ol dedi mi ne olursa olsun oluyo işte
darısı başımıza inşaallah

sabh sabahh çok sevindim canım...... tebrik ederim .... opuyorumnanaktan zemuszemus

Bir pkolu olarak nasıl sevindim senin için anlatamam, tebrikler zemuszemus
Bize ilk belirtilerini yazar mısın?

Ay canim benim yaazemuszemus
Nickini gördüm inanamadim:kedi:
Daha dün evlendin sen,heycanini paylasiyordun,resimlerini ekliyordun simdi de bu güzel haber opuyorumnanaktan
Zaman ne cabuk geciyor ya..

Dilerim ki bebegini saglikla kucagina alirsin, hayirli olsun canim cok sevindim gercektenopuyorumnanaktan

ALLAH C.C ol der oda hemen olur böle dua edın ıns ALLAHIM OL DE olsun deyin selam ve dua ile kalın darısı isteyen herkezin basına

Yorum yapan herkese çok çok teşekkür ederim darısı tüm isteyenlere opuyorumnanaktan

mutlulukrecetem dediğin gibi zaman öyle çabuk geçiyor ki ben bile inanamadım :1hug:

ilk belirtim adet gecikmesiydi ama benim için normal birşey olduğu için önemsemedim üstüne mide bulantılarıda eklendi şu anda çok mide bulantım ve baş dönmem var ayrıca kasık ağrıları oluyor..

canım tebrik ederim allah tamamınada erdirsin inş darısı bizim gibi isteyenlerinde başına

tebriklerrr.. sağlıkla alırsınız inş kucagınıza :) bende 25/04/2009 da evlendim..:asigimpuyorumnanaktan

canım öncelikle tebrik ederim ben de bir pcolu olarak tedavi olmadan hamile kalmana çok sevindim pcolu olduğunu bildiğine göre hastalığının hangi boyutta olduğunu da biliyorsundur yani doktor bu teşhisi koyduğunda ilaç vermedi mi yoksa verdi de sen mi içmedin cevaplarsan sevinirim

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAYYYYYYYYYYYY Hayatcım ismini okudum yanlış mı görüyorum dedim hemen tıkladım tebrik ederim cnm benim.Bebişinin sağlıcakla dünyaya gelmesi dileğimle.
Darısı bizim gibi üşengeç evlilerin başına:)))))))))
Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…